• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • обществено строителство - предприемачи

Резултати за

Обществено строителство - предприемачи

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. AQUABOUW BV

    Холандия

    Предприятието AQUABOUW BV, e Multi-Category, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на fountain, maintenance of fountains, и dancing fountains. Седалището му е в/ъв Numansdorp, Холандия.

  2. MATTONE VILLABOUW

    Холандия

    Предприятието MATTONE VILLABOUW, e Производител, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на building contractors. Седалището му е в/ъв Capelle aan den IJssel, Холандия.

  3. FIBERCORE EUROPE

    Холандия

    Предприятието FIBERCORE EUROPE, e Производител, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове - строителство, bridges, и Мостове - строителство. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  4. CONSTRUCTIEBEDRIJF H. BAARS B.V.

    Холандия

    Предприятието CONSTRUCTIEBEDRIJF H. BAARS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Обществено строителство - предприемачи, Лека метална конструкция, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  5. GEBR. HOGENBIRK WEGENBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието GEBR. HOGENBIRK WEGENBOUW B.V., e Производител, и работи в сферата на Пътища - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, Мостове - строителство, Обществено строителство - предприемачи, и Мостове - строителство. Седалището му е в/ъв Baarn, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FLORIJN AANNEMINGSBEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието FLORIJN AANNEMINGSBEDRIJF B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове и шосета - предприемачи, и Мостове и шосета - предприемачи. Седалището му е в/ъв Woudenberg, Холандия.

  2. AANNEMINGSBEDRIJF STOUTJESDIJK B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMINGSBEDRIJF STOUTJESDIJK B.V., и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Железници - поставяне и поддръжка, и Железници - поставяне и поддръжка. Седалището му е в/ъв Klaaswaal, Холандия.

  3. VOLKER STEVIN KABELWERKEN RAILINFRA (VSKR)

    Холандия

    Предприятието VOLKER STEVIN KABELWERKEN RAILINFRA (VSKR), e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Железници - поставяне и поддръжка, и Железници - поставяне и поддръжка. Седалището му е в/ъв Papendrecht, Холандия.

  4. J.L. RIJSDIJK B.V.

    Холандия

    Предприятието J.L. RIJSDIJK B.V., и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Железници - поставяне и поддръжка, и Железници - поставяне и поддръжка. Седалището му е в/ъв Hendrik-Ido-Ambacht, Холандия.

  5. GEBR. KRAAIJEVELD B.V.

    Холандия

    Предприятието GEBR. KRAAIJEVELD B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, Градинарство и цветарство, Обществено строителство - предприемачи, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Barendrecht, Холандия.

  1. VAN SPLUNDER'S AANNEMINGSMAATSCHAPPIJ B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN SPLUNDER'S AANNEMINGSMAATSCHAPPIJ B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, Бетонни конструкции, Обществено строителство - предприемачи, и Бетонни конструкции. Седалището му е в/ъв Ridderkerk, Холандия.

  2. J. DE JAGER SLIEDRECHT B.V.

    Холандия

    Предприятието J. DE JAGER SLIEDRECHT B.V., и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Железници - поставяне и поддръжка, и Железници - поставяне и поддръжка. Седалището му е в/ъв Sliedrecht, Холандия.

  1. P. SINKE B.V.

    Холандия

    Предприятието P. SINKE B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителство, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Kruiningen, Холандия.

  2. AANNEMERSBEDRIJF GEBR. KOOIJMAN B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMERSBEDRIJF GEBR. KOOIJMAN B.V., и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Железници - поставяне и поддръжка, и Железници - поставяне и поддръжка. Седалището му е в/ъв Leiderdorp, Холандия.

  3. AANNEMERSBEDRIJF OSKAM

    Холандия

    Предприятието AANNEMERSBEDRIJF OSKAM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  4. B.V. V/H FA.H. VAN ASCH

    Холандия

    Предприятието B.V. V/H FA.H. VAN ASCH, e Производител, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителство, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Soest, Холандия.

  5. AANNEMINGSBEDRIJF VERBOON MAASLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMINGSBEDRIJF VERBOON MAASLAND B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове и шосета - предприемачи, и Мостове и шосета - предприемачи. Седалището му е в/ъв Maasland, Холандия.

  6. AANNEMINGSBEDRIJF GELDOF B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMINGSBEDRIJF GELDOF B.V., и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Железници - поставяне и поддръжка, и Железници - поставяне и поддръжка. Седалището му е в/ъв Middelburg, Холандия.

  7. G. VAN DER HOLST & ZN. B.V.

    Холандия

    Предприятието G. VAN DER HOLST & ZN. B.V., и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Железници - поставяне и поддръжка, и Железници - поставяне и поддръжка. Седалището му е в/ъв Wassenaar, Холандия.

  8. KRAAN & BAANTECHNIEK (K&BT)

    Холандия

    Предприятието KRAAN & BAANTECHNIEK (K&BT), и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Железници - поставяне и поддръжка, и Железници - поставяне и поддръжка. Седалището му е в/ъв Gorinchem, Холандия.

  1. VERHEIJ BESTRATINGEN & INFRA B.V.

    Холандия

    Предприятието VERHEIJ BESTRATINGEN & INFRA B.V., и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Железници - поставяне и поддръжка, и Железници - поставяне и поддръжка. Седалището му е в/ъв Sliedrecht, Холандия.

  2. AANNEMINGSBEDRIJF W. & J.MOLENAAR B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMINGSBEDRIJF W. & J.MOLENAAR B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителство, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Nieuwerkerk Ad Ijssel, Холандия.

  3. AHCO WEG- EN WATERBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието AHCO WEG- EN WATERBOUW B.V., и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Железници - поставяне и поддръжка, и Железници - поставяне и поддръжка. Седалището му е в/ъв Lisse, Холандия.

  4. N.V. WESTERSCHELDETUNNEL

    Холандия

    Предприятието N.V. WESTERSCHELDETUNNEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Тунели - строителни работи, и Тунели - строителни работи. Седалището му е в/ъв Borssele, Холандия.

  5. AVEMA WEGENBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието AVEMA WEGENBOUW B.V., и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Железници - поставяне и поддръжка, и Железници - поставяне и поддръжка. Седалището му е в/ъв Achterveld, Холандия.

  6. AANNEMINGSBEDRIJF VAN DEN BERG WESTMAAS B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMINGSBEDRIJF VAN DEN BERG WESTMAAS B.V., и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Железници - поставяне и поддръжка, и Железници - поставяне и поддръжка. Седалището му е в/ъв Heinenoord, Холандия.

  7. VAN WIJK AANNEMERSBEDRIJF NIEUWEGEIN B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN WIJK AANNEMERSBEDRIJF NIEUWEGEIN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове и шосета - предприемачи, и Мостове и шосета - предприемачи. Седалището му е в/ъв Nieuwegein, Холандия.

  8. IV-GROEP B.V.

    Холандия

    Предприятието IV-GROEP B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове и шосета - предприемачи, и Мостове и шосета - предприемачи. Седалището му е в/ъв Papendrecht, Холандия.

  9. D. VAN DER STEEN B.V.

    Холандия

    Предприятието D. VAN DER STEEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  10. AANNEMINGSBEDRIJF GEBR. SCHOULS B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMINGSBEDRIJF GEBR. SCHOULS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Leiden, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно