• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пластмаси - опаковки

Резултати за

Пластмаси - опаковки

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. ULMA PACKAGING

    Холандия

    Предприятието ULMA PACKAGING, e Производител, и работи в сферата на Опаковане. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Пластмаси - опаковки, food processing, и packaging machines. Седалището му е в/ъв Leerdam, Холандия.

  2. TWINPACK

    Холандия

    Предприятието TWINPACK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Опаковане, packaging machines, Пластмаси - опаковки, Cardboard packing, и Опаковане. Седалището му е в/ъв Noordwijkerhout, Холандия.

  3. B.V. KUNSTSTOFFENINDUSTRIE ATTEMA

    Холандия

    Предприятието B.V. KUNSTSTOFFENINDUSTRIE ATTEMA, e Производител, и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Gorinchem, Холандия.

  4. ZNP VERPAKKINGEN B.V.

    Холандия

    Предприятието ZNP VERPAKKINGEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки от хартия и картон, Картонени и пластмасови кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба, Опаковки от хартия и картон, и Картонени и пластмасови кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба. Седалището му е в/ъв Bleiswijk, Холандия.

  5. TOPA VERPAKKING B.V.

    Холандия

    Предприятието TOPA VERPAKKING B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки от хартия и картон, Дървени опаковки, Опаковки от хартия и картон, и Дървени опаковки. Седалището му е в/ъв Voorhout, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ZAKKENCENTRALE B.V.

    Холандия

    Предприятието ZAKKENCENTRALE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника, и Амбалаж и опаковане - машини и техника. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  2. BATELAAN KUNSTSTOFFEN B.V.

    Холандия

    Предприятието BATELAAN KUNSTSTOFFEN B.V., и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Warmond, Холандия.

  3. PLASTHILL B.V.

    Холандия

    Предприятието PLASTHILL B.V., e Производител, и работи в сферата на Тънки пластмасови покрития. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Hillegom, Холандия.

  4. HOUWELING INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието HOUWELING INTERNATIONAL B.V., и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Berkel En Rodenrijs, Холандия.

  5. B.V. PONNOPLASTIC

    Холандия

    Предприятието B.V. PONNOPLASTIC, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Amersfoort, Холандия.

  1. EMCEEPACK B.V.

    Холандия

    Предприятието EMCEEPACK B.V., и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Lisse, Холандия.

  2. POLYETHYLEEN- EN PAPIERBEWERKINGSFABRIEK DE TOEKOMST B.V.

    Холандия

    Предприятието POLYETHYLEEN- EN PAPIERBEWERKINGSFABRIEK DE TOEKOMST B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Vlaardingen, Холандия.

  1. TRIM-LINE OF HOLLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието TRIM-LINE OF HOLLAND B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Чували от пластмасова материя, и Чували от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Amersfoort, Холандия.

  2. FORTEQ NETHERLANDS B.V.

    Холандия

    Предприятието FORTEQ NETHERLANDS B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Vianen Ut, Холандия.

  3. IPN EUROPE B.V.

    Холандия

  4. GRAHAM PACKAGING ZOETERMEER B.V.

    Холандия