• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • строителство - машини и техника

Резултати за

Строителство - машини и техника

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и ЗеландДоставчик на услуги
  1. BAC HOOGWERKERS

    Холандия

    Предприятието BAC HOOGWERKERS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кранове за сградово строителство. Седалището му е в/ъв Waddinxveen, Холандия.

  2. UBO ENGINEERING B.V.

    Холандия

    Предприятието UBO ENGINEERING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети, Бетон - машини и инсталации за приготвяне, Изделия от бетон и строителни брикети, и Бетон - машини и инсталации за приготвяне. Седалището му е в/ъв Soesterberg, Холандия.

  3. G.E. VAN DAM GROND- EN SLOOPWERKEN B.V.

    Холандия

    Предприятието G.E. VAN DAM GROND- EN SLOOPWERKEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителни машини. Освен това развива дейност и в сферата на Разрушаване - машини и техника, и Разрушаване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Rhenen, Холандия.

  4. FIRMA GEBROEDERS KLOOSTERMAN

    Холандия

  5. WAARBORG PLATINA GOUD EN ZILVER N.V.

    Холандия

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. VAN DEN BERG GROEP B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DEN BERG GROEP B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Mетална дограма, железария - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Железария - машини и техника за дограма, и Железария - машини и техника за дограма. Седалището му е в/ъв 'S-Gravenhage, Холандия.