• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • стомани и метали - обработване

Резултати за

Стомани и метали - обработване

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. VIRMER

    Холандия

    Verified by europages badge

    How to Find the Right CNC Machine for Your Business? Your business is cutting, engraving, or marking materials and it's time to purchase or replace your CNC machine. Before purchasing a new machine, you're asking yourself plenty of questions: Will it perform? How long will it last? A year? A month? A week? We are working for our clients’ clients. Virmer is more than a dealer of CNC machines, we are an authentic partner for your business. We provide you with our technical expertise about how to make the best end products possible operating effectively our CNC machines. Virmer was created in response to the ever-increasing flow of CNC machines manufactured by Chinese companies being sold in Europe. We are here to separate the wheat from the chaff. Virmer is the exclusive dealer of Wattsan, a Chinese manufacturer of CNC machines, for Europe. We offer our customers three lines of CNC machines with a 2-year warranty: •CO2 laser machines are used to engrave and cut non-metallic materials such as wood, plywood, cardboard, plastics, rubber, leather, fabric, fur, plexiglass (acrylic), PET, and MDF. •CNC routers used a spindle to cut and engrave a wide range of materials (wood, plexiglass, MDF). •Fiber optic laser machines are used to mark and engrave a wide range of metals. Our warehouse and showroom are located in Zaltbommel in the Netherlands. Virmer’s team speaks English, Dutch, German, French, and Spanish. We provide consultation for free, so please reach out.

  2. IMS - INTEGRATED MECHANIZATION SOLUTIONS BV

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието IMS - INTEGRATED MECHANIZATION SOLUTIONS BV, e Производител, и работи в сферата на Фина механика. Освен това развива дейност и в сферата на Изпитване на изделия и материали, Лазер - машини за заваряване и разрязване, precision assembly of small products, Optics Assembly System, Active alignment, Isothermal Glass Molding, Integrated Photonics, high-precision positioning of Photonic Integrated Circuits, и high precision custom machines. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.

  3. BONS & EVERS GROUP

    Холандия

    Предприятието BONS & EVERS GROUP, e Производител, и работи в сферата на Профили от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Формоване на стомани и метали, brass hot pressing, aluminium moulding, automotive industry, и Формоване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Borne, Холандия.

  4. ESHUIS METAAL B.V.

    Холандия

    Предприятието ESHUIS METAAL B.V., e Производител, и работи в сферата на Струговане на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Фрезоване на стомани и метали, c.n.c milling, CNC boring, Contract CNC manufacturing and machining, и Фрезоване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Hardenberg, Холандия.

  5. TSC SILOS

    Холандия

    Предприятието TSC SILOS, e Multi-Category, и работи в сферата на Метални силози. Освен това развива дейност и в сферата на Модулни конструкции, Steel construction, Модулни конструкции, silos, и hoppers. Седалището му е в/ъв Aalten, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. IMS

    Холандия

    Предприятието IMS, e Производител, и работи в сферата на Автоматизация - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Фина механика, metrology, machine building, helium leak tests, и Фина механика. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.

  2. MULTI-DEUR SERVICE

    Холандия

    Предприятието MULTI-DEUR SERVICE, e Производител, и работи в сферата на Монтаж и демонтаж на промишлени инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на garage doors. Седалището му е в/ъв Zeewolde, Холандия.

  3. ALUFIT B.V.

    Холандия

    Предприятието ALUFIT B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фрезоване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Oldenzaal, Холандия.

  4. FRAME FACTORY

    Холандия

    Предприятието FRAME FACTORY, e Производител, и работи в сферата на Търговия с металургични изделия. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.

  5. TRANSIL INTERNATIONAL

    Холандия

    Предприятието TRANSIL INTERNATIONAL, e Производител, и работи в сферата на Метални силози. Освен това развива дейност и в сферата на construction material hoppers, и steel constructions. Седалището му е в/ъв Zelhem, Холандия.

  1. ALMAS MAGAZIJNINRICHTING

    Холандия

    Предприятието ALMAS MAGAZIJNINRICHTING, e Разпространител, и работи в сферата на Търговия с металургични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на storage shelves. Седалището му е в/ъв Terwolde, Холандия.

  2. DE WIEL SERVICES

    Холандия

    Предприятието DE WIEL SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Вътрешно струговане на стоманени и метални отвори. Седалището му е в/ъв Spijk, Холандия.

  1. GALVANISEERBEDRIJF DE VRIES

    Холандия

    Предприятието GALVANISEERBEDRIJF DE VRIES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Технически текстил за транспортния отрасъл. Освен това развива дейност и в сферата на Галванизация на стомани и метали, и Галванизация на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Vaassen, Холандия.

  2. TOPCLAD BV

    Холандия

    Предприятието TOPCLAD BV, e Производител, и работи в сферата на Струговане на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Lelystad, Холандия.

  3. GERIMEX

    Холандия

    Предприятието GERIMEX, e Производител, и работи в сферата на Шлифоване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на болтове по схема, Фрезоване и струговане на каучук и пластмаса, Surface coating - steels and metals, Производство на болтове по схема, и Фрезоване и струговане на каучук и пластмаса. Седалището му е в/ъв Hengelo Ov, Холандия.

  4. PASTERKAMP METAL SHEET SOLUTIONS

    Холандия

    Предприятието PASTERKAMP METAL SHEET SOLUTIONS, e Производител, и работи в сферата на Огъване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на cutting, sheet metal, roll-forming machines, и Coil handling. Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

  5. ORFA VISSER B.V.

    Холандия

    Предприятието ORFA VISSER B.V., и работи в сферата на Индустриални преси за метали. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване на стомани и метали - извършителни работи, Щамповане на стомани и метали, Формоване на стомани и метали, Нарязване на стомани и метали, Заваряване на стомани и метали - извършителни работи, Щамповане на стомани и метали, Формоване на стомани и метали, и Нарязване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Dronten, Холандия.

  6. RICH KUNSTSTOFFEN BELGIE

    Холандия

    Предприятието RICH KUNSTSTOFFEN BELGIE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Струговане на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  7. WOLTERS METAALTECHNIEK BV

    Холандия

    Предприятието WOLTERS METAALTECHNIEK BV, e Производител, и работи в сферата на Фрезоване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на CNC finishing, и precision machining. Седалището му е в/ъв Spankeren, Холандия.

  8. DE VERSPANER

    Холандия

    Предприятието DE VERSPANER, e Производител, и работи в сферата на Струговане на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на CNC turned parts. Седалището му е в/ъв Lunteren, Холандия.

  1. MD3 - METAALTECHNIEK DUYSTER B.V.

    Холандия

    Предприятието MD3 - METAALTECHNIEK DUYSTER B.V., e Производител, и работи в сферата на Формоване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.

  2. KALTENBACH SHOTBLAST AND PAINTING SYSTEMS

    Холандия

    Предприятието KALTENBACH SHOTBLAST AND PAINTING SYSTEMS, e Производител, и работи в сферата на Пясъкоструйна обработка - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на metal shotblasters. Седалището му е в/ъв Hengelo, Холандия.

  3. SUN ROESTVASTSTAAL B.V.

    Холандия

    Предприятието SUN ROESTVASTSTAAL B.V., e Производител, и работи в сферата на Формоване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Метални стълби, Строителство на промишлени сгради, Металически стълбове, Метални стълби, Строителство на промишлени сгради, и Металически стълбове. Седалището му е в/ъв Bemmel, Холандия.

  4. VERZINKERIJ TWENTE

    Холандия

    Предприятието VERZINKERIJ TWENTE, e Производител, и работи в сферата на Галванизация на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.

  5. TERRASOVERKAPPINGEN

    Холандия

    Предприятието TERRASOVERKAPPINGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Метални навеси. Освен това развива дейност и в сферата на Garden terrace roofing. Седалището му е в/ъв Harderwijk, Холандия.

  6. REDOX WATER TECHNOLOGY B.V.

    Холандия

    Предприятието REDOX WATER TECHNOLOGY B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Тръбопроводни линии, и Тръбопроводни линии. Седалището му е в/ъв Winterswijk, Холандия.

  7. CONSTRUCTIEBEDRIJF WILLEMS B.V.

    Холандия

    Предприятието CONSTRUCTIEBEDRIJF WILLEMS B.V., e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Тръбопроводни линии, Метални пилони, Тръбопроводни линии, и Метални пилони. Седалището му е в/ъв Boven-Leeuwen, Холандия.

  8. METAALPERSWERK BONS EN EVERS B.V.

    Холандия

    Предприятието METAALPERSWERK BONS EN EVERS B.V., e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Месингови жици и кабели, Формоване на стомани и метали, Месингови жици и кабели, и Формоване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Borne, Холандия.

  9. KAAK NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието KAAK NEDERLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Рязане на стомани и метали по очертан контур. Освен това развива дейност и в сферата на Нарязване на стомани и метали, Прегъване на стомани и метали, Нарязване на стомани и метали, и Прегъване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Terborg, Холандия.

  10. VAN DER BEEK'S METAALWERKEN B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DER BEEK'S METAALWERKEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени изделия от ламарина, Поправка на промишлени съоръжения, Промишлени изделия от ламарина, и Поправка на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Brummen, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Стомани и метали - обработване

Брой резултати

132 Фирми

Категория