• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • die verpackungen

Резултати за

Die verpackungen

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. F&F VERPAKKINGEN

    Холандия

    Предприятието F&F VERPAKKINGEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хартиени торби. Освен това развива дейност и в сферата на Luxe paper bags, paper bags for advertising, и Plastic carrier bag. Седалището му е в/ъв Harderwijk, Холандия.

  2. MUS VERPAKKINGEN

    Холандия

    Предприятието MUS VERPAKKINGEN, e Multi-Category, и работи в сферата на Опаковане. Освен това развива дейност и в сферата на Метални кутии, Метални кутии, и tin plate packaging. Седалището му е в/ъв Deventer, Холандия.

  3. EGGINK VERPAKKINGEN B.V.

    Холандия

    Предприятието EGGINK VERPAKKINGEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки от хартия и картон, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Winterswijk, Холандия.

  4. OOSTERBEEK VERPAKKINGEN B.V.

    Холандия

    Предприятието OOSTERBEEK VERPAKKINGEN B.V., и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Wijchen, Холандия.

  5. RABO VERPAKKINGEN B.V.

    Холандия

    Предприятието RABO VERPAKKINGEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени папки, и Хартиени папки. Седалището му е в/ъв 'S-Heerenberg, Холандия.

Намерете оферта за