• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • al holding

Резултати за

Al holding

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. RVM HOLDING

    Холандия

    Предприятието RVM HOLDING, e Производител, и работи в сферата на Пещи за керамични изделия и емайли. Освен това развива дейност и в сферата на gas ovens. Седалището му е в/ъв Bemmel, Холандия.

  2. SANADOME HOLDING N.V.

    Холандия

    Предприятието SANADOME HOLDING N.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Nijmegen, Холандия.

  3. MAARS HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието MAARS HOLDING B.V., e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пакетиране и стягане с обръчи - машини и обурудване, и Пакетиране и стягане с обръчи - машини и обурудване. Седалището му е в/ъв Harderwijk, Холандия.

  4. I.T.S. HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието I.T.S. HOLDING B.V., e Производител, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминиево фолио за амбалаж, и Алуминиево фолио за амбалаж. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  5. DEVRIE HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието DEVRIE HOLDING B.V., e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обзавеждане на оборски помещения, и Обзавеждане на оборски помещения. Седалището му е в/ъв Vriezenveen, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. VEEN HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието VEEN HOLDING B.V., e Производител, и работи в сферата на Градско обзавеждане и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Обществени градини - игрални съоръжения, и Обществени градини - игрални съоръжения. Седалището му е в/ъв Kerkdriel, Холандия.

  2. O.H.M. HOLDING B.V.

    Холандия

  3. ECOVAL HOLDING B.V.

    Холандия

  4. HOLDING PILLEN B.V.

    Холандия

  5. HUSEL HOLDING B.V.

    Холандия

  1. COCKERITS HOLDING B.V.

    Холандия

  2. CONFED HOLDING B.V.

    Холандия

  1. RGV HOLDING B.V.

    Холандия

  2. SHERWOOD TANNER B.V.

    Холандия

    Предприятието SHERWOOD TANNER B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Putten, Холандия.

  3. RABEX HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието RABEX HOLDING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Doetinchem, Холандия.

  4. FOJA BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието FOJA BEHEER B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  5. FEENSTRA VERWARMING B.V.

    Холандия

    Предприятието FEENSTRA VERWARMING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Lelystad, Холандия.

  6. ZORG DIENSTEN GROEP B.V.

    Холандия

    Предприятието ZORG DIENSTEN GROEP B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Geldermalsen, Холандия.

  7. INTEROVO EGG PRODUCTS B.V.

    Холандия

    Предприятието INTEROVO EGG PRODUCTS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Ochten, Холандия.

  8. AGRI RETAIL B.V.

    Холандия

    Предприятието AGRI RETAIL B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Ede Gld, Холандия.

  1. FABER HALBERTSMA GROEP B.V.

    Холандия

    Предприятието FABER HALBERTSMA GROEP B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Eck En Wiel, Холандия.

  2. UNITEX HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието UNITEX HOLDING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Scherpenzeel Gld, Холандия.

  3. HOUDSTERMAATSCHAPPIJ DEKKER B.V.

    Холандия

    Предприятието HOUDSTERMAATSCHAPPIJ DEKKER B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Ijzendoorn, Холандия.

  4. INGENIEURSBURO ARNHEM HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието INGENIEURSBURO ARNHEM HOLDING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Duiven, Холандия.

  5. CAVE HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието CAVE HOLDING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Arnhem, Холандия.

  6. GIRASOLAR B.V

    Холандия

    Предприятието GIRASOLAR B.V, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Deventer, Холандия.

  7. J. BUN HOLDING B.V.

    Холандия