• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • building

Резултати за

Building

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и ЗеландДоставчик на услуги
  1. S-POD BENELUX

    Холандия

    Предприятието S-POD BENELUX, e Multi-Category, и работи в сферата на Индустриализирано и сглобяемо строителство. Седалището му е в/ъв Zoeterwoude, Холандия.

  2. XOOC

    Холандия

    Предприятието XOOC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Ремонтни работи - предприемачи, Ремонтни работи - предприемачи, major project and infrastructure building companies, и plumber. Седалището му е в/ъв Zoetermeer, Холандия.

  3. SCHILDERSBEDRIJF LABRUJÈRE

    Холандия

    Предприятието SCHILDERSBEDRIJF LABRUJÈRE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Боядисване - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на painting of buildings, wallpapering, и minor renovations. Седалището му е в/ъв Leiden, Холандия.

  4. MASTER PROTECTION

    Холандия

    Предприятието MASTER PROTECTION, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Топлоизолационни плочи без азбест. Освен това развива дейност и в сферата на Firebreak protection for buildings, plates for fire-extinguishing systems, fire resistant insulation, и fireproof products. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  5. VANDEVLOEREN

    Холандия

    Предприятието VANDEVLOEREN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Високи подови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, building gravel, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Schiedam, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. DE HUIZENRUIMER

    Холандия

    Предприятието DE HUIZENRUIMER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване на сгради. Седалището му е в/ъв Monster, Холандия.

  2. BAGA CLEANING SERVICES

    Холандия

    Предприятието BAGA CLEANING SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване на сгради. Седалището му е в/ъв Voorhout, Холандия.

  3. UITVAART-PLATFORM.NL

    Холандия

    Предприятието UITVAART-PLATFORM.NL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Погребални урни. Освен това развива дейност и в сферата на cemetery buildings. Седалището му е в/ъв Zwijndrecht, Холандия.

  4. SCHIPPERS BOUWCONSULT

    Холандия

    Предприятието SCHIPPERS BOUWCONSULT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Архитектура - проектантски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Civil engineering, Engineering, consultancies, engineering studies for privately-owned buildings, и engineering studies for offices. Седалището му е в/ъв Den Haag, Холандия.

  5. SCHOTTE

    Холандия

    Предприятието SCHOTTE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Разрушаване - изпълнители, Разрушаване - изпълнители, industrial installation recovery, asbestos removal, и clean-up and dismantling of asbestos buildings. Седалището му е в/ъв Nieuwerkerk Ad Ijssel, Холандия.

  1. BARRY VAN DER STEL

    Холандия

    Предприятието BARRY VAN DER STEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти. Освен това развива дейност и в сферата на building - renovations, bathrooms remodelled, и drainage pipes. Седалището му е в/ъв Hillegom, Холандия.

  2. SCHOONMAAKBEDRIJF DE HAAGSE SPONS

    Холандия

    Предприятието SCHOONMAAKBEDRIJF DE HAAGSE SPONS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване на сгради. Освен това развива дейност и в сферата на façade cleaning, и runway stripping. Седалището му е в/ъв Den Haag, Холандия.

  1. HARTKAMP KARWEI

    Холандия

    Предприятието HARTKAMP KARWEI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на painting of buildings, plumber, Building covering materials and roofing, и automatici loading systems for good handling. Седалището му е в/ъв Schiedam, Холандия.

  2. KOHLER FACILITAIRE DIENSTVERLENING

    Холандия

    Предприятието KOHLER FACILITAIRE DIENSTVERLENING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване на сгради. Седалището му е в/ъв Amersfoort, Холандия.

  3. CHINOOK SCHOONMAAKBEDRIJF

    Холандия

    Предприятието CHINOOK SCHOONMAAKBEDRIJF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване на сгради. Седалището му е в/ъв Leiden, Холандия.

  4. BENTUM RECYCLING CENTRALE

    Холандия

    Предприятието BENTUM RECYCLING CENTRALE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и съхранение - услуги, Строителни отпадъци - рециклиране, Складиране и съхранение - услуги, Строителни отпадъци - рециклиране, и Aggregates. Седалището му е в/ъв Vondelingenplaat, Холандия.

  5. BOUWAFVAL.NL

    Холандия

    Предприятието BOUWAFVAL.NL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни отпадъци - рециклиране, Refuse containers, и Строителни отпадъци - рециклиране. Седалището му е в/ъв Den Dolder, Холандия.

  6. PROPER SOLUTIONS SCHOONMAAKDIENSTEN

    Холандия

    Предприятието PROPER SOLUTIONS SCHOONMAAKDIENSTEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване на сгради. Освен това развива дейност и в сферата на interior furnishing. Седалището му е в/ъв Waddinxveen, Холандия.

  7. NEW WAY PROJECTS

    Холандия

    Предприятието NEW WAY PROJECTS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Модулни конструкции. Освен това развива дейност и в сферата на industrial metal work, greenhouses for floriculture and gardening, и Building industry. Седалището му е в/ъв 's Gravezande, Холандия.

  8. BOUWKUNDIG EN ARCHITEKTENBURO ABELING BV

    Холандия

    Предприятието BOUWKUNDIG EN ARCHITEKTENBURO ABELING BV, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Архитектура - проектантски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на architects, и building - renovations. Седалището му е в/ъв Lisse, Холандия.

  1. DAKKAPELLEN-EXPERT

    Холандия

    Предприятието DAKKAPELLEN-EXPERT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Индустриализирано и сглобяемо строителство. Седалището му е в/ъв Zeist, Холандия.

  2. TERLOUW ROTTERDAM

    Холандия

    Предприятието TERLOUW ROTTERDAM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на ship building, и navigation companies. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  3. SLANGEN STAAL B.V.

    Холандия

    Предприятието SLANGEN STAAL B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Метални мостове. Освен това развива дейност и в сферата на Метални стълби, Тръби от стомана, Строителство на промишлени сгради, Метални стълби, Тръби от стомана, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Gouda, Холандия.

  4. LUXURY CLEANING SERVICE

    Холандия

    Предприятието LUXURY CLEANING SERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване на сгради. Освен това развива дейност и в сферата на façade cleaning. Седалището му е в/ъв Leiden, Холандия.

  5. CONSTRUCTIEBEDRIJF H. BAARS B.V.

    Холандия

    Предприятието CONSTRUCTIEBEDRIJF H. BAARS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Обществено строителство - предприемачи, Лека метална конструкция, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  6. DE RIJN SCHOONMAAKBEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието DE RIJN SCHOONMAAKBEDRIJF B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване на сгради. Седалището му е в/ъв Noordwijk Zh, Холандия.

  7. ONTRUIMT.NL

    Холандия

    Предприятието ONTRUIMT.NL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване на сгради. Седалището му е в/ъв Amersfoort, Холандия.

  8. STRIPPENKAARTSERVICE

    Холандия

    Предприятието STRIPPENKAARTSERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване на сгради. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  9. UBO ENGINEERING B.V.

    Холандия

    Предприятието UBO ENGINEERING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети, Бетон - машини и инсталации за приготвяне, Изделия от бетон и строителни брикети, и Бетон - машини и инсталации за приготвяне. Седалището му е в/ъв Soesterberg, Холандия.

  10. BOUW- EN AANNEMERSBEDRIJF H. MUIJZER B.V.

    Холандия

    Предприятието BOUW- EN AANNEMERSBEDRIJF H. MUIJZER B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Индустриализирано и сглобяемо строителство, Строителство на промишлени сгради, Индустриализирано и сглобяемо строителство, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Zeist, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно