• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • gardening

Резултати за

Gardening

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и ЗеландДоставчик на услуги
  1. VAN HERWIJNEN HOVENIER

    Холандия

    Предприятието VAN HERWIJNEN HOVENIER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градинска архитектура - проектантски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на regular garden maintenance, и garden. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  2. NETTENHANDEL J. VAN DIJK EN ZN

    Холандия

    Verified by europages badge

    Netting supplier J. van Dijk & Sons is a company that specialises in manufacturing and repairing all types of nets. To keep prices low and quality high we have chosen to use modern machinery, which performs some of the work that used to be done by hand. Our production unit covers an area of 1, 800m². An entire floor at our plant is set aside for nets for climbing and the offshore market. The other floor handles safety nets and net repairs. The largest single room is devoted to nets for sport, industry and fishing.

  3. SUBSOLSHOP

    Холандия

    Предприятието SUBSOLSHOP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градински мебели. Освен това развива дейност и в сферата на aluminium parasols, giant umbrellas, garden chairs, и garden tables. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  4. EIBE BENELUX

    Холандия

    Предприятието EIBE BENELUX, e Multi-Category, и работи в сферата на Градински съоръжения за игра. Освен това развива дейност и в сферата на Обществени градини - игрални съоръжения, Обществени градини - игрални съоръжения, и garden equipment. Седалището му е в/ъв Zoetermeer, Холандия.

  5. VAN VLIET BUITENRUIMTE

    Холандия

    Предприятието VAN VLIET BUITENRUIMTE, e Multi-Category, и работи в сферата на Градински съоръжения за игра. Освен това развива дейност и в сферата на Обществени градини - игрални съоръжения, Пейзажисти - предприемачи, Обществени градини - игрални съоръжения, и Пейзажисти - предприемачи. Седалището му е в/ъв Harmelen, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. K. GROENENBOOM

    Холандия

    Предприятието K. GROENENBOOM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мостове и шосета - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на earth moving machinery rental, и garden creation. Седалището му е в/ъв Barendrecht, Холандия.

  2. SAARLUCON

    Холандия

    Предприятието SAARLUCON, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление за оранжерии. Освен това развива дейност и в сферата на garden construction. Седалището му е в/ъв De Lier, Холандия.

  3. TUINGEREEDSCHAP

    Холандия

    Предприятието TUINGEREEDSCHAP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градински инструменти. Седалището му е в/ъв Hillegom, Холандия.

  4. GREENFINGERSONLINE

    Холандия

    Предприятието GREENFINGERSONLINE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градинска украса. Освен това развива дейност и в сферата на garden plants and flowers, и vines. Седалището му е в/ъв Zwijndrecht, Холандия.

  5. ULTIMA FLORA

    Холандия

    Предприятието ULTIMA FLORA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Освен това развива дейност и в сферата на parks and garden planning, и garden plants and flowers. Седалището му е в/ъв Rhenen, Холандия.

  1. NEW WAY PROJECTS

    Холандия

    Предприятието NEW WAY PROJECTS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Модулни конструкции. Освен това развива дейност и в сферата на industrial metal work, greenhouses for floriculture and gardening, и Building industry. Седалището му е в/ъв 's Gravezande, Холандия.

  2. DVW BESTRATING

    Холандия

    Предприятието DVW BESTRATING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градинска украса. Седалището му е в/ъв Bleiswijk, Холандия.

  1. AARDOOM HOVENIERS B.V.

    Холандия

    Предприятието AARDOOM HOVENIERS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Селско стопанство - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването, и Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Седалището му е в/ъв Ridderkerk, Холандия.

  2. WEVERLING GROENPROJECTEN MONSTER

    Холандия

    Предприятието WEVERLING GROENPROJECTEN MONSTER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Селско стопанство - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването, и Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Седалището му е в/ъв Monster, Холандия.

  3. ALLGROEN B.V.

    Холандия

    Предприятието ALLGROEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Селско стопанство - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването, и Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  4. HOEK HOVENIERS

    Холандия

    Предприятието HOEK HOVENIERS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Селско стопанство - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването, и Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Седалището му е в/ъв Voorhout, Холандия.

  5. NOOITGEDACHT WADDINXVEEN B.V.

    Холандия

    Предприятието NOOITGEDACHT WADDINXVEEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Waddinxveen, Холандия.