• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • опаковане

Резултати за

Опаковане

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. PROFIPACK B.V.

    Холандия

    Предприятието PROFIPACK B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Опаковане. Седалището му е в/ъв Montfoort, Холандия.

  2. DEBO TRADING

    Холандия

    Предприятието DEBO TRADING, e Разпространител, и работи в сферата на Опаковане. Освен това развива дейност и в сферата на vacuum bags, и stand-up bags. Седалището му е в/ъв Voorburg, Netherlands, Холандия.

  3. UNBRAND-ABLE

    Холандия

    Предприятието UNBRAND-ABLE, e Производител, и работи в сферата на Опаковане. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни прибавки, и Хранителни прибавки. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  4. DUTCH PACK INTERNATIONAL

    Холандия

    Предприятието DUTCH PACK INTERNATIONAL, e Multi-Category, и работи в сферата на Чували от пластмасова материя. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковане, Търговско опаковане по поръчка, paper bags, Опаковане, Търговско опаковане по поръчка, и Flexible packaging materials. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  5. ULMA PACKAGING

    Холандия

    Предприятието ULMA PACKAGING, e Производител, и работи в сферата на Опаковане. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Пластмаси - опаковки, food processing, и packaging machines. Седалището му е в/ъв Leerdam, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. VERPAKKING VOORDEEL

    Холандия

    Предприятието VERPAKKING VOORDEEL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Опаковане. Освен това развива дейност и в сферата на materials for sealing and protecting packaging, и packing boxes. Седалището му е в/ъв Den Haag, Холандия.

  2. TWINPACK

    Холандия

    Предприятието TWINPACK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Опаковане, packaging machines, Пластмаси - опаковки, Cardboard packing, и Опаковане. Седалището му е в/ъв Noordwijkerhout, Холандия.

  3. HAY2PRESS

    Холандия

    Предприятието HAY2PRESS, e Производител, и работи в сферата на Опаковане. Седалището му е в/ъв Ridderkerk, Холандия.

  4. REVARPO

    Холандия

    Предприятието REVARPO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Опаковане. Седалището му е в/ъв Baarn, Холандия.

  5. SALESBRIDGES BV

    Холандия

    Предприятието SALESBRIDGES BV, e Производител, и работи в сферата на Търговско опаковане по поръчка - предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Концептуални разработки на изделия - външни изпълнители, metal formwork for concrete, EU tender opportunities, construction material, и Концептуални разработки на изделия - външни изпълнители. Седалището му е в/ъв Hillegom, Холандия.

  1. STACK SHIPPING B.V.

    Холандия

    Предприятието STACK SHIPPING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътни превози с контейнери. Освен това развива дейност и в сферата на Посредник по международни превози, Опаковъчни машини за морския транспорт, transport, Customs commission, Посредник по международни превози, и Опаковъчни машини за морския транспорт. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  2. BANDALL

    Холандия

    Verified by europages badge

    Bandall is an internationally operating family business that focuses on sustainable bundling and banding solutions since 1990. This helps us to offer an infinite number of solutions for the entire packaging industry, with advantages in terms of reducing packaging material and eliminating plastics. With a worldwide network of distributors and its own international branches, Bandall is always locally presented.

  1. CONTIMETA

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието CONTIMETA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  2. TRAMPER TECHNOLOGY

    Холандия

    Предприятието TRAMPER TECHNOLOGY, e Multi-Category, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Търговско опаковане по поръчка, packaging machines, packing machines for the food-processing industry, food-processing packing machines, и Търговско опаковане по поръчка. Седалището му е в/ъв Goes, Холандия.

  3. UNO EUROPE

    Холандия

    Предприятието UNO EUROPE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Щипци за хартия - опаковане по поръчка. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Vlaardingen, Холандия.

  4. BUDELPACK

    Холандия

    Предприятието BUDELPACK, e Производител, и работи в сферата на Концептуални разработки за опаковането. Седалището му е в/ъв Poortvliet, Холандия.

  5. BAGSXL

    Холандия

    Предприятието BAGSXL, e Производител, и работи в сферата на Предпазни калъфи - опаковане по поръчка. Освен това развива дейност и в сферата на vacuum packing, и Plastic materials for packaging. Седалището му е в/ъв Lisse, Холандия.

  6. BM PACKAGING SOLUTIONS

    Холандия

    Предприятието BM PACKAGING SOLUTIONS, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ijsselstein, Холандия.

  7. BAG SEWING EUROPE

    Холандия

    Предприятието BAG SEWING EUROPE, e Разпространител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  8. P.W. VAN DER WAAL & ZN. B.V.

    Холандия

    Предприятието P.W. VAN DER WAAL & ZN. B.V., и работи в сферата на Амбалаж - предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Търговско опаковане по поръчка, Co-packing and Re-packing, и Търговско опаковане по поръчка. Седалището му е в/ъв Strijen, Холандия.

  1. EASYPACK VERPAKKINGEN

    Холандия

    Предприятието EASYPACK VERPAKKINGEN, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Картон за амбалажната промишленост, packing, и Картон за амбалажната промишленост. Седалището му е в/ъв Delft, Холандия.

  2. AGH SUPPORT

    Холандия

    Предприятието AGH SUPPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Щипци за хартия - опаковане по поръчка. Седалището му е в/ъв Wassenaar, Холандия.

  3. O/K PACKAGING SYSTEMS B.V.

    Холандия

    Предприятието O/K PACKAGING SYSTEMS B.V., e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковане с бандероли - машини, и Опаковане с бандероли - машини. Седалището му е в/ъв Lisse, Холандия.

  4. PARLI LOONVERPAKKING B.V.

    Холандия

    Предприятието PARLI LOONVERPAKKING B.V., и работи в сферата на Търговско опаковане по поръчка. Освен това развива дейност и в сферата на Амбалаж - предприятия, и Амбалаж - предприятия. Седалището му е в/ъв Noordwijkerhout, Холандия.

  5. EDG EDUCATIEVE DISTRIBUTIE B.V.

    Холандия

    Предприятието EDG EDUCATIEVE DISTRIBUTIE B.V., и работи в сферата на Търговско опаковане по поръчка. Освен това развива дейност и в сферата на Амбалаж - предприятия, и Амбалаж - предприятия. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  6. MULTIVAC B.V.

    Холандия

    Предприятието MULTIVAC B.V., e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковане в каси - машини, и Опаковане в каси - машини. Седалището му е в/ъв Woerden, Холандия.

  7. GARDNER DENVER NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието GARDNER DENVER NEDERLAND B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковане в каси - машини, и Опаковане в каси - машини. Седалището му е в/ъв Woerden, Холандия.

  8. TWO TIMES B.V.

    Холандия

    Предприятието TWO TIMES B.V., и работи в сферата на Търговско опаковане по поръчка. Освен това развива дейност и в сферата на Амбалаж - предприятия, и Амбалаж - предприятия. Седалището му е в/ъв Rhoon, Холандия.

  9. MONTAPACKING B.V.

    Холандия

    Предприятието MONTAPACKING B.V., и работи в сферата на Търговско опаковане по поръчка. Освен това развива дейност и в сферата на Амбалаж - предприятия, и Амбалаж - предприятия. Седалището му е в/ъв Gorinchem, Холандия.

  10. RAINBOW KLEINPAK B.V.

    Холандия

    Предприятието RAINBOW KLEINPAK B.V., и работи в сферата на Амбалаж - предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Търговско опаковане по поръчка, и Търговско опаковане по поръчка. Седалището му е в/ъв De Lier, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Опаковане

Брой резултати

45 Фирми