• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • градинарство и цветарство

Резултати за

Градинарство и цветарство

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. BOOT & CO BOOMKWEKERIJEN

    Холандия

    Предприятието BOOT & CO BOOMKWEKERIJEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Разсадници и лесовъдство, conifers, ornamental shrubs, и hedging. Седалището му е в/ъв Boskoop, Холандия.

  2. T. STOLZE INSTALLATIETECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието T. STOLZE INSTALLATIETECHNIEK B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Електричество - строителни работи, Градинарство и цветарство, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Maasdijk, Холандия.

  3. S.J. SPIJKER B.V.

    Холандия

    Предприятието S.J. SPIJKER B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Парникови растения. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Hillegom, Холандия.

  4. PLANTLINE B.V.

    Холандия

    Предприятието PLANTLINE B.V., и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Boskoop, Холандия.

  5. GEBR. KRAAIJEVELD B.V.

    Холандия

    Предприятието GEBR. KRAAIJEVELD B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, Градинарство и цветарство, Обществено строителство - предприемачи, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Barendrecht, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MDK PLANTS & DECORATIONS B.V.

    Холандия

    Предприятието MDK PLANTS & DECORATIONS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Декоративни керамични изделия, Градинарство и цветарство, Декоративни керамични изделия, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Honselersdijk, Холандия.

  2. KWEKERIJ DE BOSRAND ALPHEN A/D RIJN B.V.

    Холандия

    Предприятието KWEKERIJ DE BOSRAND ALPHEN A/D RIJN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Hazerswoude-Rijndijk, Холандия.

  3. MENNO KROON B.V.

    Холандия

    Предприятието MENNO KROON B.V., и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Cothen, Холандия.

  4. GROEN DIREKT BOSKOOP B.V.

    Холандия

    Предприятието GROEN DIREKT BOSKOOP B.V., и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Boskoop, Холандия.

  5. PENNING FREESIA B.V.

    Холандия

    Предприятието PENNING FREESIA B.V., и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Honselersdijk, Холандия.

  1. ARIE VERSCHOOR B.V.

    Холандия

    Предприятието ARIE VERSCHOOR B.V., и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Honselersdijk, Холандия.

  2. SERPLA B.V.

    Холандия

    Предприятието SERPLA B.V., и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Boskoop, Холандия.

  1. BUITENHUIS BOSKOOP B.V.

    Холандия

    Предприятието BUITENHUIS BOSKOOP B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Boskoop, Холандия.

  2. PAAUW & VAN EGMOND B.V.

    Холандия

    Предприятието PAAUW & VAN EGMOND B.V., и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Rijnsburg, Холандия.

  3. WETERING POTLILIUM B.V.

    Холандия

    Предприятието WETERING POTLILIUM B.V., e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Den Hoorn Zh, Холандия.

  4. TUINCENTRUM RODENBURG B.V.

    Холандия

    Предприятието TUINCENTRUM RODENBURG B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Woerden, Холандия.

  5. G. LUBBE EN ZOON B.V.

    Холандия

    Предприятието G. LUBBE EN ZOON B.V., e Производител, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Lisse, Холандия.

  6. VAN DEN BOS FLOWERBULBS B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DEN BOS FLOWERBULBS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Набрани цветя, и Набрани цветя. Седалището му е в/ъв Honselersdijk, Холандия.

  7. TUINCENTRUM DE BOSRAND WOERDEN B.V.

    Холандия

    Предприятието TUINCENTRUM DE BOSRAND WOERDEN B.V., и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Woerden, Холандия.

  8. BUNNIK PLANTS BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието BUNNIK PLANTS BEHEER B.V., e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Зелени растения, и Зелени растения. Седалището му е в/ъв Bleiswijk, Холандия.

  1. MOLENAAR EN VAN GINHOVEN B.V.

    Холандия

    Предприятието MOLENAAR EN VAN GINHOVEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Voorhout, Холандия.

  2. W. VAN DER PLAS EN ZONEN B.V.

    Холандия

    Предприятието W. VAN DER PLAS EN ZONEN B.V., и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Rijnsburg, Холандия.

  3. A. VAN DELFT INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието A. VAN DELFT INTERNATIONAL B.V., и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Rijnsburg, Холандия.

  4. D. VAN DEN BOSCH EXPORT B.V.

    Холандия

    Предприятието D. VAN DEN BOSCH EXPORT B.V., и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Hazerswoude-Dorp, Холандия.

  5. H4A GROEN B.V.

    Холандия

    Предприятието H4A GROEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пейзажисти - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Axel, Холандия.

  6. HEEMBLOEMEX B.V.

    Холандия

    Предприятието HEEMBLOEMEX B.V., и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Цъфтящи растения, и Цъфтящи растения. Седалището му е в/ъв Rijnsburg, Холандия.

  7. SCHNEIDER B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHNEIDER B.V., и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Цъфтящи растения, и Цъфтящи растения. Седалището му е в/ъв Ridderkerk, Холандия.

  8. NOLINA POTPLANTENKWEKERIJ B.V.

    Холандия

    Предприятието NOLINA POTPLANTENKWEKERIJ B.V., e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Цъфтящи растения, и Цъфтящи растения. Седалището му е в/ъв Woubrugge, Холандия.

  9. BLOEMENGROOTHANDEL B.J. VAN DUYVENVOORDE B.V.

    Холандия

    Предприятието BLOEMENGROOTHANDEL B.J. VAN DUYVENVOORDE B.V., и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Rijnsburg, Холандия.

  10. KÖNST ALSTROEMERIA B.V.

    Холандия

    Предприятието KÖNST ALSTROEMERIA B.V., и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Nieuwveen, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно