• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • farm animals

Резултати за

Farm animals

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. VAN BENTHEM VEEVOEDERS EN KUNSTMEST B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN BENTHEM VEEVOEDERS EN KUNSTMEST B.V., e Производител, и работи в сферата на Рибено брашно за добитък и домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Смески за добитък и домашни птици, Храна за животновъдството, Смески за добитък и домашни птици, и Храна за животновъдството. Седалището му е в/ъв Vollenhove, Холандия.

  2. COÖPERATIEVE AANKOOPVERENIGING DEN HAM UA

    Холандия

    Предприятието COÖPERATIEVE AANKOOPVERENIGING DEN HAM UA, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Храна за домашни животни, Храна за животновъдството, Храна за домашни животни, и Храна за животновъдството. Седалището му е в/ъв Den Ham Ov, Холандия.

  3. P. BOS MENGVOEDER- EN KUNSTMESTHANDEL B.V.

    Холандия

    Предприятието P. BOS MENGVOEDER- EN KUNSTMESTHANDEL B.V., e Производител, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Торове и препарати за обогатяване на почвите, Смески за добитък и домашни птици, Торове и препарати за обогатяване на почвите, и Смески за добитък и домашни птици. Седалището му е в/ъв Ederveen, Холандия.

  4. GEBRS. FUITE B.V.

    Холандия

    Предприятието GEBRS. FUITE B.V., e Производител, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Смески за добитък и домашни птици, и Смески за добитък и домашни птици. Седалището му е в/ъв Genemuiden, Холандия.

  5. VEEVOEDERBEDRIJF ALPURO B.V.

    Холандия

    Предприятието VEEVOEDERBEDRIJF ALPURO B.V., e Производител, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Смески за добитък и домашни птици, и Смески за добитък и домашни птици. Седалището му е в/ъв Uddel, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TH. HOF EN ZONEN B.V.

    Холандия

    Предприятието TH. HOF EN ZONEN B.V., и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, и Житни растения и зърнени храни. Седалището му е в/ъв Balkbrug, Холандия.

  2. P. BESTEBREURTJE B.V.

    Холандия

    Предприятието P. BESTEBREURTJE B.V., и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, и Житни растения и зърнени храни. Седалището му е в/ъв Huissen, Холандия.

  3. DIPASA EUROPE B.V.

    Холандия

    Предприятието DIPASA EUROPE B.V., и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, и Житни растения и зърнени храни. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  4. KAMPHUIS BECKUM B.V.

    Холандия

    Предприятието KAMPHUIS BECKUM B.V., и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, и Житни растения и зърнени храни. Седалището му е в/ъв Hengelo Ov, Холандия.

  5. INDUSTRIE- EN HANDELMAATSCHAPPIJ DE BRON B.V.

    Холандия

    Предприятието INDUSTRIE- EN HANDELMAATSCHAPPIJ DE BRON B.V., e Производител, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Смески за добитък и домашни птици, и Смески за добитък и домашни птици. Седалището му е в/ъв Lunteren, Холандия.

  1. DENKAVIT NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието DENKAVIT NEDERLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Смески за добитък и домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Храна за животновъдството, и Храна за животновъдството. Седалището му е в/ъв Voorthuizen, Холандия.

  2. RIJNVALLEI DIERVOEDER B.V.

    Холандия

    Предприятието RIJNVALLEI DIERVOEDER B.V., и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, и Житни растения и зърнени храни. Седалището му е в/ъв Wageningen, Холандия.

  1. GUNNEWICK BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието GUNNEWICK BEHEER B.V., e Производител, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Седалището му е в/ъв Vragender, Холандия.

  2. HEYBOER B.V.

    Холандия

    Предприятието HEYBOER B.V., и работи в сферата на Храна за животновъдството. Седалището му е в/ъв Biddinghuizen, Холандия.

  3. CA F.N.Z. AGRI B.V.

    Холандия

    Предприятието CA F.N.Z. AGRI B.V., и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, и Житни растения и зърнени храни. Седалището му е в/ъв Duiven, Холандия.

  4. E.J. BOS MENGVOEDERS B.V.

    Холандия

    Предприятието E.J. BOS MENGVOEDERS B.V., e Производител, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Седалището му е в/ъв Ederveen, Холандия.

  5. TROUW NUTRITION NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието TROUW NUTRITION NEDERLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Седалището му е в/ъв Putten, Холандия.

  6. HANDELS- EN TRANSPORTBEDRIJF MOSTERT & VAN DE WEG B.V.

    Холандия

    Предприятието HANDELS- EN TRANSPORTBEDRIJF MOSTERT & VAN DE WEG B.V., и работи в сферата на Храна за животновъдството. Седалището му е в/ъв Nijkerkerveen, Холандия.

  7. HOKOFARM GROUP B.V.

    Холандия

    Предприятието HOKOFARM GROUP B.V., e Производител, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Седалището му е в/ъв Marknesse, Холандия.

  8. KLEIN HEKKELDER B.V.

    Холандия

  1. VITALIS BIOLOGISCHE ZADEN B.V.

    Холандия

  2. COÖPERATIEVE AAN- EN VERKOOPVERENIGING ZUID-OOST SALLAND UA

    Холандия

  3. KLAREMELK B.V.

    Холандия

  4. VAN COOTEN DIERVOEDERS B.V.

    Холандия

  5. COÖPERATIE DE VALK WEKEROM UA

    Холандия

  6. BIOTARIS BV

    Холандия

    Verified by europages badge

    Biotaris, a Dutch company, stands as one of Europe's leading exporters of bovine and goat colostrum, alongside a diverse array of dairy products. For over twelve years, we have successfully exported our premium products worldwide, leveraging the Netherlands' reputation for high-quality dairy farming. Our farmers combine traditional care with advanced farm management, ensuring the health and satisfaction of animals through a certified quality management system. Strict regulations govern the use of hormones and antibiotics, guaranteeing that our dairy products remain pure and free from harmful residues. This commitment to quality and safety underpins our ability to develop unique, tailor-made products for the Health and Food sectors. Our extensive experience allows us to meet contemporary quality and food safety standards while catering to our customers' needs across various industries, including Food Factories, Health Supplements, Sports Nutrition, Baby Food, and Cosmetics. Biotaris offers exceptional service and the capability to assist in developing customized products through our Private & White Label service. Our products are a testament to our dedication to quality and customer satisfaction, ensuring that we continue to be a trusted name in dairy exports globally.