• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • iron

Резултати за

Iron

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. DE STAALBOUWERS

    Холандия

    Предприятието DE STAALBOUWERS, e Производител, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Метални халета, Метални хангари - желязо и стомана, steel structural work, Riding arena installation, Метални халета, и Метални хангари - желязо и стомана. Седалището му е в/ъв Renswoude, Холандия.

  2. DYLAN STAAL

    Холандия

    Предприятието DYLAN STAAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сурови и специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Специални стомани, Тръби от стомана, Специални стомани, и Тръби от стомана. Седалището му е в/ъв Oud-Beijerland, Холандия.

  3. SMEED- EN KONSTRUKTIEBEDRIJF VAN DER VEGT B.V.

    Холандия

    Предприятието SMEED- EN KONSTRUKTIEBEDRIJF VAN DER VEGT B.V., e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - заваряване и спояване. Освен това развива дейност и в сферата на Железария, Заваряване на стомани и метали - извършителни работи, Железария, и Заваряване на стомани и метали - извършителни работи. Седалището му е в/ъв Meerkerk, Холандия.

  4. MERCON MONTAGE B.V.

    Холандия

    Предприятието MERCON MONTAGE B.V., e Производител, и работи в сферата на Художествени изработки от желязо. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена и строителна железария, Железария, Промишлена и строителна железария, и Железария. Седалището му е в/ъв Gorinchem, Холандия.

  5. PRECISIEWERK ZIERIKZEE B.V.

    Холандия

    Предприятието PRECISIEWERK ZIERIKZEE B.V., e Производител, и работи в сферата на Сурови и специални чугуни. Освен това развива дейност и в сферата на Специални чугуни, и Специални чугуни. Седалището му е в/ъв Zierikzee, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CONMEDRA STEEL + DESIGN B.V.

    Холандия

    Предприятието CONMEDRA STEEL + DESIGN B.V., и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Сурови и специални чугуни, и Сурови и специални чугуни. Седалището му е в/ъв Nieuwersluis, Холандия.

  2. KERCKHAERT HOEFIJZERFABRIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието KERCKHAERT HOEFIJZERFABRIEK B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Перфорирани ъглови профили, и Перфорирани ъглови профили. Седалището му е в/ъв Vogelwaarde, Холандия.

  3. BUITENDIJK TECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието BUITENDIJK TECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Mетална дограма, железария - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Zwijndrecht, Холандия.

  4. VAN DEN BERG GROEP B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DEN BERG GROEP B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Mетална дограма, железария - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Железария - машини и техника за дограма, и Железария - машини и техника за дограма. Седалището му е в/ъв 'S-Gravenhage, Холандия.

  5. EUROPEAN METAL RECYCLING B.V.

    Холандия

    Предприятието EUROPEAN METAL RECYCLING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Старо желязо - събиране и рециклиране, и Старо желязо - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Botlek Rotterdam, Холандия.

  1. BOAL B.V.

    Холандия

    Предприятието BOAL B.V., e Производител, и работи в сферата на Mетална дограма, железария - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминий - машини и техника за дограма, и Алуминий - машини и техника за дограма. Седалището му е в/ъв De Lier, Холандия.

  2. IRON MOUNTAIN NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието IRON MOUNTAIN NEDERLAND B.V., и работи в сферата на Информационни банки. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  1. J. BUIJSE & ZN. B.V.

    Холандия

    Предприятието J. BUIJSE & ZN. B.V., e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Zwijndrecht, Холандия.

  2. VILLE B.V.

    Холандия

    Предприятието VILLE B.V., e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Strijen, Холандия.

  3. ELCAS B.V.

    Холандия

    Предприятието ELCAS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  4. VAN HALTEREN METAAL B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN HALTEREN METAAL B.V., e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Bunschoten-Spakenburg, Холандия.

  5. RAVANI INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието RAVANI INTERNATIONAL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  6. AUTOSLOPERIJ GEBR. OPDAM VALKENBURG B.V.

    Холандия

  7. ELUMATEC BENELUX B.V.

    Холандия