• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • maintenance

Резултати за

Maintenance

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. ACEROS METAL TREATMENT

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието ACEROS METAL TREATMENT, e Производител, и работи в сферата на Химическа обработка на металите. Освен това развива дейност и в сферата на Metal treatment, metal polishing, Metal maintenance, metal cleaning, metal cleaning machinery, Metal cleaning products, Anti-Rust treatment, rust prevention treatment, и rust protection products. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.

  2. ROTS MAATWERK

    Холандия

    Предприятието ROTS MAATWERK, e Производител, и работи в сферата на Фонтани, градско обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на fountains, dancing fountains, musical fountains, и maintenance of fountains. Седалището му е в/ъв Brummen, Холандия.

  3. AQUA KRISTAL

    Холандия

    Предприятието AQUA KRISTAL, e Производител, и работи в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на detergents for environments, detergents, liquid detergents, и cleaning products. Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

  4. FRESHPC COMPUTER SERVICE HUISSEN

    Холандия

    Предприятието FRESHPC COMPUTER SERVICE HUISSEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Computer assistance for SME's. Седалището му е в/ъв Huissen, Холандия.

  5. BENTER SYSTEEMBEHEER

    Холандия

    Предприятието BENTER SYSTEEMBEHEER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Gameren, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ZWEMBAD TOTAAL

    Холандия

    Предприятието ZWEMBAD TOTAAL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Басейни - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на swimming-pool maintenance, studies for swimming pool design, и pumps for pools. Седалището му е в/ъв Heerde, Холандия.

  2. KOOIKER ZUIGTECHNIEK

    Холандия

    Предприятието KOOIKER ZUIGTECHNIEK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ремонтни работи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Staphorst, Холандия.

  3. ONINK TUINEN

    Холандия

    Предприятието ONINK TUINEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градинарство и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на regular garden maintenance, и clinker floor coverings. Седалището му е в/ъв Zeewolde, Холандия.

  4. JC TEC

    Холандия

    Предприятието JC TEC, e Производител, и работи в сферата на Плажове - машини и поддържаща техника. Освен това развива дейност и в сферата на machine repair. Седалището му е в/ъв Zevenaar, Холандия.

  5. RIFEDA SCHILDERWERKEN

    Холандия

    Предприятието RIFEDA SCHILDERWERKEN, e Производител, и работи в сферата на Боядисване - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Ремонтни работи - предприемачи, painters, и Ремонтни работи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Ammerzoden, Холандия.

  1. SOLAR 2 SOLAR

    Холандия

    Предприятието SOLAR 2 SOLAR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Слънчева енергия. Освен това развива дейност и в сферата на solar panel assembly, advice for solar energy, и solar panel maintenance. Седалището му е в/ъв Deventer, Холандия.

  2. WAXXIMO

    Холандия

    Предприятието WAXXIMO, e Производител, и работи в сферата на Продукти за автомобилна поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на motor vehicle engine cleaning chemicals, motorcycle polish, и car polishing. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  1. ERIC'S ALL-IN IT

    Холандия

    Предприятието ERIC'S ALL-IN IT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Zwolle, Холандия.

  2. CO-AIR KLIMAATBEHEERSING

    Холандия

    Предприятието CO-AIR KLIMAATBEHEERSING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на air conditioning maintenance, air conditioner refill, и economical air conditioning units. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  3. BESTELPOORT

    Холандия

    Предприятието BESTELPOORT, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Компютърни клавиатури. Освен това развива дейност и в сферата на data processing and office automation accessories, computer maintenance accessories, office duplicator and printing machine accessories and components, и mechanical time-recorders. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  4. PC-OPRUIMEN.NL

    Холандия

    Предприятието PC-OPRUIMEN.NL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  5. CONTINUE IT

    Холандия

    Предприятието CONTINUE IT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Управление и поддръжка на компютърна мрежа, Computer security consulting service, и Управление и поддръжка на компютърна мрежа. Седалището му е в/ъв Voorthuizen, Холандия.

  6. DOCTOR PHONE

    Холандия

    Предприятието DOCTOR PHONE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Мобилни телефони. Освен това развива дейност и в сферата на telephone repair, accessories and components for telecommunications and telephony, telephone socket adapters, и consulting, sales and maintenance for phone devices. Седалището му е в/ъв Arnhem, Холандия.

  7. T&P TECHNOLOGY B.V.

    Холандия

    Предприятието T&P TECHNOLOGY B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на air conditioning, air conditioning maintenance, и air conditioning systems for building. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  8. VELUWE SERVICE DIENSTEN

    Холандия

    Предприятието VELUWE SERVICE DIENSTEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ремонтни работи - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на flowering garden plants, и interior design and decoration advice. Седалището му е в/ъв Heerde, Холандия.

  1. POOLENPARKET.NL

    Холандия

    Предприятието POOLENPARKET.NL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Паркети. Освен това развива дейност и в сферата на Household maintenance products, parquet, и laminated flooring. Седалището му е в/ъв Harderwijk, Холандия.

  2. COOL CAR AUTOMOTIVE

    Холандия

    Предприятието COOL CAR AUTOMOTIVE, e Производител, и работи в сферата на Климатици за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на air conditioning maintenance, и Automotive. Седалището му е в/ъв Groesbeek, Холандия.

  3. BOUWBEDRIJF DERKSEN BV

    Холандия

    Предприятието BOUWBEDRIJF DERKSEN BV, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ремонтни работи - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на building office, и building - renovations. Седалището му е в/ъв Loenen, Холандия.

  4. AANNEMERSBEDRIJF STEGGINK

    Холандия

    Предприятието AANNEMERSBEDRIJF STEGGINK, e Производител, и работи в сферата на Ремонтни работи - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на building contractors, и building - renovations. Седалището му е в/ъв Hengelo, Холандия.

  5. VERHOEVEN ZEEWOLDE B.V.

    Холандия

    Предприятието VERHOEVEN ZEEWOLDE B.V., и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и сондиране, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Пробиване и сондиране, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, и Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Zeewolde, Холандия.

  6. INTER-TECHNO B.V.

    Холандия

    Предприятието INTER-TECHNO B.V., и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, и Строителни обекти - оборудване. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  7. SCHMIDT BOUWMACHINES ALMELO B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHMIDT BOUWMACHINES ALMELO B.V., и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, и Строителни обекти - оборудване. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.

  8. A. HAK INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието A. HAK INTERNATIONAL B.V., и работи в сферата на Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, и Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Tricht, Холандия.

  9. NORTHERN ENGINEERING SERVICES (N.E.S.) B.V.

    Холандия

    Предприятието NORTHERN ENGINEERING SERVICES (N.E.S.) B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Закрепване - материал. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.

  10. MODESTA

    Холандия

    Предприятието MODESTA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Индустриално поддържане. Седалището му е в/ъв Putten, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Maintenance

Брой резултати

97 Фирми

Категория