• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • can

Резултати за

Can

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

    Холандия

    Verified by europages badge

    FlevoTrade Worldwide Food Trader is the expert in onions. We are immersed in onion cultivation with our specialised sorting and packing station. Onions are sorted at a capacity of 75 tons per hour. High-tech equipment combined with craftsmanship ensures that the FlevoTrade onion is globally renowned for its quality. Additionally, FlevoTrade offers a wide range of 'shelf-ready' products under its own brand. Thanks to years of experience in import and export, our products are carefully selected and exported to over 70 countries worldwide. Situated in Flevoland, the Netherlands, we provide quality in-house service and extensive storage capacity. Due to our global network, we manage logistics from field to customer, guaranteeing a worldwide taste of quality.

  2. AVK REWAG

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието AVK REWAG, e Производител, и работи в сферата на Механични съединители. Освен това развива дейност и в сферата на pipe couplings, pipe coupling, pipe repair clamps, repair clamp, repair couplings, repair coupling, band repair clamp, stainless steel repair clamps, и grip couplings. Седалището му е в/ъв Vaassen, Холандия.

  3. VAN WEST KOELTECHNIEK BV

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието VAN WEST KOELTECHNIEK BV, e Производител, и работи в сферата на Автоматични чешми. Освен това развива дейност и в сферата на water chillers for institutions, Cooling systems, water cooling, liquid coolers, compact water coolers, Water cooler, Air cooler, Comfort cooling, и Flow-through cooler. Седалището му е в/ъв Hw 't Harde, Холандия.

  4. MUS VERPAKKINGEN

    Холандия

    Предприятието MUS VERPAKKINGEN, e Multi-Category, и работи в сферата на Опаковане. Освен това развива дейност и в сферата на Метални кутии, Метални кутии, и tin plate packaging. Седалището му е в/ъв Deventer, Холандия.

  5. METOS B.V.

    Холандия

    Предприятието METOS B.V., и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, и Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ruurlo, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ALBERS ALLIGATOR PROJEKTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието ALBERS ALLIGATOR PROJEKTEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Пасмантерия, бродерия и тюл, Бъчви и бурета от пластмасова материя, Пасмантерия, бродерия и тюл, и Бъчви и бурета от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Wageningen, Холандия.

  2. MEPAL B.V.

    Холандия

    Предприятието MEPAL B.V., e Производител, и работи в сферата на Чували от пластмасова материя. Освен това развива дейност и в сферата на Бъчви и бурета от пластмасова материя, Тапи и капачки от пластмасова материя, Бъчви и бурета от пластмасова материя, и Тапи и капачки от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Lochem, Холандия.

  3. V.O.F. SMIT SWIFTERBANT

    Холандия

    Предприятието V.O.F. SMIT SWIFTERBANT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Производство на консерви - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за сортиране на плодове и зеленчуци по големина, и Машини за сортиране на плодове и зеленчуци по големина. Седалището му е в/ъв Swifterbant, Холандия.

  4. NORTHSEAFOOD HOLLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието NORTHSEAFOOD HOLLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви. Освен това развива дейност и в сферата на Ракообразни в консерва, и Ракообразни в консерва. Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

  5. PLASTIC INDUSTRIE TWENTE (P.I.T.) B.V.

    Холандия

    Предприятието PLASTIC INDUSTRIE TWENTE (P.I.T.) B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Бъчви и бурета от пластмасова материя, и Бъчви и бурета от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.

  1. E.R.C. MACHINERY B.V.

    Холандия

    Предприятието E.R.C. MACHINERY B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Производство на консерви - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за сортиране на плодове и зеленчуци по големина, и Машини за сортиране на плодове и зеленчуци по големина. Седалището му е в/ъв Emmeloord, Холандия.

Филтри

Резултати за

Can

Брой резултати

11 Фирми