• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • holland

Резултати за

Holland

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и ЗеландДоставчик на услуги
  1. HOLLAND PALETTE

    Холандия

    Предприятието HOLLAND PALETTE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Туристически агенции. Освен това развива дейност и в сферата на Тур-оператори, Пътувания и туризъм, Тур-оператори, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Den Haag, Холандия.

  2. HOLLAND METROLOGY N.V.

    Холандия

    Предприятието HOLLAND METROLOGY N.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Освен това развива дейност и в сферата на Биохимия, околна среда - проучвания и изследвания, и Биохимия, околна среда - проучвания и изследвания. Седалището му е в/ъв Delft, Холандия.

  3. SMITH-HOLLAND

    Холандия

    Предприятието SMITH-HOLLAND, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поправка на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Spijkenisse, Холандия.

  4. KLIMAATSERVICE HOLLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието KLIMAATSERVICE HOLLAND B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Седалището му е в/ъв Hardinxveld Giessendam, Холандия.

  5. CONNEXUS HOLLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието CONNEXUS HOLLAND B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Автоматизация - консултантски услуги, и Автоматизация - консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.