• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • publics

Резултати за

Publics

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. COPION

    Холандия

    Предприятието COPION, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Фирма за набиране на кадри, Legal advice, consulting for public-sector organisations, Фирма за набиране на кадри, и Headhunting office. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  2. DE NETWERKSPECIALIST

    Холандия

    Предприятието DE NETWERKSPECIALIST, e Разпространител, и работи в сферата на Електронна търговия - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на company networks, и telephony and data transmission services for public networks. Седалището му е в/ъв Tiel, Холандия.

  3. FLUX SOUND & LIGHT

    Холандия

    Предприятието FLUX SOUND & LIGHT, e Разпространител, и работи в сферата на Озвучаване - професионална техника. Освен това развива дейност и в сферата на stage, conference podiums, movable stages for conference rooms, и stages for shows and conventions. Седалището му е в/ъв Geldermalsen, Холандия.

  4. FAIRLIGHT

    Холандия

    Предприятието FAIRLIGHT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Озвучаване - професионална техника. Освен това развива дейност и в сферата на lighting equipment, и speakers. Седалището му е в/ъв Bemmel, Холандия.

  5. URAS GROUP

    Холандия

    Предприятието URAS GROUP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сигурност - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на 24-hour security, electronic security equipment and systems, и security alarms for workplaces and public buildings. Седалището му е в/ъв Tiel, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. POSTMA BERGHAREN

    Холандия

    Предприятието POSTMA BERGHAREN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти. Освен това развива дейност и в сферата на building - renovations, и public residential building. Седалището му е в/ъв Bergharen, Холандия.

  2. HARDICK B.V.

    Холандия

    Предприятието HARDICK B.V., и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Твърди горива, Суровини за строителството, Железни и цветни руди, Газ и нефт - добив, Твърди горива, Суровини за строителството, Железни и цветни руди, и Газ и нефт - добив. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  3. MICROFLOWN TECHNOLOGIES B.V.

    Холандия

    Предприятието MICROFLOWN TECHNOLOGIES B.V., и работи в сферата на Hi-Fi и стерео оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Телевизори, видео и радиоапарати, Озвучаване - професионална техника, Аудио и видео - професионална техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Телевизори, видео и радиоапарати, Озвучаване - професионална техника, Аудио и видео - професионална техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Zevenaar, Холандия.

  4. MASTER BLASTER AZ-TEC B.V.

    Холандия

    Предприятието MASTER BLASTER AZ-TEC B.V., и работи в сферата на Аудио и видео - професионална техника. Освен това развива дейност и в сферата на Озвучаване - професионална техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Телевизори, видео и радиоапарати, Hi-Fi и стерео оборудване, Озвучаване - професионална техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Телевизори, видео и радиоапарати, и Hi-Fi и стерео оборудване. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.

  5. BG WINKELINVENTARIS BV

    Холандия

    Предприятието BG WINKELINVENTARIS BV, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Nijmegen, Холандия.

  1. CRAY VALLEY B.V.

    Холандия

    Предприятието CRAY VALLEY B.V., и работи в сферата на Твърди горива. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - производство и снабдяване, Железни и цветни руди, Суровини за строителството, Газ и нефт - добив, Електричество - производство и снабдяване, Железни и цветни руди, Суровини за строителството, и Газ и нефт - добив. Седалището му е в/ъв Brummen, Холандия.

  2. GROOTE INFRA B.V.

    Холандия

    Предприятието GROOTE INFRA B.V., и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Железници - поставяне и поддръжка, и Железници - поставяне и поддръжка. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.

  1. ROELOFS EN HAASE AANNEMINGSBEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието ROELOFS EN HAASE AANNEMINGSBEDRIJF B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Индустриализирано и сглобяемо строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Сглобяеми къщи, Обществено строителство - предприемачи, Сглобяеми къщи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Rijssen, Холандия.

  2. ROELOFS WEGENBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието ROELOFS WEGENBOUW B.V., и работи в сферата на Пътища и магистрали - експлоатация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителни материали, Катрани и битуми - строителни материали, Обществено строителство - предприемачи, Пътища - строителни материали, Катрани и битуми - строителни материали, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Den Ham Ov, Холандия.

  3. HALLER BENELUX B.V.

    Холандия

    Предприятието HALLER BENELUX B.V., e Производител, и работи в сферата на Специални превозни средства - конструкция и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Общински превозни средства, Камиони, камионетки и коли с професионално предназначение, Общински превозни средства, и Камиони, камионетки и коли с професионално предназначение. Седалището му е в/ъв Hedel, Холандия.

  4. HOBRU MATERIEEL B.V.

    Холандия

    Предприятието HOBRU MATERIEEL B.V., и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Железници - поставяне и поддръжка, и Железници - поставяне и поддръжка. Седалището му е в/ъв Geldermalsen, Холандия.

  5. AANNEMINGSBEDRIJF MULDER B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMINGSBEDRIJF MULDER B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  6. AANNEMERSBEDRIJF ENGEL STAPHORST

    Холандия

    Предприятието AANNEMERSBEDRIJF ENGEL STAPHORST, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Железници - поставяне и поддръжка, и Железници - поставяне и поддръжка. Седалището му е в/ъв Staphorst, Холандия.

  7. AANNEMINGSBEDRIJF GELUK B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMINGSBEDRIJF GELUK B.V., и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Железници - поставяне и поддръжка, и Железници - поставяне и поддръжка. Седалището му е в/ъв Doetinchem, Холандия.

  8. FIRMA KAMPHORST

    Холандия

    Предприятието FIRMA KAMPHORST, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителство, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Ermelo, Холандия.

  1. KLAREE B.V.

    Холандия

    Предприятието KLAREE B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Dronten, Холандия.

  2. LANGEZAAL GROENVOORZIENING B.V.

    Холандия

    Предприятието LANGEZAAL GROENVOORZIENING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове и шосета - предприемачи, и Мостове и шосета - предприемачи. Седалището му е в/ъв Haaksbergen, Холандия.

  3. HOFTIJZER VERHUUR- EN AANNEMINGSBEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието HOFTIJZER VERHUUR- EN AANNEMINGSBEDRIJF B.V., и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Железници - поставяне и поддръжка, и Железници - поставяне и поддръжка. Седалището му е в/ъв Aalten, Холандия.

  4. MACHINEFABRIEK DRAIENTIE B.V.

    Холандия

    Предприятието MACHINEFABRIEK DRAIENTIE B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Tiel, Холандия.

  5. RVB INFRA B.V.

    Холандия

    Предприятието RVB INFRA B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителство, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Harderwijk, Холандия.

  6. GRONDVERZET VILSTEREN B.V.

    Холандия

    Предприятието GRONDVERZET VILSTEREN B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Dalfsen, Холандия.

  7. GRONDVERZETBEDRIJF VISSCHER B.V.

    Холандия

    Предприятието GRONDVERZETBEDRIJF VISSCHER B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Mastenbroek, Холандия.

  8. SCHAUFELI WEGENBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHAUFELI WEGENBOUW B.V., и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Железници - поставяне и поддръжка, и Железници - поставяне и поддръжка. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  9. STRAATMAKERSBEDRIJF H. VAN BEEK JR. B.V.

    Холандия

    Предприятието STRAATMAKERSBEDRIJF H. VAN BEEK JR. B.V., и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Железници - поставяне и поддръжка, и Железници - поставяне и поддръжка. Седалището му е в/ъв Hattemerbroek, Холандия.

  10. REKO GRONDVERZET- EN WEGENBOUWBEDRIJF RAALTE B.V.

    Холандия

    Предприятието REKO GRONDVERZET- EN WEGENBOUWBEDRIJF RAALTE B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителство, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Raalte, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Publics

Брой резултати

83 Фирми