• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • maintenance- equipment

Резултати за

Maintenance- equipment

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. JC TEC

    Холандия

    Предприятието JC TEC, e Производител, и работи в сферата на Плажове - машини и поддържаща техника. Освен това развива дейност и в сферата на machine repair. Седалището му е в/ъв Zevenaar, Холандия.

  2. AQUA KRISTAL

    Холандия

    Предприятието AQUA KRISTAL, e Производител, и работи в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на detergents for environments, detergents, liquid detergents, и cleaning products. Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

  3. SCHMIDT BOUWMACHINES ALMELO B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHMIDT BOUWMACHINES ALMELO B.V., и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, и Строителни обекти - оборудване. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.

  4. NORTHERN ENGINEERING SERVICES (N.E.S.) B.V.

    Холандия

    Предприятието NORTHERN ENGINEERING SERVICES (N.E.S.) B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Закрепване - материал. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.

  5. A. HAK INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието A. HAK INTERNATIONAL B.V., и работи в сферата на Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, и Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Tricht, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. INTER-TECHNO B.V.

    Холандия

    Предприятието INTER-TECHNO B.V., и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, и Строителни обекти - оборудване. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  2. VERHOEVEN ZEEWOLDE B.V.

    Холандия

    Предприятието VERHOEVEN ZEEWOLDE B.V., и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и сондиране, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Пробиване и сондиране, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, и Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Zeewolde, Холандия.

  3. NIJLAND HANDEL B.V.

    Холандия

    Предприятието NIJLAND HANDEL B.V., и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, и Строителни обекти - оборудване. Седалището му е в/ъв Bentelo, Холандия.

  4. FÖRSTA NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието FÖRSTA NEDERLAND B.V., и работи в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Tiel, Холандия.

  5. CLEANING TRADE B.V.

    Холандия

    Предприятието CLEANING TRADE B.V., и работи в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Baak, Холандия.

  1. GEBRS. TER STEEGE B.V.

    Холандия

    Предприятието GEBRS. TER STEEGE B.V., и работи в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Rijssen, Холандия.

  2. HIT TRADING B.V.

    Холандия

    Предприятието HIT TRADING B.V., и работи в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Lelystad, Холандия.

  1. CROHILL B.V.

    Холандия

    Предприятието CROHILL B.V., и работи в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Lelystad, Холандия.

  2. JODECO GLASS B.V.

    Холандия

    Предприятието JODECO GLASS B.V., и работи в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Dinxperlo, Холандия.

  3. GROVEKO EDE B.V.

    Холандия

    Предприятието GROVEKO EDE B.V., и работи в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Ede Gld, Холандия.

  4. V.O.F. SCHOONMAAKBEDRIJF DE VRIES FLEVOLAND

    Холандия

    Предприятието V.O.F. SCHOONMAAKBEDRIJF DE VRIES FLEVOLAND, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности. Седалището му е в/ъв Lelystad, Холандия.

  5. SCHMIDT HOLLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHMIDT HOLLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Снегорини, и Снегорини. Седалището му е в/ъв Holten, Холандия.

  6. MACHINEFABRIEK GOUDKUIL APELDOORN B.V.

    Холандия

    Предприятието MACHINEFABRIEK GOUDKUIL APELDOORN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  7. HÖRMANN NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието HÖRMANN NEDERLAND B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности. Седалището му е в/ъв Barneveld, Холандия.

  8. NILFISK-ADVANCE B.V.

    Холандия

    Предприятието NILFISK-ADVANCE B.V., и работи в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.

  1. DIRKSEN SCHOONMAAKARTIKELEN B.V.

    Холандия

    Предприятието DIRKSEN SCHOONMAAKARTIKELEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.

  2. MEINDERSMA HAAKSBERGEN B.V.

    Холандия