• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • construction material

Резултати за

Construction material

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и ЗеландПроизводител
  1. SALESBRIDGES BV

    Холандия

    Предприятието SALESBRIDGES BV, e Производител, и работи в сферата на Търговско опаковане по поръчка - предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Концептуални разработки на изделия - външни изпълнители, metal formwork for concrete, EU tender opportunities, construction material, и Концептуални разработки на изделия - външни изпълнители. Седалището му е в/ъв Hillegom, Холандия.

  2. WITHINDIA BUILDING SOLUTIONS

    Холандия

    Предприятието WITHINDIA BUILDING SOLUTIONS, e Производител, и работи в сферата на Огнеупорни строителни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Топлинна изолация - материали, firebreak dividing walls, и Топлинна изолация - материали. Седалището му е в/ъв Den Haag, Холандия.

  3. BIOTA NUTRI

    Холандия

    Предприятието BIOTA NUTRI, e Производител, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Седалището му е в/ъв Roelofarendsveen, Холандия.

  4. ZAND- & GRINTHANDEL VAN OUWERKERK B.V.

    Холандия

    Предприятието ZAND- & GRINTHANDEL VAN OUWERKERK B.V., e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, и Пясъци и чакъли. Седалището му е в/ъв Middelburg, Холандия.

  5. B.V. ZEEUWSE ASFALTONDERNEMING

    Холандия

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FILCOM B.V.

    Холандия