• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • industrial equipment

Резултати за

Industrial equipment

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и ЗеландПроизводител
  1. ROTEX AUTOMATION EUROPE

    Холандия

    Verified by europages badge

    Rotex is India's largest solenoid valve manufacturer and a global supplier of solenoid valves, Pulse valves, and angle seat valves.. In the last 55 years, Rotex has supplied over 9, 500, 000 valves to over 7000 customers across 73 countries from 71, 000 catalog and over 6100 customized solutions. We provide worldwide coverage with our 3 international offices in UAE, Netherlands, and Malaysia and 83 international distributors spread across over 55 countries. We offer a broad range of solenoid valves including 2-way solenoid valves, 3-way solenoid valves, 5-way solenoid valves, Low power Solenoid valves, High-Pressure Solenoid valves, Explosion Proof Solenoid valves, SIL3 rated solenoid valves, Intrinsically Safe solenoid valve etc. Rotex is also a leading manufacturer of positioners and electro-hydraulic actuators with a wide range of capabilities like smart positioners, electro-pneumatic positioners, and electro-hydraulic actuators providing torque from 25 NM to 600K NM. Founded in 1967, the company has a long history of excellence in developing highly engineered products to meet the fast-paced technological needs of the process industries. Rotex has over 18+ utilities patents over Solenoid valves and 14+ patents over electro-hydraulic actuators and positioners. It has over 11+ international Product certifications like SIL3, ATEX, UL, IECeX, INMETRO, etc, and Quality system certifications like ISO9001, ISO14001, ISO45001, AS9100D, and IATF 16949.

  2. KELSTREAM

    Холандия

    Предприятието KELSTREAM, e Производител, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, food processing, thermal processing, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Lopik, Холандия.

  3. AMTRA ENGINEERING

    Холандия

    Предприятието AMTRA ENGINEERING, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за химическата промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Товарно-разтоварна техника и оборудване, drumming, Conveyors, conveying systems, и Товарно-разтоварна техника и оборудване. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  4. J.M. DE JONG MACHINEFABRIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието J.M. DE JONG MACHINEFABRIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, и Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sliedrecht, Холандия.

  5. ANDRITZ GOUDA BV

    Холандия

    Предприятието ANDRITZ GOUDA BV, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за химическата промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Машини и техника за фармацевтичната промишленост, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Машини и техника за фармацевтичната промишленост. Седалището му е в/ъв Waddinxveen, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BAKON FOOD EQUIPMENT

    Холандия

    Предприятието BAKON FOOD EQUIPMENT, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хлебопроизводство - машини и материали, и Хлебопроизводство - машини и материали. Седалището му е в/ъв Goes, Холандия.

  2. THERMIQ INFRAROOD VERWARMING

    Холандия

    Предприятието THERMIQ INFRAROOD VERWARMING, e Производител, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на heater. Седалището му е в/ъв Schiedam, Холандия.

  3. TROMP MACHINEBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието TROMP MACHINEBOUW B.V., e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, и Производство на консерви - машини и техника. Седалището му е в/ъв Gorinchem, Холандия.

  4. A. HAK RIJNMOND B.V.

    Холандия

    Предприятието A. HAK RIJNMOND B.V., e Производител, и работи в сферата на Поправка на промишлени съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически и телефонни кабели и жици, Тръбопроводни линии, Индустриално поддържане, Електрически и телефонни кабели и жици, Тръбопроводни линии, и Индустриално поддържане. Седалището му е в/ъв Heerjansdam, Холандия.

  5. STORK GEARS & SERVICES B.V.

    Холандия

    Предприятието STORK GEARS & SERVICES B.V., e Производител, и работи в сферата на Поправка на промишлени съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - поправка и поддръжка, Пробиване и сондиране, Набиране на персонал в международен план, Кораби - поправка и поддръжка, Пробиване и сондиране, и Набиране на персонал в международен план. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  1. VITOTHERM B.V.

    Холандия

    Предприятието VITOTHERM B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлени радиатори и конвектори. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление за оранжерии, Промишлено отопление - инсталации и техника, Отопление за оранжерии, и Промишлено отопление - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Pijnacker, Холандия.

  2. GLASBEEK FINISH B.V.

    Холандия

    Предприятието GLASBEEK FINISH B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Топлообменници, и Топлообменници. Седалището му е в/ъв Waddinxveen, Холандия.

  1. BRANSON ULTRASONICS B.V.

    Холандия

    Предприятието BRANSON ULTRASONICS B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, и Пластмасови материи - машини за индустрията. Седалището му е в/ъв Eemnes, Холандия.

  2. VIESSMANN NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието VIESSMANN NEDERLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника, и Промишлено отопление - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Capelle Aan Den Ijssel, Холандия.

  3. ABM INSTALLATIETECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието ABM INSTALLATIETECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации, и Домашно отопление - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Bergschenhoek, Холандия.

  4. WTH VLOERVERWARMING B.V.

    Холандия

    Предприятието WTH VLOERVERWARMING B.V., e Производител, и работи в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника, и Промишлено отопление - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  5. REXNORD FLATOP EUROPE B.V.

    Холандия

    Предприятието REXNORD FLATOP EUROPE B.V., e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв 'S Gravenzande, Холандия.

  6. VAN ANDEL TECHNIEK

    Холандия

    Предприятието VAN ANDEL TECHNIEK, e Производител, и работи в сферата на Машини и техника за фармацевтичната промишленост. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  7. FIRMA GEBR. BISSCHOPS

    Холандия

    Предприятието FIRMA GEBR. BISSCHOPS, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Седалището му е в/ъв Sassenheim, Холандия.

  8. MULTI-POST NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието MULTI-POST NEDERLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на пластмаси - машини, и Рязане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  1. MENTOR MEDICAL SYSTEMS B.V.

    Холандия

    Предприятието MENTOR MEDICAL SYSTEMS B.V., e Производител, и работи в сферата на Химическо и фармацевтично производство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, и Машини и техника за химическата промишленост. Седалището му е в/ъв Leiden, Холандия.

  2. SWM SPRAY DRYER COMPONENTS AND SERVICES B.V.

    Холандия

    Предприятието SWM SPRAY DRYER COMPONENTS AND SERVICES B.V., e Производител, и работи в сферата на Химическо и фармацевтично производство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, и Машини и техника за химическата промишленост. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  3. MEAF MACHINES B.V.

    Холандия

    Предприятието MEAF MACHINES B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Екструзия на пластмаси - машини, и Екструзия на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Yerseke, Холандия.

  4. THERMON EUROPE B.V.

    Холандия

    Предприятието THERMON EUROPE B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Pijnacker, Холандия.

  5. VERMEER EEMHAVEN B.V.

    Холандия

    Предприятието VERMEER EEMHAVEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Топлообменници, и Топлообменници. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  6. ROHACO ENGINEERING B.V.

    Холандия

    Предприятието ROHACO ENGINEERING B.V., e Производител, и работи в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Nieuwegein, Холандия.

  7. DBU INDUSTRIE TECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието DBU INDUSTRIE TECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Ледохранилища. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Nieuwegein, Холандия.

  8. METAALINDUSTRIE VAN 'T WOUT B.V.

    Холандия

    Предприятието METAALINDUSTRIE VAN 'T WOUT B.V., e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Kwintsheul, Холандия.

  9. HENDRIKS GROEP B.V.

    Холандия

    Предприятието HENDRIKS GROEP B.V., e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Veenendaal, Холандия.

  10. WIESE LOADING TECHNOLOGY B.V.

    Холандия

    Предприятието WIESE LOADING TECHNOLOGY B.V., e Производител, и работи в сферата на Нефтохимическо производство - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Bergambacht, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Industrial equipment

Брой резултати

50 Фирми

Категория