• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • industry

Резултати за

Industry

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и ЗеландДоставчик на услуги
  1. SCHARFF TECHNIEK

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието SCHARFF TECHNIEK, e Multi-Category, и работи в сферата на Промишлени котли. Освен това развива дейност и в сферата на Затвори и клапани, Манометри, Затвори и клапани, и Манометри. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  2. SCHARFF TECHNIEK

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието SCHARFF TECHNIEK, e Multi-Category, и работи в сферата на Промишлени котли. Освен това развива дейност и в сферата на international rental, e-boiler rental, steam plant, R&D, food industry, steam boiler hire, steam boiler rental, international steam boiler rental, и industrial electric boiler hire. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  3. BINK LAMPEN

    Холандия

    Предприятието BINK LAMPEN, e Разпространител, и работи в сферата на Улично осветление - промишлено и търговско. Освен това развива дейност и в сферата на Декоративни осветителни тела, Домашно осветление и аксесоари, Декоративни осветителни тела, Домашно осветление и аксесоари, и industrial design. Седалището му е в/ъв Leiden, Холандия.

  4. DUTCHMEN

    Холандия

    Предприятието DUTCHMEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлен дизайн. Освен това развива дейност и в сферата на prototyping, и 3d design. Седалището му е в/ъв Den Haag, Холандия.

  5. THE BOTTLE DESIGNER

    Холандия

    Предприятието THE BOTTLE DESIGNER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлен дизайн. Седалището му е в/ъв Nieuwegein, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TRANSNATIONAL BLENDERS B.V.

    Холандия

    Предприятието TRANSNATIONAL BLENDERS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени смазки. Освен това развива дейност и в сферата на industrial lubricants, и Lubricants for the automobile industry. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  2. MARTENS CLEANING

    Холандия

    Предприятието MARTENS CLEANING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено почистване. Освен това развива дейност и в сферата на used oil collection. Седалището му е в/ъв Nieuwdorp Zld, Холандия.

  3. J. DE JONGE FLOWSYSTEMS

    Холандия

    Предприятието J. DE JONGE FLOWSYSTEMS, e Multi-Category, и работи в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени научноизследователски бюра, Товарно-разтоварни рампи, Промишлени научноизследователски бюра, Товарно-разтоварни рампи, industrial drives, и Industrial pump repairs. Седалището му е в/ъв Vlaardingen, Холандия.

  4. HPS INDUSTRIAL B.V.

    Холандия

    Предприятието HPS INDUSTRIAL B.V., e Multi-Category, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - периферни компютърни устройства, Информатика - микро-компютри, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Промишлени роботи, Информатика - периферни компютърни устройства, Информатика - микро-компютри, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Промишлени роботи. Седалището му е в/ъв Veenendaal, Холандия.

  5. SMITS COATINGS

    Холандия

    Предприятието SMITS COATINGS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Индустриални бои. Освен това развива дейност и в сферата на furniture repairs, kitchen repair, и spray paints. Седалището му е в/ъв De Lier, Холандия.

  1. A. DE JONG GROEP

    Холандия

    Предприятието A. DE JONG GROEP, e Multi-Category, и работи в сферата на Промишлени горелки. Освен това развива дейност и в сферата на maintenance of industrial systems. Седалището му е в/ъв Schiedam, Холандия.

  2. WASSERIJ ADAM BV

    Холандия

    Предприятието WASSERIJ ADAM BV, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на industrial laundries, industrial laundry for catering, и industrial laundry for institutions. Седалището му е в/ъв Leimuiden, Холандия.

  1. NEW WAY PROJECTS

    Холандия

    Предприятието NEW WAY PROJECTS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Модулни конструкции. Освен това развива дейност и в сферата на industrial metal work, greenhouses for floriculture and gardening, и Building industry. Седалището му е в/ъв 's Gravezande, Холандия.

  2. VAN MEER INDUSTRIAL SERVICES

    Холандия

    Предприятието VAN MEER INDUSTRIAL SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електродвигатели и части. Освен това развива дейност и в сферата на industrial maintenance, и industrial motors. Седалището му е в/ъв Tholen, Холандия.

  3. KLIP B.V.

    Холандия

    Предприятието KLIP B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Метални резервоари, Промишлена тръбна арматура, Металургия - машини и инсталации, Котелно производство, Метални резервоари, Промишлена тръбна арматура, Металургия - машини и инсталации, и Котелно производство. Седалището му е в/ъв Lekkerkerk, Холандия.

  4. STORM INDUSTRIEDIENSTEN

    Холандия

    Предприятието STORM INDUSTRIEDIENSTEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено почистване. Седалището му е в/ъв Rhoon, Холандия.

  5. ROYAL HASKONINGDHV

    Холандия

    Предприятието ROYAL HASKONINGDHV, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Седалището му е в/ъв Amersfoort, Холандия.

  6. BUREAU VALSTAR-SIMONIS B.V.

    Холандия

    Предприятието BUREAU VALSTAR-SIMONIS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Техническо чертане - консултантски услуги, и Техническо чертане - консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Rijswijk Zh, Холандия.

  7. ACM LOODGIETER

    Холандия

    Предприятието ACM LOODGIETER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлена тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на plumber, и connection to water supply. Седалището му е в/ъв Den Haag, Холандия.

  8. K.GRUSZECKI BOUW

    Холандия

    Предприятието K.GRUSZECKI BOUW, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени подове и подови настилки. Седалището му е в/ъв Den Haag, Холандия.

  1. G. VAN ALEM SCHOONMAAK- EN BEDRIJFSDIENSTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието G. VAN ALEM SCHOONMAAK- EN BEDRIJFSDIENSTEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване, и Промишлено почистване. Седалището му е в/ъв Groenekan, Холандия.

  2. ROMARO SCHOONHOUDEN GEBOUWEN B.V.

    Холандия

    Предприятието ROMARO SCHOONHOUDEN GEBOUWEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване, и Промишлено почистване. Седалището му е в/ъв Ridderkerk, Холандия.

  3. AKSENT OP SCHOON B.V.

    Холандия

    Предприятието AKSENT OP SCHOON B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване, и Промишлено почистване. Седалището му е в/ъв Alphen Aan Den Rijn, Холандия.

  4. WIEGMANS SCHOONMAAKBEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието WIEGMANS SCHOONMAAKBEDRIJF B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Индустриално поддържане. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване - услуги, и Почистване - услуги. Седалището му е в/ъв Woerden, Холандия.

  5. TECHNISCHE HANDELSONDERNEMING JONKER B.V.

    Холандия

    Предприятието TECHNISCHE HANDELSONDERNEMING JONKER B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Домашни бойлери. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени котли, и Промишлени котли. Седалището му е в/ъв Moerkapelle, Холандия.

  6. MAKO CLEANING SERVICE NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието MAKO CLEANING SERVICE NEDERLAND B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено почистване. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване - услуги, и Почистване - услуги. Седалището му е в/ъв Oud-Beijerland, Холандия.

  7. KONTEK ENGINEERING B.V.

    Холандия

    Предприятието KONTEK ENGINEERING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра, и Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Седалището му е в/ъв Oegstgeest, Холандия.

  8. OUDSHOORN & ZN. B.V.

    Холандия

    Предприятието OUDSHOORN & ZN. B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Седалището му е в/ъв Sassenheim, Холандия.

  9. 2-SYSTEMS B.V.

    Холандия

    Предприятието 2-SYSTEMS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Автоматизация - консултантски услуги, и Автоматизация - консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Zoetermeer, Холандия.

  10. ELECTROTECHNISCH BUREAU A. LUGTHART EN ZONEN B.V.

    Холандия

    Предприятието ELECTROTECHNISCH BUREAU A. LUGTHART EN ZONEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Техническо чертане - консултантски услуги, и Техническо чертане - консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно