• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • cater

Резултати за

Cater

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. DE HEUVE CATERING

    Холандия

    Предприятието DE HEUVE CATERING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Освен това развива дейност и в сферата на catering, chests, business lunches and dinners, и barbecues. Седалището му е в/ъв Beuningen, Холандия.

  2. HET BOSRESTAURANT JOPPE

    Холандия

    Предприятието HET BOSRESTAURANT JOPPE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Зали за празници и приеми, restaurant, catering, и Зали за празници и приеми. Седалището му е в/ъв Joppe, Холандия.

  3. PARTYCATERING DE VALLEI

    Холандия

    Предприятието PARTYCATERING DE VALLEI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Освен това развива дейност и в сферата на barbecues, company catering, catering, и chests. Седалището му е в/ъв Ede, Холандия.

  4. D. VISSER FROZEN SEAFOOD B.V.

    Холандия

    Verified by europages badge

    D. Visser Frozen Seafood B.V. is a leading provider of premium frozen fish products based in Urk, the fishing capital of Europe. Established in 1994, we've secured a strong foothold in the European seafood market. We offer a diverse selection of Dutch North Sea fish and globally sourced seafood, with customizable processing and sorting options tailored to client needs. Our specialty lies in both breaded and battered fish products and natural fish products. Our extensive product range includes: -Breading and pre-baked fish options: Plaice fillet, Alaska Pollock fillet, Alaska Pollock fillet Cornflakes, Cod tails, Alaska Pollock portions, Squid rings, Fish Nuggets, Fish surfers, Kibbeling, Fish Fingers, Mussel, Fish Pops, Fish Burgers. -Natural fish products options: Atlantic Plaice, Atlantic Sole, Salmon, Atlantic Turbot, Dab. -Cooked Natural Fish products also marinated. With nearly three decades of experience, D. Visser Frozen Seafood is committed to delivering exceptional quality, fast service, and expert advice. Whether you're looking for innovative seafood solutions or traditional favorites, we have the expertise and product range to meet your needs. Explore our offerings on our website or contact us directly to learn more about how we can serve you!

  5. PIZZA-FUN

    Холандия

    Предприятието PIZZA-FUN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Освен това развива дейност и в сферата на catering - services, wooden pizza ovens, и pizza cooked in wood burning oven. Седалището му е в/ъв Harderwijk, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LE MARTIN CATERING

    Холандия

    Предприятието LE MARTIN CATERING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  2. ONS

    Холандия

    Предприятието ONS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв De Glind, Холандия.

  3. OLBRO+ B.V.

    Холандия

    Предприятието OLBRO+ B.V., e Производител, и работи в сферата на Професионални кухни - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане, industrial kitchens, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Biddinghuizen, Холандия.

  4. BUSINESS CATERING SERVICES

    Холандия

    Предприятието BUSINESS CATERING SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.

  5. URBAN CHEF

    Холандия

    Предприятието URBAN CHEF, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Освен това развива дейност и в сферата на wrecks removed. Седалището му е в/ъв Arnhem, Холандия.

  1. PHOODIES

    Холандия

    Предприятието PHOODIES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Oldenzaal, Холандия.

  2. DE PIONIER MARKNESSE

    Холандия

    Предприятието DE PIONIER MARKNESSE, e Производител, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Marknesse, Холандия.

  1. 'T PAKHUIS CATERING

    Холандия

    Предприятието 'T PAKHUIS CATERING, e Подизпълнител, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Освен това развива дейност и в сферата на freeze-dried flowers, и barbecues. Седалището му е в/ъв De Klomp, Холандия.

  2. SANADOME HOLDING N.V.

    Холандия

    Предприятието SANADOME HOLDING N.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Nijmegen, Холандия.

  3. HOTEL DE KEIZERSKROON B.V.

    Холандия

    Предприятието HOTEL DE KEIZERSKROON B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгресни и семинарни зали. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Спорт и свободно време, Хотел, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Спорт и свободно време. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  4. KITCHEN ISLAND

    Холандия

    Предприятието KITCHEN ISLAND, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  5. UW CHEF TRICHT BV

    Холандия

    Предприятието UW CHEF TRICHT BV, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Освен това развива дейност и в сферата на business lunches and dinners. Седалището му е в/ъв Tricht, Холандия.

  6. ONTBIJTJE BESTELLEN

    Холандия

    Предприятието ONTBIJTJE BESTELLEN, e Разпространител, и работи в сферата на Обществени столови. Освен това развива дейност и в сферата на gift items. Седалището му е в/ъв De Klomp, Холандия.

  7. CARE CULINAIR

    Холандия

    Предприятието CARE CULINAIR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществени столови. Седалището му е в/ъв Waardenburg, Холандия.

  8. GRAND EVENTS

    Холандия

    Предприятието GRAND EVENTS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  1. THEATER HOTEL ALMELO

    Холандия

    Предприятието THEATER HOTEL ALMELO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.

  2. AALDERS B.V.

    Холандия

    Предприятието AALDERS B.V., e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв De Heurne, Холандия.

  3. OLBRO ROESTVRIJSTAAL B.V.

    Холандия

    Предприятието OLBRO ROESTVRIJSTAAL B.V., e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Biddinghuizen, Холандия.

  4. HOTEL-CAFÉ-RESTAURANT HOLSCHER B.V.

    Холандия

    Предприятието HOTEL-CAFÉ-RESTAURANT HOLSCHER B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Saasveld, Холандия.

  5. DE VEREENIGING B.V.

    Холандия

    Предприятието DE VEREENIGING B.V., и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Nijmegen, Холандия.

  6. JB FOOD CATERING EN SUPPLY B.V.

    Холандия

    Предприятието JB FOOD CATERING EN SUPPLY B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Culemborg, Холандия.

  7. MARFO B.V.

    Холандия

    Предприятието MARFO B.V., и работи в сферата на Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Lelystad, Холандия.

  8. H.H. HUUSKES B.V.

    Холандия

    Предприятието H.H. HUUSKES B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  9. CONTACT-ROESTVRIJSTAAL B.V.

    Холандия

    Предприятието CONTACT-ROESTVRIJSTAAL B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Ruurlo, Холандия.

  10. DE DRIE BROERS HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието DE DRIE BROERS HOLDING B.V., и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Emmeloord, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно