• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • stoneware

Резултати за

Stoneware

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. BILLIE DESIGN

    Холандия

    Предприятието BILLIE DESIGN, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Кухненски прибори от пясъчник. Седалището му е в/ъв Tollebeek, Холандия.

  2. WAALSTEENFABRIEK DE BYLANDT B.V.

    Холандия

    Предприятието WAALSTEENFABRIEK DE BYLANDT B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пясъчник - плочки и плочкови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Свързващи блокове при зидария, Изделия от бетон и строителни брикети, Свързващи блокове при зидария, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Tolkamer, Холандия.

  3. INSTALAT B.V.

    Холандия

    Предприятието INSTALAT B.V., e Производител, и работи в сферата на Керамика, порцелан и фаянс - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъчник - изделия за промишлеността, и Пясъчник - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Wijchen, Холандия.

  4. BOEVE AFBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието BOEVE AFBOUW B.V., e Производител, и работи в сферата на Пясъчник - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Гипсови работи - предприемачи, и Гипсови работи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Lemelerveld, Холандия.

  5. RAAB KARCHER BOUWSTOFFEN B.V.

    Холандия