• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • binding

Резултати за

Binding

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. BANDALL

    Холандия

    Verified by europages badge

    Bandall has been developing, manufacturing and distributing packaging and paper wrapping solutions with paper and film banding machines worldwide since 1990. They are used to bundle or band together packaging in the food, graphics, pharmaceuticals and logistics industries. Bandall machines are the only ones in the world to use ultra thin banding materials (from 35 mµ), that enable huge savings to be made. Bandall machines are sold in over 100 countries. Less packaging material, less waste, less plastics and more re-use of materials; these are the main themes when it comes to making the packaging industry more sustainable and more clean. Bandall Benelux offers a number of significant banding applications that respond to this “Less is more” trend.

  2. NEW ENERGY PRINTING

    Холандия

    Предприятието NEW ENERGY PRINTING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Печатане - офсет. Освен това развива дейност и в сферата на book binding, book printing, leather binding, и On line printing. Седалището му е в/ъв Vianen, Холандия.

  3. VERSCHOOR BOEKBINDERIJ

    Холандия

    Предприятието VERSCHOOR BOEKBINDERIJ, e Производител, и работи в сферата на Подвързване - пособия. Седалището му е в/ъв Voorburg, Холандия.

  4. TH. VERNOOY EN ZOON B.V.

    Холандия

    Предприятието TH. VERNOOY EN ZOON B.V., и работи в сферата на Фасониране и подвързване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Репрография - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Репрография - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Nieuwegein, Холандия.

  5. DE EENDRACHT FABRIEK VOOR METAALBEWERKING B.V.

    Холандия

    Предприятието DE EENDRACHT FABRIEK VOOR METAALBEWERKING B.V., и работи в сферата на Репрография - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FAMAG MACHINEFABRIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието FAMAG MACHINEFABRIEK B.V., и работи в сферата на Репрография - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фасониране и подвързване - машини и техника, Печат и набор - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Фасониране и подвързване - машини и техника, Печат и набор - машини и техника, и Поставяне на знаци и етикети - машини. Седалището му е в/ъв Bunnik, Холандия.

  2. TES ELEKTROTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието TES ELEKTROTECHNIEK B.V., и работи в сферата на Репрография - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  3. PROPRODUCT B.V.

    Холандия

    Предприятието PROPRODUCT B.V., и работи в сферата на Репрография - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Monster, Холандия.

  4. THIEME MEDIACENTER ROTTERDAM B.V.

    Холандия

    Предприятието THIEME MEDIACENTER ROTTERDAM B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Подвързване - пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Печатане - офсет, и Печатане - офсет. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  5. SIGN TOP B.V.

    Холандия

    Предприятието SIGN TOP B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Печатане и подвързване - пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Печатане - пособия, и Печатане - пособия. Седалището му е в/ъв Odijk, Холандия.

  1. BOEKBINDERIJ HOOGENDIJK B.V.

    Холандия

    Предприятието BOEKBINDERIJ HOOGENDIJK B.V., и работи в сферата на Подшиване, подвързване и довършителни операции. Освен това развива дейност и в сферата на Печатане и подвързване - пособия, и Печатане и подвързване - пособия. Седалището му е в/ъв Gouda, Холандия.

  2. B.V. ESBI

    Холандия

    Предприятието B.V. ESBI, и работи в сферата на Подшиване, подвързване и довършителни операции. Освен това развива дейност и в сферата на Печатане и подвързване - пособия, и Печатане и подвързване - пособия. Седалището му е в/ъв Bleskensgraaf Ca, Холандия.

  1. KROONINT PROTECTIVE COATING B.V.

    Холандия

    Предприятието KROONINT PROTECTIVE COATING B.V., e Производител, и работи в сферата на Подшиване, подвързване и довършителни операции. Освен това развива дейност и в сферата на Пластифициране - хартия и картон, и Пластифициране - хартия и картон. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  2. EPPING BOEKBINDERS B.V.

    Холандия

    Предприятието EPPING BOEKBINDERS B.V., и работи в сферата на Подшиване, подвързване и довършителни операции. Освен това развива дейност и в сферата на Печатане и подвързване - пособия, и Печатане и подвързване - пособия. Седалището му е в/ъв Woerden, Холандия.

  3. BOEKBINDERIJ PATIST B.V.

    Холандия

    Предприятието BOEKBINDERIJ PATIST B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Подшиване, подвързване и довършителни операции. Седалището му е в/ъв Den Dolder, Холандия.

  4. M. HOOGENDIJK BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието M. HOOGENDIJK BEHEER B.V., e Производител, и работи в сферата на Подшиване, подвързване и довършителни операции. Седалището му е в/ъв Gouda, Холандия.

  5. BOEKBINDERIJ VAN STRIEN B.V.

    Холандия

    Предприятието BOEKBINDERIJ VAN STRIEN B.V., и работи в сферата на Подшиване, подвързване и довършителни операции. Освен това развива дейност и в сферата на Печатане и подвързване - пособия, и Печатане и подвързване - пособия. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  6. BAARS EN BLOEMHOFF B.V.

    Холандия