• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • wastes

Резултати за

Wastes

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. DIFTAR OUTDOOR PRODUCTS BV

    Холандия

    Предприятието DIFTAR OUTDOOR PRODUCTS BV, e Multi-Category, и работи в сферата на Аксесоари за велосипеди. Освен това развива дейност и в сферата на waste containers, и baskets for urban decoration. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.

  2. TRANSPORTBEDRIJF SCHOPMAN

    Холандия

    Предприятието TRANSPORTBEDRIJF SCHOPMAN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Складиране и съхранение - услуги, waste disposal, Пясъци и чакъли, и Складиране и съхранение - услуги. Седалището му е в/ъв Oldenzaal, Холандия.

  3. TRANSLIFT

    Холандия

    Предприятието TRANSLIFT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Боклуджийски камиони. Освен това развива дейност и в сферата на waste containers, и waste collection containers. Седалището му е в/ъв Dronten, Холандия.

  4. LEEMANS

    Холандия

    Предприятието LEEMANS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на earthmoving, waste collection, и containerized transport. Седалището му е в/ъв Vriezenveen, Холандия.

  5. TRANSPORTBEDRIJF VAN LEUSDEN

    Холандия

    Предприятието TRANSPORTBEDRIJF VAN LEUSDEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Пясъци и чакъли, и waste transport. Седалището му е в/ъв Wageningen, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LOON- EN AANNEMINGSBEDRIJF SIMONSZ

    Холандия

    Предприятието LOON- EN AANNEMINGSBEDRIJF SIMONSZ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кофи за боклук, контейнери за отпадъци. Седалището му е в/ъв De Klomp, Холандия.

  2. FREEBAC

    Холандия

    Предприятието FREEBAC, e Производител, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на industrial disinfectants, waste water disinfection, germicide disinfection of buildings, environments and plants, и insect control of buildings, environments and plants. Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

  3. VERHOEVEN MILIEUTECHNIEK

    Холандия

    Предприятието VERHOEVEN MILIEUTECHNIEK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Възстановяване на почвите. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на отпадъчни промишлени води, Намаляване замърсяването на околната среда - услуги, surveys, Преработка на отпадъчни промишлени води, и Намаляване замърсяването на околната среда - услуги. Седалището му е в/ъв Zaltbommel, Холандия.

  4. CENTRI TECH SEPARATIONS TWENTE B.V.

    Холандия

    Предприятието CENTRI TECH SEPARATIONS TWENTE B.V., e Производител, и работи в сферата на Преработка на отпадъчни промишлени води. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.

  5. TER HORST MILIEU B.V.

    Холандия

    Предприятието TER HORST MILIEU B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Извънредни превози. Освен това развива дейност и в сферата на Превоз на отпадъци, и Превоз на отпадъци. Седалището му е в/ъв Varsseveld, Холандия.

  1. VAN DALEN B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DALEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кофи за боклук, контейнери за отпадъци, и Кофи за боклук, контейнери за отпадъци. Седалището му е в/ъв Huissen, Холандия.

  2. SITA ECOSERVICE TREATMENT B.V.

    Холандия

    Предприятието SITA ECOSERVICE TREATMENT B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци, и Обработка и рециклиране на отпадъци. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.

  1. GEESINK GROUP B.V.

    Холандия

    Предприятието GEESINK GROUP B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Извънредни превози. Освен това развива дейност и в сферата на Превоз на отпадъци, и Превоз на отпадъци. Седалището му е в/ъв Emmeloord, Холандия.

  2. VIERHOUTEN VET B.V.

    Холандия

    Предприятието VIERHOUTEN VET B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Околна среда - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени отпадъци - намаляване на замърсяването, и Промишлени отпадъци - намаляване на замърсяването. Седалището му е в/ъв Kampen, Холандия.