• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • livestock

Резултати за

Livestock

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. BERG TRADING COMPANY

    Холандия

    Verified by europages badge

    Berg Trading Co. is a dynamic and innovative company dedicated to providing comprehensive trading solutions in the global marketplace. With a strong focus on efficiency, reliability, and customer satisfaction, we have established ourselves as a trusted partner for businesses seeking to navigate the complexities of international trade. At Berg Trading Co., we specialize in facilitating the exchange of various commodities, including agricultural products, energy resources, metals and other raw materials. Our diverse range of products encompasses a wide selection of fruits, vegetables, grains, pulses, frozen/Live/fresh Seafood products sourced from around the world. We offer an extensive variety of fresh and high-quality produce such as apples, bananas, oranges, berries, tomatoes, cucumbers, lettuce, carrots, potatoes, onions, and much more. As a socially responsible company, we are deeply committed to sustainable practices and environmental stewardship. We actively seek out suppliers who adhere to stringent environmental standards, promoting sustainable sourcing and responsible production methods. Whether you are a producer, supplier, or buyer, Berg Trading Co. offers tailored solutions to meet your unique trading needs. We strive to exceed expectations by providing personalized service, swift execution, and superior support at every stage of the trading process. Together, we can navigate the complexities of the global market and achieve sustainable growth and success.

  2. BRINKMAN ALMEN

    Холандия

    Предприятието BRINKMAN ALMEN, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, и Земеделски трактори и ремаркета. Седалището му е в/ъв Almen, Холандия.

  3. VARKENSHANDEL T. DE KONING & ZN B.V.

    Холандия

    Предприятието VARKENSHANDEL T. DE KONING & ZN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lunteren, Холандия.

  4. MECHANISATIEBEDRIJF GEBR. POPPINK B.V.

    Холандия

    Предприятието MECHANISATIEBEDRIJF GEBR. POPPINK B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Земеделски трактори и ремаркета, Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, и Земеделски трактори и ремаркета. Седалището му е в/ъв Reutum, Холандия.

  5. L.M.B. PRINS B.V.

    Холандия

    Предприятието L.M.B. PRINS B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, Земеделие - инсталации и съоръжения, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, и Земеделски трактори и ремаркета. Седалището му е в/ъв Dalfsen, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. APPARATENBOUW- EN CONSTRUCTIEBEDRIJF DEDDEN B.V.

    Холандия

    Предприятието APPARATENBOUW- EN CONSTRUCTIEBEDRIJF DEDDEN B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, Земеделие - инсталации и съоръжения, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, и Земеделски трактори и ремаркета. Седалището му е в/ъв Willemsoord, Холандия.

  2. OFFRINGA B.V.

    Холандия

    Предприятието OFFRINGA B.V., и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Земеделски трактори и ремаркета, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, и Земеделски трактори и ремаркета. Седалището му е в/ъв Creil, Холандия.

  3. WOLTERINK LANDBOUWMECHANISATIE B.V.

    Холандия

    Предприятието WOLTERINK LANDBOUWMECHANISATIE B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, и Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Beltrum, Холандия.

  4. KIM APPARATENBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието KIM APPARATENBOUW B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, Земеделие - инсталации и съоръжения, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, и Земеделски трактори и ремаркета. Седалището му е в/ъв Doetinchem, Холандия.

  5. BREDEVOORT FURTHER PROCESSING BV

    Холандия

    Предприятието BREDEVOORT FURTHER PROCESSING BV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на poultry for slaughter, и poultry. Седалището му е в/ъв Lunteren, Холандия.

  1. HANDELSMAATSCHAPPIJ EN MECHANISATIEBEDRIJF WIM VAN BREDA B.V.

    Холандия

    Предприятието HANDELSMAATSCHAPPIJ EN MECHANISATIEBEDRIJF WIM VAN BREDA B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Geldermalsen, Холандия.

  2. PLUIMVEEVERWERKING JAN VAN EE B.V.

    Холандия

    Предприятието PLUIMVEEVERWERKING JAN VAN EE B.V., e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Инкубатори - животновъдство, и Инкубатори - животновъдство. Седалището му е в/ъв Stroe, Холандия.

  1. H. WITTEVEEN MECHANISATIE B.V.

    Холандия

    Предприятието H. WITTEVEEN MECHANISATIE B.V., и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Животновъдство - машини и техника, и Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Wenum Wiesel, Холандия.

  2. TECHNISCHE GROOTHANDEL POST B.V.

    Холандия

    Предприятието TECHNISCHE GROOTHANDEL POST B.V., и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Животновъдство - машини и техника, и Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Kampen, Холандия.

  3. GEBRS. FUITE B.V.

    Холандия

    Предприятието GEBRS. FUITE B.V., e Производител, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Смески за добитък и домашни птици, и Смески за добитък и домашни птици. Седалището му е в/ъв Genemuiden, Холандия.

  4. VELCO B.V.

    Холандия

    Предприятието VELCO B.V., и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Животновъдство - машини и техника, и Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Huissen, Холандия.

  5. L.M.B. DE NIEUWSTAD LELYSTAD B.V.

    Холандия

    Предприятието L.M.B. DE NIEUWSTAD LELYSTAD B.V., и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Животновъдство - машини и техника, и Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Lelystad, Холандия.

  6. AGIB B.V.

    Холандия

    Предприятието AGIB B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, и Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Kerkdriel, Холандия.

  7. TECHNISCH INSTALLATIEBEDRIJF C.A. BERGER B.V.

    Холандия

    Предприятието TECHNISCH INSTALLATIEBEDRIJF C.A. BERGER B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Рибовъдни инсталации, и Рибовъдни инсталации. Седалището му е в/ъв Zeewolde, Холандия.

  8. P. BOS MENGVOEDER- EN KUNSTMESTHANDEL B.V.

    Холандия

    Предприятието P. BOS MENGVOEDER- EN KUNSTMESTHANDEL B.V., e Производител, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Торове и препарати за обогатяване на почвите, Смески за добитък и домашни птици, Торове и препарати за обогатяване на почвите, и Смески за добитък и домашни птици. Седалището му е в/ъв Ederveen, Холандия.

  1. VAN BENTHEM VEEVOEDERS EN KUNSTMEST B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN BENTHEM VEEVOEDERS EN KUNSTMEST B.V., e Производител, и работи в сферата на Рибено брашно за добитък и домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Смески за добитък и домашни птици, Храна за животновъдството, Смески за добитък и домашни птици, и Храна за животновъдството. Седалището му е в/ъв Vollenhove, Холандия.

  2. TEN DIJK ONGEDIERTEBESTRIJDING B.V.

    Холандия

    Предприятието TEN DIJK ONGEDIERTEBESTRIJDING B.V., и работи в сферата на Животновъдство - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Ветеринарни услуги, и Ветеринарни услуги. Седалището му е в/ъв Terwolde, Холандия.

  3. PLUIMVEEPRAKTIJK NOORD & OOST B.V.

    Холандия

    Предприятието PLUIMVEEPRAKTIJK NOORD & OOST B.V., и работи в сферата на Животновъдство - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Ветеринарни услуги, и Ветеринарни услуги. Седалището му е в/ъв Slagharen, Холандия.

  4. SLOTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието SLOTEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Смески за добитък и домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Фураж и слама, и Фураж и слама. Седалището му е в/ъв Deventer, Холандия.

  5. VITAKRAFT NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието VITAKRAFT NEDERLAND B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Материал за хранене на животни, и Материал за хранене на животни. Седалището му е в/ъв Eerbeek, Холандия.

  6. VINK ELST B.V.

    Холандия

    Предприятието VINK ELST B.V., e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Птицевъдство - машини и техника, и Птицевъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bemmel, Холандия.

  7. GARVO B.V.

    Холандия

    Предприятието GARVO B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Материал за хранене на животни, и Материал за хранене на животни. Седалището му е в/ъв Drempt, Холандия.

  8. VEEVOEDERBEDRIJF ALPURO B.V.

    Холандия

    Предприятието VEEVOEDERBEDRIJF ALPURO B.V., e Производител, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Смески за добитък и домашни птици, и Смески за добитък и домашни птици. Седалището му е в/ъв Uddel, Холандия.

  9. INDUSTRIE- EN HANDELMAATSCHAPPIJ DE BRON B.V.

    Холандия

    Предприятието INDUSTRIE- EN HANDELMAATSCHAPPIJ DE BRON B.V., e Производител, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Смески за добитък и домашни птици, и Смески за добитък и домашни птици. Седалището му е в/ъв Lunteren, Холандия.

  10. SLOTBOOM STEENHOUWERS B.V.

    Холандия

    Предприятието SLOTBOOM STEENHOUWERS B.V., e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обзавеждане на оборски помещения, и Обзавеждане на оборски помещения. Седалището му е в/ъв Winterswijk, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Livestock

Брой резултати

43 Фирми