• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • recyclates

Резултати за

Recyclates

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. TOMRA SYSTEMS

    Холандия

    Предприятието TOMRA SYSTEMS, e Multi-Category, и работи в сферата на Рециклиране на опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Рециклиране - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, и bale presses. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  2. DINOFLEX EUROPE - RUBBER FLOORING

    Холандия

    Предприятието DINOFLEX EUROPE - RUBBER FLOORING, e Разпространител, и работи в сферата на Каучук - промишлени подове. Освен това развива дейност и в сферата на rubber floors, Rubber floor-coverings, и recycled rubber. Седалището му е в/ъв Epe, Холандия.

  3. INTERNATIONAL SOLVENT SOLUTIONS BV

    Холандия

    Предприятието INTERNATIONAL SOLVENT SOLUTIONS BV, e Разпространител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Химически отпадъци - събиране и рециклиране, и Химически отпадъци - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Vuren, Холандия.

  4. WYNMALEN & HAUSMANN HETEREN

    Холандия

    Предприятието WYNMALEN & HAUSMANN HETEREN, e Разпространител, и работи в сферата на Рециклиране - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на excavators, power graders, collapsible trolleys, и asphalt pavers. Седалището му е в/ъв Heteren, Холандия.

  5. BENELUXVET BV

    Холандия

    Предприятието BENELUXVET BV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Масла - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Dronten, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ATTERO

    Холандия

    Предприятието ATTERO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Неизчерпаеми енергийни ресурси, и Неизчерпаеми енергийни ресурси. Седалището му е в/ъв Wilp-Achterhoek, Холандия.

  2. TRANSPORTBEMIDDELINGTWENTE

    Холандия

    Предприятието TRANSPORTBEMIDDELINGTWENTE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на intermediation for import-export, National and international expeditions, и international transport. Седалището му е в/ъв Nijverdal, Холандия.

  3. DAKLAPACK EUROPE B.V.

    Холандия

    Предприятието DAKLAPACK EUROPE B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови опаковки, packaging, sustainable development, recycled materials, и Пластмасови опаковки. Седалището му е в/ъв Lelystad, Холандия.

  4. VINYLRECYCLING.COM

    Холандия

    Предприятието VINYLRECYCLING.COM, e Производител, и работи в сферата на PVC, поливинилхлорид. Освен това развива дейност и в сферата на PVC recycling. Седалището му е в/ъв Lelystad, Холандия.

  5. SANERAL EUROPE

    Холандия

    Предприятието SANERAL EUROPE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Химически отпадъци - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Nijmegen, Холандия.

  1. JOWI RECYCLING

    Холандия

    Предприятието JOWI RECYCLING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Метали - събиране и рециклиране. Освен това развива дейност и в сферата на salvaging of ferrous metals. Седалището му е в/ъв Zwolle, Холандия.

  2. OSPO B.V.

    Холандия

    Предприятието OSPO B.V., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Barneveld, Холандия.

  1. AFVALVERWIJDERING RIVIERENLAND

    Холандия

    Предприятието AFVALVERWIJDERING RIVIERENLAND, e Производител, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Сортиране на отпадъци - машини и техника, и Сортиране на отпадъци - машини и техника. Седалището му е в/ъв Geldermalsen, Холандия.

  2. VAN DER FEER AUTORECYCLING B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DER FEER AUTORECYCLING B.V., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Lelystad, Холандия.

  3. ALBRA GROENLO B.V.

    Холандия

    Предприятието ALBRA GROENLO B.V., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Groenlo, Холандия.

  4. TEN DAMME MEDDO B.V.

    Холандия

    Предприятието TEN DAMME MEDDO B.V., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Winterswijk Meddo, Холандия.

  5. VAN DER VELDEN RIOLERINGSBEHEER NIJMEGEN B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DER VELDEN RIOLERINGSBEHEER NIJMEGEN B.V., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Nijmegen, Холандия.

  6. VOSSEBELD MILIEUDIENSTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието VOSSEBELD MILIEUDIENSTEN B.V., и работи в сферата на Околна среда - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти, и Събиране и рециклиране на различни продукти. Седалището му е в/ъв Oldenzaal, Холандия.

  7. RECYCLING ROUWMAAT GROENLO B.V.

    Холандия

    Предприятието RECYCLING ROUWMAAT GROENLO B.V., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Groenlo, Холандия.

  8. REUKEMA PAPIER HARDERWIJK B.V.

    Холандия

    Предприятието REUKEMA PAPIER HARDERWIJK B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - събиране и рециклиране, и Хартия - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Harderwijk, Холандия.

  1. SITA NETHERLANDS

    Холандия

    Предприятието SITA NETHERLANDS, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Arnhem, Холандия.

  2. PUTMAN RECYCLING B.V.

    Холандия

    Предприятието PUTMAN RECYCLING B.V., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Westervoort, Холандия.

  3. PJ MILIEU B.V.

    Холандия

    Предприятието PJ MILIEU B.V., и работи в сферата на Околна среда - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти, и Събиране и рециклиране на различни продукти. Седалището му е в/ъв Nijkerk Gld, Холандия.

  4. VAN GERREVINK B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN GERREVINK B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Хартия - събиране и рециклиране, и Хартия - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  5. LSP MACHINE BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието LSP MACHINE BEHEER B.V., e Производител, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Стъкло - събиране и рециклиране, и Стъкло - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Wijchen, Холандия.

  6. DALY PLASTICS B.V.

    Холандия

    Предприятието DALY PLASTICS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - събиране и рециклиране, и Пластмаси - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Zutphen, Холандия.

  7. FORCE INTERNATIONAL TRADING COMPANY

    Холандия

    Предприятието FORCE INTERNATIONAL TRADING COMPANY, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Стоки в излишък, и Стоки в излишък. Седалището му е в/ъв Nijmegen, Холандия.

  8. RHENOY AUTODEMONTAGE B.V.

    Холандия

    Предприятието RHENOY AUTODEMONTAGE B.V., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Waardenburg, Холандия.

  9. BESSTRADE PVC RECYCLING

    Холандия

    Предприятието BESSTRADE PVC RECYCLING, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Lelystad, Холандия.

  10. SITA ECOSERVICE TREATMENT B.V.

    Холандия

    Предприятието SITA ECOSERVICE TREATMENT B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци, и Обработка и рециклиране на отпадъци. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Recyclates

Брой резултати

54 Фирми