• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • прясно месо и пресни домашни птици

Резултати за

Прясно месо и пресни домашни птици

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и ЗеландТърговец на едро
  1. J.E. ZIJDENBOS GROOTHANDEL B.V.

    Холандия

    Предприятието J.E. ZIJDENBOS GROOTHANDEL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени меса, Прясно месо и пресни домашни птици, Замразени и дълбоко замразени меса, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Schiedam, Холандия.

  2. GOEDEGEBUUR VLEES ROTTERDAM B.V.

    Холандия

    Предприятието GOEDEGEBUUR VLEES ROTTERDAM B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Говеждо - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  3. HAP FOODS HOLLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието HAP FOODS HOLLAND B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Hendrik-Ido-Ambacht, Холандия.

  4. JAN ZANDBERGEN INTERNATIONAL MEAT

    Холандия

    Предприятието JAN ZANDBERGEN INTERNATIONAL MEAT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Овнешко - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Veenendaal, Холандия.

  5. LINDENHOFF B.V.

    Холандия

    Предприятието LINDENHOFF B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Млечни продукти, и Млечни продукти. Седалището му е в/ъв Baambrugge, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. VLEESGROOTHANDEL GEBRS. ZANDBERGEN B.V.

    Холандия

    Предприятието VLEESGROOTHANDEL GEBRS. ZANDBERGEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Zoeterwoude, Холандия.

  2. VAN DER BURG & BOL B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DER BURG & BOL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв 'S-Gravenhage, Холандия.

  3. HOMEKO VLEESGROOTHANDEL HOEFSMIT B.V.

    Холандия

    Предприятието HOMEKO VLEESGROOTHANDEL HOEFSMIT B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Barendrecht, Холандия.

  4. BERGWERFF'S SLAGERIJEN B.V.

    Холандия

    Предприятието BERGWERFF'S SLAGERIJEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Pernis Rotterdam, Холандия.

  5. A.W.I. VERSCENTER B.V.

    Холандия

    Предприятието A.W.I. VERSCENTER B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месна разфасовка, и Месна разфасовка. Седалището му е в/ъв Delft, Холандия.

  1. VLEESGROOTHANDEL TABARA B.V.

    Холандия

  2. MENKEN VLEESWARENSNIJLIJN B.V.

    Холандия