• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • al holding

Резултати за

Al holding

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. SCHOONDERBEEK HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHOONDERBEEK HOLDING B.V., и работи в сферата на Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции. Освен това развива дейност и в сферата на Агенции за недвижими имоти - търговия и промишленост, и Агенции за недвижими имоти - търговия и промишленост. Седалището му е в/ъв Amersfoort, Холандия.

  2. TRIMARENE HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието TRIMARENE HOLDING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Финансиране - дружества. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  3. ENECO HOLDING N.V.

    Холандия

    Предприятието ENECO HOLDING N.V., и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Водно-електрически централи, и Водно-електрически централи. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  4. WIFAC HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието WIFAC HOLDING B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Печатарски преси, и Печатарски преси. Седалището му е в/ъв Mijdrecht, Холандия.

  5. VLOT HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието VLOT HOLDING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Извънредни превози. Освен това развива дейност и в сферата на Извънгабаритен транспорт, и Извънгабаритен транспорт. Седалището му е в/ъв Sliedrecht, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GIESBERS HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието GIESBERS HOLDING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Hendrik-Ido-Ambacht, Холандия.

  2. DAMEN HOLDING

    Холандия

    Предприятието DAMEN HOLDING, e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - конструкция, и Кораби - конструкция. Седалището му е в/ъв Gorinchem, Холандия.

  3. MASSIER HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието MASSIER HOLDING B.V., и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Освен това развива дейност и в сферата на Биохимия, околна среда - проучвания и изследвания, и Биохимия, околна среда - проучвания и изследвания. Седалището му е в/ъв 'S-Gravenhage, Холандия.

  4. UNIMARK HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието UNIMARK HOLDING B.V., и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални магазини, и Универсални магазини. Седалището му е в/ъв Oud-beijerland, Холандия.

  5. LINKIT HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието LINKIT HOLDING B.V., и работи в сферата на Набиране на персонал в международен план. Седалището му е в/ъв De Meern, Холандия.

  1. PROMINENT HOLDING B.V.

    Холандия

  2. NALCO HOLDING B.V.

    Холандия

  1. VORM HOLDING B.V.

    Холандия

  2. LOMANS HOLDING B.V.

    Холандия

  3. CORNELDER HOLDING B.V.

    Холандия

  4. ONEGO HOLDING B.V.

    Холандия

  5. DEHAIRSHOP.NL

    Холандия

    Предприятието DEHAIRSHOP.NL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Изделия за косата. Освен това развива дейност и в сферата на products for hairdressers, и products for holding and shaping hair. Седалището му е в/ъв Maassluis, Холандия.

  6. NETECONOMY B.V.

    Холандия

    Предприятието NETECONOMY B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Освен това развива дейност и в сферата на Дружества с рисков капитал, и Дружества с рисков капитал. Седалището му е в/ъв 'S-Gravenhage, Холандия.

  7. STURKENBOOM BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието STURKENBOOM BEHEER B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Bosch En Duin, Холандия.

  8. FACILICOM INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието FACILICOM INTERNATIONAL B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Schiedam, Холандия.

  1. RETAIL DEVELOPMENT COMPANY B.V.

    Холандия

    Предприятието RETAIL DEVELOPMENT COMPANY B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Breukelen Ut, Холандия.

  2. KEN GROUP B.V.

    Холандия

    Предприятието KEN GROUP B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Oud-Beijerland, Холандия.

  3. HOLDING DE VIER AMBACHTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието HOLDING DE VIER AMBACHTEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Sas Van Gent, Холандия.

  4. VANKA-KAWAT HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието VANKA-KAWAT HOLDING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв 'S-Gravenhage, Холандия.

  5. BATENBURG BEHEER N.V.

    Холандия

    Предприятието BATENBURG BEHEER N.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  6. BINAIR GROEP B.V.

    Холандия

    Предприятието BINAIR GROEP B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Moerkapelle, Холандия.

  7. MCGREGOR RETAIL B.V.

    Холандия

    Предприятието MCGREGOR RETAIL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Driebergen-Rijsenburg, Холандия.

  8. HOOGVLIET BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието HOOGVLIET BEHEER B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Hazerswoude-Rijndijk, Холандия.

  9. NICHIREI HOLDING HOLLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието NICHIREI HOLDING HOLLAND B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Rotterdam-Albrandswaard, Холандия.

  10. CYMER B.V.

    Холандия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно