• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • greenhouse

Резултати за

Greenhouse

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и ЗеландПроизводител
  1. DUTCHGREENHOUSES

    Холандия

    Предприятието DUTCHGREENHOUSES, e Производител, и работи в сферата на Оранжерии и стъклени покриви. Освен това развива дейност и в сферата на greenhouses, и supplies for horticulture. Седалището му е в/ъв Naaldwijk, Холандия.

  2. BAS VAN BUREN BV

    Холандия

    Предприятието BAS VAN BUREN BV, e Производител, и работи в сферата на Оранжерии и стъклени покриви. Освен това развива дейност и в сферата на Торове и препарати за обогатяване на почвите, substrates, и Торове и препарати за обогатяване на почвите. Седалището му е в/ъв De Lier, Холандия.

  3. VITOTHERM B.V.

    Холандия

    Предприятието VITOTHERM B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлени радиатори и конвектори. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление за оранжерии, Промишлено отопление - инсталации и техника, Отопление за оранжерии, и Промишлено отопление - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Pijnacker, Холандия.

  4. METAAL- EN KUNSTSTOFFEN INDUSTRIE SNELDER B.V.

    Холандия

    Предприятието METAAL- EN KUNSTSTOFFEN INDUSTRIE SNELDER B.V., e Производител, и работи в сферата на Оранжерии и стъклени покриви. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници - инсталации, и Разсадници - инсталации. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  5. J.M. VAN DER HOEVEN B.V.

    Холандия

    Предприятието J.M. VAN DER HOEVEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Оранжерии за ускорен растеж. Освен това развива дейност и в сферата на Оранжерии и стъклени покриви, и Оранжерии и стъклени покриви. Седалището му е в/ъв 'S-Gravenzande, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MOLENAAR EN VAN GINHOVEN B.V.

    Холандия

    Предприятието MOLENAAR EN VAN GINHOVEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Voorhout, Холандия.

  2. BUNNIK PLANTS BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието BUNNIK PLANTS BEHEER B.V., e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Зелени растения, и Зелени растения. Седалището му е в/ъв Bleiswijk, Холандия.

  3. G. LUBBE EN ZOON B.V.

    Холандия

    Предприятието G. LUBBE EN ZOON B.V., e Производител, и работи в сферата на Растения, луковици и семена. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Lisse, Холандия.

  4. WETERING POTLILIUM B.V.

    Холандия

    Предприятието WETERING POTLILIUM B.V., e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Den Hoorn Zh, Холандия.

  5. NOLINA POTPLANTENKWEKERIJ B.V.

    Холандия

    Предприятието NOLINA POTPLANTENKWEKERIJ B.V., e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Цъфтящи растения, и Цъфтящи растения. Седалището му е в/ъв Woubrugge, Холандия.

  1. OLSTHOORN B.V.

    Холандия

    Предприятието OLSTHOORN B.V., e Производител, и работи в сферата на Оранжерии и стъклени покриви. Седалището му е в/ъв De Lier, Холандия.

  2. KUBO B.V.

    Холандия

    Предприятието KUBO B.V., e Производител, и работи в сферата на Оранжерии и стъклени покриви. Седалището му е в/ъв Monster, Холандия.

  1. KWEKERIJ FUTURA B.V.

    Холандия

    Предприятието KWEKERIJ FUTURA B.V., e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв De Lier, Холандия.

  2. AKKER EXOTIC PLANTS B.V.

    Холандия

    Предприятието AKKER EXOTIC PLANTS B.V., e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв De Lier, Холандия.

  3. KWEKERIJ REIJM NIEUWERKERK B.V.

    Холандия

    Предприятието KWEKERIJ REIJM NIEUWERKERK B.V., e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Nieuwerkerk Ad Ijssel, Холандия.

  4. KP HOLLAND SELECTIE B.V.

    Холандия

    Предприятието KP HOLLAND SELECTIE B.V., e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Naaldwijk, Холандия.

  5. PLANTENKWEKERIJ VALSTAR B.V.

    Холандия

    Предприятието PLANTENKWEKERIJ VALSTAR B.V., e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв 'S-Gravenzande, Холандия.

  6. ANDRE DE GRUYTER B.V.

    Холандия

    Предприятието ANDRE DE GRUYTER B.V., e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Rockanje, Холандия.

  7. TER LAAK BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието TER LAAK BEHEER B.V., e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Wateringen, Холандия.

  8. J & P TEN HAVE B.V.

    Холандия

    Предприятието J & P TEN HAVE B.V., e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Maasland, Холандия.

  1. PLANTENKWEKERIJ P. VAN GEEST MAASLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието PLANTENKWEKERIJ P. VAN GEEST MAASLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Maasland, Холандия.

  2. ANTHURA B.V.

    Холандия

    Предприятието ANTHURA B.V., e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Bleiswijk, Холандия.

  3. RIJNBEEK EN ZOON B.V.

    Холандия

    Предприятието RIJNBEEK EN ZOON B.V., e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Boskoop, Холандия.

  4. FIRMA C. ESVELD

    Холандия

    Предприятието FIRMA C. ESVELD, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Boskoop, Холандия.

  5. GEBR. VLETTER & DEN HAAN

    Холандия

    Предприятието GEBR. VLETTER & DEN HAAN, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Rijnsburg, Холандия.

  6. VDE PLANT B.V.

    Холандия

    Предприятието VDE PLANT B.V., e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Woubrugge, Холандия.

  7. NU3 B.V.

    Холандия

    Предприятието NU3 B.V., e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Vlaardingen, Холандия.

  8. AAD VOORWINDEN KASSENBOUWPROJECTEN B.V.

    Холандия

  9. J. JONKER EN ZONEN

    Холандия

  10. PIKO PLANT B.V.

    Холандия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно