• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • hands

Резултати за

Hands

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. SATEX

    Холандия

    Предприятието SATEX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дрехи от оказион. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  2. KARADENIZ TEXTIEL RECYCLING B.V.

    Холандия

    Предприятието KARADENIZ TEXTIEL RECYCLING B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Дрехи от оказион. Освен това развива дейност и в сферата на export, clothes, и shoes. Седалището му е в/ъв Nieuw-Beijerland, Холандия.

  3. OX GROUP NETHERLANDS

    Холандия

    Предприятието OX GROUP NETHERLANDS, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Инструменти от диамант, tile punchers, radiators, tools for tilers, и Инструменти от диамант. Седалището му е в/ъв Maasland, Холандия.

  4. OFTEX TEXTIEL

    Холандия

    Предприятието OFTEX TEXTIEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дрехи от оказион. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Внос-износ - текстил и облекло, Текстил - събиране и рециклиране, Текстил - внос-износ, Внос-износ - текстил и облекло, Текстил - събиране и рециклиране, и used clothing. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  5. MARTIN'S72

    Холандия

    Предприятието MARTIN'S72, e Търговец на едро, и работи в сферата на Преносими бормашини. Освен това развива дейност и в сферата на diamond keyhole saws. Седалището му е в/ъв Lexmond, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KRINGLOOPCENTRUM VOORSCHOTEN

    Холандия

    Предприятието KRINGLOOPCENTRUM VOORSCHOTEN, e Разпространител, и работи в сферата на Оказионни стоки. Седалището му е в/ъв Voorschoten, Холандия.

  2. SYMPANY

    Холандия

    Предприятието SYMPANY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - събиране и рециклиране. Освен това развива дейност и в сферата на Дрехи от оказион, и Дрехи от оказион. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  3. CT BULL HOLLAND B.V

    Холандия

    Предприятието CT BULL HOLLAND B.V, e Търговец на едро, и работи в сферата на Оказионни стоки. Освен това развива дейност и в сферата на buying and selling second-hand goods. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  4. BOEKENSTEK

    Холандия

    Предприятието BOEKENSTEK, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Книги от оказион. Освен това развива дейност и в сферата на buying and selling used and new books. Седалището му е в/ъв Goudswaard, Холандия.

  5. MAMAI

    Холандия

    Предприятието MAMAI, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Дрехи от оказион. Седалището му е в/ъв Numansdorp, Холандия.

  1. PGZ INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието PGZ INTERNATIONAL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти за фино приборостроене, и Ръчни инструменти за фино приборостроене. Седалището му е в/ъв Houten, Холандия.

  2. HILTI NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието HILTI NEDERLAND B.V., e Разпространител, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими бормашини, и Преносими бормашини. Седалището му е в/ъв Berkel En Rodenrijs, Холандия.

  1. TWEEK

    Холандия

    Предприятието TWEEK, e Подизпълнител, и работи в сферата на Оказионни стоки. Седалището му е в/ъв Middelburg, Холандия.

  2. BOERS EN CO. FIJNMECHANISCHE INDUSTRIE B.V.

    Холандия

    Предприятието BOERS EN CO. FIJNMECHANISCHE INDUSTRIE B.V., e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти за фино приборостроене, и Ръчни инструменти за фино приборостроене. Седалището му е в/ъв Schiedam, Холандия.

  3. TECHNISCH BUREAU MAGEMA B.V.

    Холандия

    Предприятието TECHNISCH BUREAU MAGEMA B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Седалището му е в/ъв Ter Aar, Холандия.

  4. TECHNAG B.V.

    Холандия

    Предприятието TECHNAG B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Седалището му е в/ъв Alphen Aan Den Rijn, Холандия.

  5. HOOGLAND-MENNENS B.V.

    Холандия

    Предприятието HOOGLAND-MENNENS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, и Преносими механични инструменти. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  6. HITACHI POWER TOOLS NETHERLANDS B.V.

    Холандия

    Предприятието HITACHI POWER TOOLS NETHERLANDS B.V., e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Седалището му е в/ъв Nieuwegein, Холандия.

  7. MAGIC HANDS B.V.

    Холандия

    Предприятието MAGIC HANDS B.V., и работи в сферата на Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Nieuwegein, Холандия.

  8. HARREMS TOOLS B.V.

    Холандия

    Предприятието HARREMS TOOLS B.V., e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  1. TERRIER LIFTING CLAMPS B.V.

    Холандия