• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • concrete

Резултати за

Concrete

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. ABC-BETON

    Холандия

    Предприятието ABC-BETON, e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Beekbergen, Холандия.

  2. NEDABO B.V.

    Холандия

    Предприятието NEDABO B.V., e Подизпълнител, и работи в сферата на Промишлени строежи - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на prefabricated assembly, и mixing concrete. Седалището му е в/ъв Rheden, Холандия.

  3. SIMBETON

    Холандия

    Предприятието SIMBETON, e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Markelo, Холандия.

  4. WAALSTEENFABRIEK DE BYLANDT B.V.

    Холандия

    Предприятието WAALSTEENFABRIEK DE BYLANDT B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пясъчник - плочки и плочкови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Свързващи блокове при зидария, Изделия от бетон и строителни брикети, Свързващи блокове при зидария, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Tolkamer, Холандия.

  5. B.V. AANNEMERS INKOOP CENTRALE A.I.C.

    Холандия

    Предприятието B.V. AANNEMERS INKOOP CENTRALE A.I.C., e Производител, и работи в сферата на Тухларници - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Бетон - машини и инсталации за приготвяне, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Бетон - машини и инсталации за приготвяне, и Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Harderwijk, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MORSSINK BOUWMATERIALEN B.V.

    Холандия

    Предприятието MORSSINK BOUWMATERIALEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плочки и плочкови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети, Цимент и добавки, Изделия от бетон и строителни брикети, и Цимент и добавки. Седалището му е в/ъв Delden, Холандия.

  2. ABC MORTEL B.V.

    Холандия

    Предприятието ABC MORTEL B.V., и работи в сферата на Цимент и добавки. Освен това развива дейност и в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Tiel, Холандия.

  3. N.V. HUCO, HANDEL- EN SCHEEPVAARTMAATSCHAPPIJ

    Холандия

    Предприятието N.V. HUCO, HANDEL- EN SCHEEPVAARTMAATSCHAPPIJ, e Производител, и работи в сферата на Свързващи блокове при зидария. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, и Пясъци и чакъли. Седалището му е в/ъв Arnhem, Холандия.

  4. BOUW- EN HANDELMAATSCHAPPIJ NIJKERK B.V.

    Холандия

    Предприятието BOUW- EN HANDELMAATSCHAPPIJ NIJKERK B.V., e Производител, и работи в сферата на Бетонни стълбове. Освен това развива дейност и в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Nijkerk Gld, Холандия.

  5. AHORN BOUWSYSTEMEN B.V.

    Холандия

    Предприятието AHORN BOUWSYSTEMEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Жилищни фургони. Освен това развива дейност и в сферата на Бетонни конструкции, и Бетонни конструкции. Седалището му е в/ъв Zutphen, Холандия.

  1. HAKRON-NUNSPEET B.V.

    Холандия

    Предприятието HAKRON-NUNSPEET B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Бетонни конструкции, и Бетонни конструкции. Седалището му е в/ъв Nunspeet, Холандия.

  2. HEMUBO ALMERE B.V.

    Холандия

    Предприятието HEMUBO ALMERE B.V., e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Свързващи блокове при зидария, и Свързващи блокове при зидария. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.

  1. STOTER BETON B.V.

    Холандия

    Предприятието STOTER BETON B.V., e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Свързващи блокове при зидария, и Свързващи блокове при зидария. Седалището му е в/ъв 'T Harde, Холандия.

  2. KIWITZ JAKI B.V.

    Холандия

    Предприятието KIWITZ JAKI B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Бетонни конструкции, и Бетонни конструкции. Седалището му е в/ъв Megchelen, Холандия.

  3. WIHA B.V.

    Холандия

    Предприятието WIHA B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Свързващи блокове при зидария, и Свързващи блокове при зидария. Седалището му е в/ъв Dinxperlo, Холандия.

  4. BTE HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието BTE HOLDING B.V., и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Andelst, Холандия.

  5. DEKO STEENZAGERIJ B.V.

    Холандия

    Предприятието DEKO STEENZAGERIJ B.V., и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Хурда, и Хурда. Седалището му е в/ъв Elst Gld, Холандия.

  6. DESIGN BOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието DESIGN BOUW B.V., и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Хурда, и Хурда. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  7. BTN B.V.

    Холандия

    Предприятието BTN B.V., и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Хурда, и Хурда. Седалището му е в/ъв Elst Gld, Холандия.

  8. OUDENALLEN BETON B.V.

    Холандия

    Предприятието OUDENALLEN BETON B.V., и работи в сферата на Цимент и добавки. Освен това развива дейност и в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Ede Gld, Холандия.

  1. B.V. CONSMEMA VOORHEEN B. VAN VEEN

    Холандия

    Предприятието B.V. CONSMEMA VOORHEEN B. VAN VEEN, e Производител, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Метални покрития за стоманобетон, и Метални покрития за стоманобетон. Седалището му е в/ъв Hattem, Холандия.

  2. VAN MERKSTEIJN STEEL - NETHERLANDS B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN MERKSTEIJN STEEL - NETHERLANDS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Метални покрития за стоманобетон, и Метални покрития за стоманобетон. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.

  3. BOER STAPHORST B.V.

    Холандия

    Предприятието BOER STAPHORST B.V., и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Хурда, и Хурда. Седалището му е в/ъв Staphorst, Холандия.

  4. WOERTMAN NATUURSTEEN B.V.

    Холандия

    Предприятието WOERTMAN NATUURSTEEN B.V., и работи в сферата на Цимент и добавки. Освен това развива дейност и в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Tubbergen, Холандия.

  5. CONSTAR BETONWAREN B.V.

    Холандия

    Предприятието CONSTAR BETONWAREN B.V., и работи в сферата на Плочи - бетон. Седалището му е в/ъв Tiel, Холандия.

  6. INTRON CERTIFICATIE B.V.

    Холандия

    Предприятието INTRON CERTIFICATIE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Бетонни конструкции, и Бетонни конструкции. Седалището му е в/ъв Culemborg, Холандия.

  7. HACO TAIL LIFT PARTS

    Холандия

    Предприятието HACO TAIL LIFT PARTS, e Производител, и работи в сферата на Строителни машини. Освен това развива дейност и в сферата на Бетонни помпи, и Бетонни помпи. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  8. GERING HOUT & BETON B.V.

    Холандия

    Предприятието GERING HOUT & BETON B.V., и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  9. MORSSINKHOF GROEP MALDEN B.V.

    Холандия

    Предприятието MORSSINKHOF GROEP MALDEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Malden, Холандия.

  10. MORSSINKHOF GROEP HARDENBERG B.V.

    Холандия

    Предприятието MORSSINKHOF GROEP HARDENBERG B.V., e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Hardenberg, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно