• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • el holdings

Резултати за

El holdings

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. CONVENT HOLDINGS B.V.

    Холандия

    Предприятието CONVENT HOLDINGS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Директен маркетинг. Освен това развива дейност и в сферата на Експедиране на печатни материали, и Експедиране на печатни материали. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  2. TBI HOLDINGS B.V.

    Холандия

    Предприятието TBI HOLDINGS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  3. LR HOLDINGS B.V.

    Холандия

    Предприятието LR HOLDINGS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  4. SHV HOLDINGS N.V.

    Холандия

    Предприятието SHV HOLDINGS N.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  5. NUFARM HOLDINGS B.V.

    Холандия

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. DEHAIRSHOP.NL

    Холандия

    Предприятието DEHAIRSHOP.NL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Изделия за косата. Освен това развива дейност и в сферата на products for hairdressers, и products for holding and shaping hair. Седалището му е в/ъв Maassluis, Холандия.

  2. MCGREGOR RETAIL B.V.

    Холандия

    Предприятието MCGREGOR RETAIL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Driebergen-Rijsenburg, Холандия.

  3. STURKENBOOM BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието STURKENBOOM BEHEER B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Bosch En Duin, Холандия.

  4. HOOGVLIET BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието HOOGVLIET BEHEER B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Hazerswoude-Rijndijk, Холандия.

  5. BINAIR GROEP B.V.

    Холандия

    Предприятието BINAIR GROEP B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Moerkapelle, Холандия.

  1. BATENBURG BEHEER N.V.

    Холандия

    Предприятието BATENBURG BEHEER N.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  2. HOLDING DE VIER AMBACHTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието HOLDING DE VIER AMBACHTEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Sas Van Gent, Холандия.

  1. VANKA-KAWAT HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието VANKA-KAWAT HOLDING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв 'S-Gravenhage, Холандия.

  2. RETAIL DEVELOPMENT COMPANY B.V.

    Холандия

    Предприятието RETAIL DEVELOPMENT COMPANY B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Breukelen Ut, Холандия.

  3. KEN GROUP B.V.

    Холандия

    Предприятието KEN GROUP B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Oud-Beijerland, Холандия.

  4. FACILICOM INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието FACILICOM INTERNATIONAL B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Schiedam, Холандия.

  5. NETECONOMY B.V.

    Холандия

    Предприятието NETECONOMY B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Освен това развива дейност и в сферата на Дружества с рисков капитал, и Дружества с рисков капитал. Седалището му е в/ъв 'S-Gravenhage, Холандия.

  6. NICHIREI HOLDING HOLLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието NICHIREI HOLDING HOLLAND B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Rotterdam-Albrandswaard, Холандия.

  7. CYMER B.V.

    Холандия