• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • dans packaging

Резултати за

Dans packaging

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. ULMA PACKAGING

    Холандия

    Предприятието ULMA PACKAGING, e Производител, и работи в сферата на Опаковане. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Пластмаси - опаковки, food processing, и packaging machines. Седалището му е в/ъв Leerdam, Холандия.

  2. BASE PACKAGING BV

    Холандия

    Предприятието BASE PACKAGING BV, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули. Освен това развива дейност и в сферата на rubbish bins and bags, plastic bags, и ldpe and hdpe bags. Седалището му е в/ъв Maasdijk, Холандия.

  3. BANDALL

    Холандия

    Verified by europages badge

    Bandall is an internationally operating family business that focuses on sustainable bundling and banding solutions since 1990. This helps us to offer an infinite number of solutions for the entire packaging industry, with advantages in terms of reducing packaging material and eliminating plastics. With a worldwide network of distributors and its own international branches, Bandall is always locally presented.

  4. COCON VERPAKKINGEN

    Холандия

    Предприятието COCON VERPAKKINGEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Освен това развива дейност и в сферата на tin packagings, и baking tins. Седалището му е в/ъв Veenendaal, Холандия.

  5. PROFIPACK B.V.

    Холандия

    Предприятието PROFIPACK B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Опаковане. Седалището му е в/ъв Montfoort, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MENKEN VAN DEN ASSEM FRESH FOOD

    Холандия

    Предприятието MENKEN VAN DEN ASSEM FRESH FOOD, e Multi-Category, и работи в сферата на Хранителни опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Supply chain execution. Седалището му е в/ъв Den Haag, Холандия.

  2. UNBRAND-ABLE

    Холандия

    Предприятието UNBRAND-ABLE, e Производител, и работи в сферата на Опаковане. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни прибавки, и Хранителни прибавки. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  3. VERPAKKING VOORDEEL

    Холандия

    Предприятието VERPAKKING VOORDEEL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Опаковане. Освен това развива дейност и в сферата на materials for sealing and protecting packaging, и packing boxes. Седалището му е в/ъв Den Haag, Холандия.

  4. TRAMPER TECHNOLOGY

    Холандия

    Предприятието TRAMPER TECHNOLOGY, e Multi-Category, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Търговско опаковане по поръчка, packaging machines, packing machines for the food-processing industry, food-processing packing machines, и Търговско опаковане по поръчка. Седалището му е в/ъв Goes, Холандия.

  5. TWINPACK

    Холандия

    Предприятието TWINPACK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Опаковане, packaging machines, Пластмаси - опаковки, Cardboard packing, и Опаковане. Седалището му е в/ъв Noordwijkerhout, Холандия.

  1. RED STAR

    Холандия

    Предприятието RED STAR, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодове, tomatoes, organic tomatoes, и packaged tomatoes. Седалището му е в/ъв De Lier, Холандия.

  2. DEBO TRADING

    Холандия

    Предприятието DEBO TRADING, e Разпространител, и работи в сферата на Опаковане. Освен това развива дейност и в сферата на vacuum bags, и stand-up bags. Седалището му е в/ъв Voorburg, Netherlands, Холандия.

  1. DUTCH PACK INTERNATIONAL

    Холандия

    Предприятието DUTCH PACK INTERNATIONAL, e Multi-Category, и работи в сферата на Чували от пластмасова материя. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковане, Търговско опаковане по поръчка, paper bags, Опаковане, Търговско опаковане по поръчка, и Flexible packaging materials. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  2. LOGI LABEL

    Холандия

    Предприятието LOGI LABEL, e Multi-Category, и работи в сферата на Етикети - хартиени канцеларски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за поставяне на етикети, Машини за поставяне на етикети, и packaging labels. Седалището му е в/ъв Hendrik Ido Ambacht, Холандия.

  3. VAN HESSEN

    Холандия

    Предприятието VAN HESSEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тъкани за опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Отпадъци от кланниците - събиране и рециклиране, Отпадъци от кланниците - събиране и рециклиране, Packaging of food products, и Flexible packaging materials. Седалището му е в/ъв Nieuwerkerk Ad Ijssel, Холандия.

  4. BRADA VERPAKKINGEN B.V.

    Холандия

    Предприятието BRADA VERPAKKINGEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови опаковки. Седалището му е в/ъв Ouderkerk Aan Den Ijssel, Холандия.

  5. VAN BINNEN ONLINE

    Холандия

    Предприятието VAN BINNEN ONLINE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на on-line boutique, cots, gift packages, и plaids. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  6. GOEDKOOP VERPAKKING

    Холандия

    Предприятието GOEDKOOP VERPAKKING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Освен това развива дейност и в сферата на bags, boxes, packing, и packaging material. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  7. HAY2PRESS

    Холандия

    Предприятието HAY2PRESS, e Производител, и работи в сферата на Опаковане. Седалището му е в/ъв Ridderkerk, Холандия.

  8. RETIF HOLLAND BV

    Холандия

    Предприятието RETIF HOLLAND BV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хартиени торби. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни опаковки, clothes drying racks, retail sale, shopfitting and installation, и Хранителни опаковки. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  1. C & H EUSER TRANSPORT

    Холандия

    Предприятието C & H EUSER TRANSPORT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на package dispatching, и transport company. Седалището му е в/ъв Barendrecht, Холандия.

  2. NLTULIP

    Холандия

    Предприятието NLTULIP, e Производител, и работи в сферата на Хранителни опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на paper cups. Седалището му е в/ъв Baarn, Холандия.

  3. REVARPO

    Холандия

    Предприятието REVARPO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Опаковане. Седалището му е в/ъв Baarn, Холандия.

  4. VERDONK TRAPPEN SOEST B.V.

    Холандия

    Предприятието VERDONK TRAPPEN SOEST B.V., и работи в сферата на Дървен материал - полуготови изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Дървени опаковки, Паркети, Дървени конструкции, Дървени опаковки, Паркети, и Дървени конструкции. Седалището му е в/ъв Soest, Холандия.

  5. TRAPPENFABRIEK VIOS B.V.

    Холандия

    Предприятието TRAPPENFABRIEK VIOS B.V., и работи в сферата на Паркети. Освен това развива дейност и в сферата на Дървени конструкции, Дървени опаковки, Дървен материал - полуготови изделия, Дървени конструкции, Дървени опаковки, и Дървен материал - полуготови изделия. Седалището му е в/ъв Driebruggen, Холандия.

  6. DE JONG'S TIMMERFABRIEK BERGAMBACHT B.V.

    Холандия

    Предприятието DE JONG'S TIMMERFABRIEK BERGAMBACHT B.V., и работи в сферата на Дървени конструкции. Освен това развива дейност и в сферата на Дървени опаковки, Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Дървени опаковки, Дървен материал - полуготови изделия, и Паркети. Седалището му е в/ъв Bergambacht, Холандия.

  7. JONKA B.V.

    Холандия

    Предприятието JONKA B.V., и работи в сферата на Дървени опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Дървени конструкции, Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, и Дървени конструкции. Седалището му е в/ъв Bergambacht, Холандия.

  8. OXFAM NOVIB

    Холандия

    Предприятието OXFAM NOVIB, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хартия за подаръци. Освен това развива дейност и в сферата на gift packages. Седалището му е в/ъв Den Haag, Холандия.

  9. P.W. VAN DER WAAL & ZN. B.V.

    Холандия

    Предприятието P.W. VAN DER WAAL & ZN. B.V., и работи в сферата на Амбалаж - предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Търговско опаковане по поръчка, Co-packing and Re-packing, и Търговско опаковане по поръчка. Седалището му е в/ъв Strijen, Холандия.

  10. TIMMERFABRIEK DE MOL B.V.

    Холандия

    Предприятието TIMMERFABRIEK DE MOL B.V., и работи в сферата на Паркети. Освен това развива дейност и в сферата на Дървени конструкции, Дървени опаковки, Дървен материал - полуготови изделия, Дървени конструкции, Дървени опаковки, и Дървен материал - полуготови изделия. Седалището му е в/ъв Heinkenszand, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Dans packaging

Брой резултати

47 Фирми