• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • coverings

Резултати за

Coverings

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. KEIZER INTERNATIONAL

    Холандия

    Предприятието KEIZER INTERNATIONAL, e Multi-Category, и работи в сферата на Метални капсули. Освен това развива дейност и в сферата на screw covers, packing articles, и plastic fasteners. Седалището му е в/ъв Andelst, Холандия.

  2. DINOFLEX EUROPE - RUBBER FLOORING

    Холандия

    Предприятието DINOFLEX EUROPE - RUBBER FLOORING, e Разпространител, и работи в сферата на Каучук - промишлени подове. Освен това развива дейност и в сферата на rubber floors, Rubber floor-coverings, и recycled rubber. Седалището му е в/ъв Epe, Холандия.

  3. 123TUINPOSTER

    Холандия

    Предприятието 123TUINPOSTER, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Тапети. Освен това развива дейност и в сферата на posters, playbills - design, и quality posters. Седалището му е в/ъв Harderwijk, Холандия.

  4. GEBO

    Холандия

    Предприятието GEBO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плочки и плочкови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на ceramics for floors and coatings, tiles coverings, ceramic tiles for floors, и ceramics for floors. Седалището му е в/ъв Ede Gld, Холандия.

  5. METADECOR

    Холандия

    Предприятието METADECOR, e Подизпълнител, и работи в сферата на Фасадна облицовка. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни обшивки от цветни метали, Perforated plates made from expanded metal, Покривни обшивки от цветни метали, Aluminium roof covering, и architectural façades. Седалището му е в/ъв Kampen, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ONINK TUINEN

    Холандия

    Предприятието ONINK TUINEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градинарство и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на regular garden maintenance, и clinker floor coverings. Седалището му е в/ъв Zeewolde, Холандия.

  2. ALLROUND VAN DER KROON

    Холандия

    Предприятието ALLROUND VAN DER KROON, e Подизпълнител, и работи в сферата на Водопроводни и канализационни работи - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на sewerage systems, drain clearing, upgrading of electrical systems, и roof covers. Седалището му е в/ъв Pannerden, Холандия.

  3. MONOLIETVLOERENBEDRIJF G. VAN DEN BOR PUTTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието MONOLIETVLOERENBEDRIJF G. VAN DEN BOR PUTTEN B.V., и работи в сферата на Паркети. Освен това развива дейност и в сферата на Тапети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Тапети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, и Килими и мокети. Седалището му е в/ъв Putten, Холандия.

  4. IMPERIAL COLLECTION B.V.

    Холандия

    Предприятието IMPERIAL COLLECTION B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Тапети. Освен това развива дейност и в сферата на Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, и Каучук - изделия. Седалището му е в/ъв Wezep, Холандия.

  5. TEGELZETBEDRIJF BELD B.V.

    Холандия

    Предприятието TEGELZETBEDRIJF BELD B.V., и работи в сферата на Пластмаси - подови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Килими и мокети, Тапети, Паркети, Каучук - изделия, Килими и мокети, Тапети, и Паркети. Седалището му е в/ъв Albergen, Холандия.

  1. VAN SANTEN GROEP B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN SANTEN GROEP B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сградова покривка - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на roof covering. Седалището му е в/ъв Arnhem, Холандия.

  2. ASSCHERT TEGELZETBEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието ASSCHERT TEGELZETBEDRIJF B.V., и работи в сферата на Тапети. Освен това развива дейност и в сферата на Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, и Каучук - изделия. Седалището му е в/ъв Neede, Холандия.

  1. ORKA KUNSTSTOFVLOEREN B.V.

    Холандия

    Предприятието ORKA KUNSTSTOFVLOEREN B.V., и работи в сферата на Пластмаси - подови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Паркети, Каучук - изделия, Килими и мокети, Тапети, Паркети, Каучук - изделия, Килими и мокети, и Тапети. Седалището му е в/ъв Vaassen, Холандия.

  2. STOFFERINGSBEDRIJF D. FAMA B.V.

    Холандия

    Предприятието STOFFERINGSBEDRIJF D. FAMA B.V., и работи в сферата на Тапети. Освен това развива дейност и в сферата на Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, и Каучук - изделия. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  3. ROYAL CAMPEN IMPEX

    Холандия

    Предприятието ROYAL CAMPEN IMPEX, и работи в сферата на Промишлени подове и подови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - промишлени подове, Floor coverings, plastic, floor coverings, Каучук - промишлени подове, и tile coverings. Седалището му е в/ъв Kampen, Холандия.

  4. DANNENBERG TEGELWERKEN B.V.

    Холандия

    Предприятието DANNENBERG TEGELWERKEN B.V., и работи в сферата на Тапети. Освен това развива дейност и в сферата на Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, и Каучук - изделия. Седалището му е в/ъв Rijssen, Холандия.

  5. JADI BEDRIJFSVLOEREN B.V.

    Холандия

    Предприятието JADI BEDRIJFSVLOEREN B.V., и работи в сферата на Тапети. Освен това развива дейност и в сферата на Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, и Каучук - изделия. Седалището му е в/ъв Rijssen, Холандия.

  6. SEPPENWOOLDE TEGELWERKEN RIJSSEN B.V.

    Холандия

    Предприятието SEPPENWOOLDE TEGELWERKEN RIJSSEN B.V., и работи в сферата на Тапети. Освен това развива дейност и в сферата на Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, и Каучук - изделия. Седалището му е в/ъв Rijssen, Холандия.

  7. PALU DAK EN GEVELSERVICE

    Холандия

    Предприятието PALU DAK EN GEVELSERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Покривни камъни. Освен това развива дейност и в сферата на façade cleaning, и roof covering. Седалището му е в/ъв Doetinchem, Холандия.

  8. INTERFACE NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието INTERFACE NEDERLAND B.V., и работи в сферата на Корк - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Коркови плочи и облицовки, и Коркови плочи и облицовки. Седалището му е в/ъв Scherpenzeel Gld, Холандия.

  1. MULTIMAT B.V.

    Холандия

    Предприятието MULTIMAT B.V., и работи в сферата на Корк - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Коркови плочи и облицовки, и Коркови плочи и облицовки. Седалището му е в/ъв Genemuiden, Холандия.

  2. BRUINS & SMEIJERS TEGELZETBEDRIJF B.V.

    Холандия

  3. PARKET EXQUISIT ELST B.V.

    Холандия

  4. INTERFACE FLOORING B.V.

    Холандия