• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • строителство

Резултати за

Строителство

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и ЗеландПроизводител
  1. JORDENS

    Холандия

    Предприятието JORDENS, e Производител, и работи в сферата на Градински навеси. Седалището му е в/ъв Zwijndrecht, Холандия.

  2. OYTL ARCHITECTURE

    Холандия

    Предприятието OYTL ARCHITECTURE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Архитектура - проектантски бюра. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  3. ARCHITEKTENBURO EN BOUWBURO COORS B.V.

    Холандия

    Предприятието ARCHITEKTENBURO EN BOUWBURO COORS B.V., e Производител, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, Магазини - подреждане, Архитектура - проектантски бюра, и Магазини - подреждане. Седалището му е в/ъв Ridderkerk, Холандия.

  4. IV-CONSULT B.V.

    Холандия

    Предприятието IV-CONSULT B.V., e Производител, и работи в сферата на Архитектура - проектантски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Проектантски бюра - ПГС, и Проектантски бюра - ПГС. Седалището му е в/ъв Papendrecht, Холандия.

  5. KLUNDER ARCHITECTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието KLUNDER ARCHITECTEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Архитектура - проектантски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Проектантски бюра - ПГС, и Проектантски бюра - ПГС. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KASSEN-VERWARMINGSINDUSTRIE GAKON B.V.

    Холандия

    Предприятието KASSEN-VERWARMINGSINDUSTRIE GAKON B.V., e Производител, и работи в сферата на Индустриализирано и сглобяемо строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Сглобяеми кабини, бунгала и хижи, и Сглобяеми кабини, бунгала и хижи. Седалището му е в/ъв Wateringen, Холандия.

  2. TOPOS ARCHITECTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието TOPOS ARCHITECTEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, и Архитектура - проектантски бюра. Седалището му е в/ъв Waddinxveen, Холандия.

  3. ATELIER PRO ARCHITEKTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието ATELIER PRO ARCHITEKTEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, и Архитектура - проектантски бюра. Седалището му е в/ъв 'S-Gravenhage, Холандия.

  4. MAQUETTEBOUW WALRAVEN

    Холандия

    Предприятието MAQUETTEBOUW WALRAVEN, e Производител, и работи в сферата на Архитектура - проектантски бюра. Седалището му е в/ъв Leiden, Холандия.

  5. OFFICE FOR METROPOLITAN ARCHITECTURE (O.M.A.) HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието OFFICE FOR METROPOLITAN ARCHITECTURE (O.M.A.) HOLDING B.V., e Производител, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, и Архитектура - проектантски бюра. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  1. MECANOO ARCHITECTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието MECANOO ARCHITECTEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, и Архитектура - проектантски бюра. Седалището му е в/ъв Delft, Холандия.

  2. B.I.E. INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието B.I.E. INTERNATIONAL B.V., e Производител, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, и Архитектура - проектантски бюра. Седалището му е в/ъв Leidschendam, Холандия.

  1. TECHNIP-EPG B.V.

    Холандия

    Предприятието TECHNIP-EPG B.V., e Производител, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, и Архитектура - проектантски бюра. Седалището му е в/ъв Capelle Aan Den Ijssel, Холандия.

  2. AQUABOUW BV

    Холандия

    Предприятието AQUABOUW BV, e Multi-Category, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на fountain, maintenance of fountains, и dancing fountains. Седалището му е в/ъв Numansdorp, Холандия.

  3. S-POD BENELUX

    Холандия

    Предприятието S-POD BENELUX, e Multi-Category, и работи в сферата на Индустриализирано и сглобяемо строителство. Седалището му е в/ъв Zoeterwoude, Холандия.

  4. VAN DER WERFF GROEP

    Холандия

    Предприятието VAN DER WERFF GROEP, e Производител, и работи в сферата на Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове и шосета - предприемачи, Подземни строителни работи - предприемачи, Пътища - строителство, design and engineering practice, Мостове и шосета - предприемачи, Подземни строителни работи - предприемачи, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Alphen Aan Den Rijn, Холандия.

  5. NEBBELING

    Холандия

    Предприятието NEBBELING, e Multi-Category, и работи в сферата на Поправка на превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, Строителство - довършителни работи, Административни и финансови отдели - външни изпълнители, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Строителство - довършителни работи, и Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  6. MAKON STAALBOUW

    Холандия

    Предприятието MAKON STAALBOUW, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Лека метална конструкция, steel constructions, и light and heavy framework. Седалището му е в/ъв Kamerik, Холандия.

  7. BETONMARMER

    Холандия

    Предприятието BETONMARMER, e Производител, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Седалището му е в/ъв Schiedam, Холандия.

  8. EVERPADS B.V.

    Холандия

    Предприятието EVERPADS B.V., e Производител, и работи в сферата на Каучук - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Schiedam, Холандия.

  1. AEG POWERTOOLS

    Холандия

    Предприятието AEG POWERTOOLS, e Производител, и работи в сферата на Преносими механични инструменти за строителството. Седалището му е в/ъв DORDRECHT, Холандия.

  2. FIBERCORE EUROPE

    Холандия

    Предприятието FIBERCORE EUROPE, e Производител, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове - строителство, bridges, и Мостове - строителство. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  3. DAKKAPEL ZWIJNDRECHT

    Холандия

    Предприятието DAKKAPEL ZWIJNDRECHT, e Производител, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Седалището му е в/ъв Zwijndrecht, Холандия.

  4. MATTONE VILLABOUW

    Холандия

    Предприятието MATTONE VILLABOUW, e Производител, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на building contractors. Седалището му е в/ъв Capelle aan den IJssel, Холандия.

  5. GEBR. HOGENBIRK WEGENBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието GEBR. HOGENBIRK WEGENBOUW B.V., e Производител, и работи в сферата на Пътища - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, Мостове - строителство, Обществено строителство - предприемачи, и Мостове - строителство. Седалището му е в/ъв Baarn, Холандия.

  6. VAN SPLUNDER'S AANNEMINGSMAATSCHAPPIJ B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN SPLUNDER'S AANNEMINGSMAATSCHAPPIJ B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, Бетонни конструкции, Обществено строителство - предприемачи, и Бетонни конструкции. Седалището му е в/ъв Ridderkerk, Холандия.

  7. HANDELSONDERNEMING KERAF B.V.

    Холандия

    Предприятието HANDELSONDERNEMING KERAF B.V., e Производител, и работи в сферата на Каучук - технически артикули за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Каучук - изделия за строителството, Каучук - изделия, и Каучук - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  8. BIOTA NUTRI

    Холандия

    Предприятието BIOTA NUTRI, e Производител, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Седалището му е в/ъв Roelofarendsveen, Холандия.

  9. AANNEMERS- & WEGENBOUWBEDR.VERSLUYS & ZN.B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMERS- & WEGENBOUWBEDR.VERSLUYS & ZN.B.V., e Производител, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителство, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Bodegraven, Холандия.

  10. FRONIK INFRA B.V.

    Холандия

    Предприятието FRONIK INFRA B.V., e Производител, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителство, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Mijdrecht, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно