• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • furnishings

Резултати за

Furnishings

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и ЗеландПроизводител
  1. DECA DESIGNS MEUBELMAKERIJ

    Холандия

    Предприятието DECA DESIGNS MEUBELMAKERIJ, e Производител, и работи в сферата на Библиотеки и рафтове. Освен това развива дейност и в сферата на custom-made furnishings. Седалището му е в/ъв Zuidland, Холандия.

  2. LIBERTY FABRICS ROTTERDAM BV

    Холандия

    Предприятието LIBERTY FABRICS ROTTERDAM BV, e Производител, и работи в сферата на Естествени текстилни нишки и прежди. Освен това развива дейност и в сферата на furnishing supplies. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  3. GORDIJNENATELIER H. VAN DER LELIE B.V.

    Холандия

    Предприятието GORDIJNENATELIER H. VAN DER LELIE B.V., e Производител, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на pleated curtains, classic curtains, и furniture, curtains, drapery. Седалището му е в/ъв Leiden, Холандия.

  4. OLIVE WOODS DESIGN

    Холандия

    Предприятието OLIVE WOODS DESIGN, e Производител, и работи в сферата на Дървообработване и мебелна промишленост - обработка и предпазване. Седалището му е в/ъв Zevenhuizen, Холандия.

  5. KEUKENPLAATS

    Холандия

    Предприятието KEUKENPLAATS, e Производител, и работи в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Oost-Souburg, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FA. L.G. VREUGDENHIL EN ZN.

    Холандия

    Предприятието FA. L.G. VREUGDENHIL EN ZN., e Производител, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Декоративни грънчарски изделия, Растения, луковици и семена, Декоративни грънчарски изделия, и Растения, луковици и семена. Седалището му е в/ъв S-Gravenzande, Холандия.

  2. GAMING SUPPORT B.V.

    Холандия

    Предприятието GAMING SUPPORT B.V., e Производител, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - пособия и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Рамки за фотьойли, и Рамки за фотьойли. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  3. VAN DER LOO YACHTINTERIORS B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DER LOO YACHTINTERIORS B.V., e Производител, и работи в сферата на Кораби - уреди и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - обзавеждане, и Кораби - обзавеждане. Седалището му е в/ъв Waddinxveen, Холандия.

  4. ELTI B.V.

    Холандия

    Предприятието ELTI B.V., e Производител, и работи в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Lexmond, Холандия.

  5. GORDIJNENATELIER DE NIJVERE BIJ B.V.

    Холандия

    Предприятието GORDIJNENATELIER DE NIJVERE BIJ B.V., e Производител, и работи в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Zoetermeer, Холандия.

  1. POKON NATURADO B.V.

    Холандия

    Предприятието POKON NATURADO B.V., e Производител, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Седалището му е в/ъв Veenendaal, Холандия.

  2. KEUKENMAXX B.V.

    Холандия

  1. MOBACH KERAMIEK B.V.

    Холандия

  2. ARTIL B.V.

    Холандия