• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • cargo

Резултати за

Cargo

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и ЗеландДоставчик на услуги
  1. TLN

    Холандия

    Предприятието TLN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Транспортиращи вериги. Освен това развива дейност и в сферата на logistics services, cargo trailers, express road haulage, и National and international expeditions. Седалището му е в/ъв Zoetermeer, Холандия.

  2. QUALITY FREIGHT ROTTERDAM

    Холандия

    Предприятието QUALITY FREIGHT ROTTERDAM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Комисионери по пристанищната транзитна търговия. Освен това развива дейност и в сферата на Складова организация, Корабоплаване - наематели, transport company, Складова организация, Корабоплаване - наематели, и port services for cargo ships. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  3. BELT TRANSPORT B.V.

    Холандия

    Предприятието BELT TRANSPORT B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Извънредни превози, adr cargo transport, и Извънредни превози. Седалището му е в/ъв Rijswijk, Холандия.

  4. BRING CARGO B.V.

    Холандия

    Предприятието BRING CARGO B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на International road transport, и forwarding agents. Седалището му е в/ъв Zwijndrecht, Холандия.