• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • industrial plastics

Резултати за

Industrial plastics

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и ЗеландПроизводител
  1. DUTCH GLOBAL TRADING

    Холандия

    Предприятието DUTCH GLOBAL TRADING, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - медицински изделия. Освен това развива дейност и в сферата на disposable medical gloves. Седалището му е в/ъв Amersfoort, Холандия.

  2. KUNSTSTOFPLAATVERWERKENDE INDUSTRIE VAN SCHAGEN B.V.

    Холандия

    Предприятието KUNSTSTOFPLAATVERWERKENDE INDUSTRIE VAN SCHAGEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за мебелната промишленост, Пластмаси - изделия за електронната промишленост, Пластмаси - изделия за мебелната промишленост, и Пластмаси - изделия за електронната промишленост. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  3. COREMANS B.V.

    Холандия

    Предприятието COREMANS B.V., e Производител, и работи в сферата на Форми за пластмасови материи и каучук. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за разрязване - части и аксесоари, Длета, Обработващи машини за разрязване - части и аксесоари, и Длета. Седалището му е в/ъв Rilland, Холандия.

  4. BAKKER SLIEDRECHT ELECTRO INDUSTRIE B.V.

    Холандия

    Предприятието BAKKER SLIEDRECHT ELECTRO INDUSTRIE B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за електропромишлеността, и Пластмаси - изделия за електропромишлеността. Седалището му е в/ъв Sliedrecht, Холандия.

  5. KUNSTSTOFFENINDUSTRIE VAN BOVEN B.V.

    Холандия

    Предприятието KUNSTSTOFFENINDUSTRIE VAN BOVEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Материали за покривни конструкции, и Материали за покривни конструкции. Седалището му е в/ъв Gorinchem, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. EPUTAN KUNSTSTOFTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието EPUTAN KUNSTSTOFTECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаса - изделия за механиката, и Пластмаса - изделия за механиката. Седалището му е в/ъв Meerkerk, Холандия.

  2. VERVLOET VASTGOED B.V.

    Холандия

    Предприятието VERVLOET VASTGOED B.V., e Производител, и работи в сферата на Форми и модели. Освен това развива дейност и в сферата на Прецизни форми, Форми за пластмасови материи и каучук, Прецизни форми, и Форми за пластмасови материи и каучук. Седалището му е в/ъв Papendrecht, Холандия.

  3. FIRMA GEBR. BISSCHOPS

    Холандия

    Предприятието FIRMA GEBR. BISSCHOPS, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Седалището му е в/ъв Sassenheim, Холандия.

  4. B.V. V/H FA. J. VAN DER STAAY EN ZONEN

    Холандия

    Предприятието B.V. V/H FA. J. VAN DER STAAY EN ZONEN, e Производител, и работи в сферата на Форми и модели. Освен това развива дейност и в сферата на Форми за пластмасови материи и каучук, и Форми за пластмасови материи и каучук. Седалището му е в/ъв Hendrik-Ido-Ambacht, Холандия.

  5. MEAF MACHINES B.V.

    Холандия

    Предприятието MEAF MACHINES B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Екструзия на пластмаси - машини, и Екструзия на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Yerseke, Холандия.

  1. MULTI-POST NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието MULTI-POST NEDERLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на пластмаси - машини, и Рязане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  2. BRANSON ULTRASONICS B.V.

    Холандия

    Предприятието BRANSON ULTRASONICS B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлено почистване - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, и Пластмасови материи - машини за индустрията. Седалището му е в/ъв Eemnes, Холандия.

  1. INDUSTRIAL PLASTICS EUROPE B.V.

    Холандия

    Предприятието INDUSTRIAL PLASTICS EUROPE B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Nieuwegein, Холандия.

  2. BLISTON PLASTICS B.V.

    Холандия

    Предприятието BLISTON PLASTICS B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Amersfoort, Холандия.

  3. HACO LICHTRECLAME B.V.

    Холандия

    Предприятието HACO LICHTRECLAME B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Nieuwegein, Холандия.

  4. BRUYNZEEL HOME PRODUCTS B.V.

    Холандия

    Предприятието BRUYNZEEL HOME PRODUCTS B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Седалището му е в/ъв Hendrik-Ido-Ambacht, Холандия.

  5. VAN DEN HOVEN KUNSTSTOFTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DEN HOVEN KUNSTSTOFTECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Nieuwegein, Холандия.

  6. POLYCEL INDUSTRIE VAN KUNSTSTOFFEN B.V.

    Холандия

    Предприятието POLYCEL INDUSTRIE VAN KUNSTSTOFFEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Gouda, Холандия.

  7. VOGES VERPAKKING B.V.

    Холандия

    Предприятието VOGES VERPAKKING B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Hillegom, Холандия.

  8. SONOCO CRELLIN B.V.

    Холандия

  1. BLOK PLASTIC B.V.

    Холандия