• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • conglomerates

Резултати за

Conglomerates

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. BLEIJKO BETONINDUSTRIE

    Холандия

    Предприятието BLEIJKO BETONINDUSTRIE, e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Плочи - бетон, paver cement mixers, street furniture, Sanitation, и Плочи - бетон. Седалището му е в/ъв Walsoorden, Холандия.

  2. BETONBORINGS- EN HANDELSMAATSCHAPPIJ MIDSLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието BETONBORINGS- EN HANDELSMAATSCHAPPIJ MIDSLAND B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Свързващи блокове при зидария, Търговия в супер- и хипермаркетите, Свързващи блокове при зидария, и Търговия в супер- и хипермаркетите. Седалището му е в/ъв Maarssen, Холандия.

  3. UBO ENGINEERING B.V.

    Холандия

    Предприятието UBO ENGINEERING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети, Бетон - машини и инсталации за приготвяне, Изделия от бетон и строителни брикети, и Бетон - машини и инсталации за приготвяне. Седалището му е в/ъв Soesterberg, Холандия.

  4. SPANBETON B.V.

    Холандия

    Предприятието SPANBETON B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Кухи покрития - елементи от бетон, Цимент и добавки, Кухи покрития - елементи от бетон, и Цимент и добавки. Седалището му е в/ъв Koudekerk Aan Den Rijn, Холандия.

  5. BULLER BOUWMATERIALEN B.V.

    Холандия

    Предприятието BULLER BOUWMATERIALEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Плочки и плочкови настилки, Тухли, Плочки и плочкови настилки, и Тухли. Седалището му е в/ъв Arkel, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BETONCENTRALE HARINGMAN B.V.

    Холандия

    Предприятието BETONCENTRALE HARINGMAN B.V., e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Goes, Холандия.

  2. RIGAM B.V.

    Холандия

    Предприятието RIGAM B.V., и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Хурда, и Хурда. Седалището му е в/ъв Middelharnis, Холандия.

  3. SITA REMEDIATION B.V.

    Холандия

    Предприятието SITA REMEDIATION B.V., e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Кухи покрития - елементи от бетон, и Кухи покрития - елементи от бетон. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  4. AANNEMERSBEDRIJF F. WILLEMSE B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMERSBEDRIJF F. WILLEMSE B.V., e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Schiedam, Холандия.

  5. DEN BOER BETON NIEUW-LEKKERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието DEN BOER BETON NIEUW-LEKKERLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Nieuw Lekkerland, Холандия.

  1. FABER BETONPOMPEN B.V.

    Холандия

    Предприятието FABER BETONPOMPEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Zoeterwoude, Холандия.

  2. FASSAERT BETON B.V.

    Холандия

    Предприятието FASSAERT BETON B.V., e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Westdorpe, Холандия.

  1. VAN DIJK BETON HARDINXVELD B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DIJK BETON HARDINXVELD B.V., e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Hardinxveld Giessendam, Холандия.

  2. BALVERT BETONSTAAL B.V.

    Холандия

    Предприятието BALVERT BETONSTAAL B.V., e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Nieuwkoop, Холандия.

  3. GOUDSE BETONMORTEL CENTRALE B.V.

    Холандия

    Предприятието GOUDSE BETONMORTEL CENTRALE B.V., e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Gouda, Холандия.

  4. NOE-HOLLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието NOE-HOLLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Arkel, Холандия.

  5. HOLONITE B.V.

    Холандия

    Предприятието HOLONITE B.V., e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Tholen, Холандия.

  6. VLOERTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието VLOERTECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Vlaardingen, Холандия.

  7. PRAXIS DORDRECHT

    Холандия

    Предприятието PRAXIS DORDRECHT, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Хурда, и Хурда. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  8. SCHOKINDUSTRIE B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHOKINDUSTRIE B.V., e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Zwijndrecht, Холандия.

  1. BETONFABRIEK NIGTEVECHT B.V.

    Холандия

    Предприятието BETONFABRIEK NIGTEVECHT B.V., e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Nigtevecht, Холандия.

  2. WESTLAND BETON B.V.

    Холандия

    Предприятието WESTLAND BETON B.V., e Производител, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Maassluis, Холандия.

  3. RUWBOUW CONCEPT B.V.

    Холандия

  4. ALBETON ALGEMENE BETON MAATSCHAPPIJ B.V.

    Холандия

  5. BETONMORTEL GREVELINGEN B.V.

    Холандия

  6. SIKA NEDERLAND B.V.

    Холандия