• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • it trading

Резултати за

It trading

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. STOEL TRADING

    Холандия

    Предприятието STOEL TRADING, e Разпространител, и работи в сферата на Гумени тръби и маркучи. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  2. NICOMET TRADING B.V.

    Холандия

    Предприятието NICOMET TRADING B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Неръждаеми стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Тръби от неръждаема стомана, Специални стомани, Внос-износ - стомани и метали, common steels ( basic ), Тръби от неръждаема стомана, и Специални стомани. Седалището му е в/ъв Oostvoorne, Холандия.

  3. RAFEMA TRADING

    Холандия

    Предприятието RAFEMA TRADING, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на retail sale, strategy consulting, e-commerce consulting, и International business development. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  4. DEBO TRADING

    Холандия

    Предприятието DEBO TRADING, e Разпространител, и работи в сферата на Опаковане. Освен това развива дейност и в сферата на vacuum bags, и stand-up bags. Седалището му е в/ъв Voorburg, Netherlands, Холандия.

  5. ALBERS TRADING B.V.

    Холандия

    Предприятието ALBERS TRADING B.V., e Разпространител, и работи в сферата на Компютърни екрани. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. VIANEN TRADING

    Холандия

    Предприятието VIANEN TRADING, e Производител, и работи в сферата на Подаръци, сувенири и рекламни изделия. Седалището му е в/ъв Woerden, Холандия.

  2. CBO TRADING

    Холандия

    Предприятието CBO TRADING, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Аудиовизуални системи. Седалището му е в/ъв Nieuwerbrug, Холандия.

  3. DELWARE TRADING BV

    Холандия

    Предприятието DELWARE TRADING BV, e Производител, и работи в сферата на Исторически костюми. Освен това развива дейност и в сферата на vintage accessories, и vintage clothing. Седалището му е в/ъв Hardinxveld-Giessendam, Холандия.

  4. BFG TRADING

    Холандия

    Предприятието BFG TRADING, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Реклама по местопродажба - супер- и хипермаркети. Освен това развива дейност и в сферата на non-food products. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  5. JWL TRADING

    Холандия

    Предприятието JWL TRADING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Освен това развива дейност и в сферата на gold jewellery importer, silver rings, silver pendants, и silver bangles. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  1. BAZARIA TRADING

    Холандия

    Предприятието BAZARIA TRADING, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Биологични козметични продукти. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  2. ZWAN TRADING

    Холандия

    Предприятието ZWAN TRADING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Парфюми. Седалището му е в/ъв Hazerswoude Rijndijk, Холандия.

  1. LUNA TRADING

    Холандия

    Предприятието LUNA TRADING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale costume jewellery. Седалището му е в/ъв Strijen, Холандия.

  2. PATOYA TRADING

    Холандия

    Предприятието PATOYA TRADING, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Говеждо - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale fresh meats. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  3. ABZ-TRADING

    Холандия

    Предприятието ABZ-TRADING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни компютри. Седалището му е в/ъв Hardinxveld-Giessendam, Холандия.

  4. BAZARPLAZA TRADING

    Холандия

    Предприятието BAZARPLAZA TRADING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  5. DD-TRADING BV

    Холандия

    Предприятието DD-TRADING BV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранителна преработка. Седалището му е в/ъв Kapelle, Холандия.

  6. ORIENTEC TRADING B.V.

    Холандия

    Предприятието ORIENTEC TRADING B.V., e Производител, и работи в сферата на Аксесоари за велосипеди. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Каучук - технически артикули за промишлеността, Каучук - изделия, и Каучук - технически артикули за промишлеността. Седалището му е в/ъв Wilnis, Холандия.

  7. WD TRADING B.V.

    Холандия

    Предприятието WD TRADING B.V., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Krimpen Aan Den Ijssel, Холандия.

  8. LEXMOND TRADING B.V.

    Холандия

    Предприятието LEXMOND TRADING B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Гаражи и сервизи - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерия - машини и техника, и Каросерия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Leidschendam, Холандия.

  1. NIBO TRADING B.V.

    Холандия

    Предприятието NIBO TRADING B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на каучук и пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Tholen, Холандия.

  2. MAKTUB TRADING

    Холандия

    Предприятието MAKTUB TRADING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Деликатеси. Седалището му е в/ъв Zwijndrecht, Холандия.

  3. EUREXCO TRADING B.V.

    Холандия

    Предприятието EUREXCO TRADING B.V., и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Zoetermeer, Холандия.

  4. OSTOY TRADING B.V.

    Холандия

    Предприятието OSTOY TRADING B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Игри и играчки. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  5. JTG TRADING B.V.

    Холандия

    Предприятието JTG TRADING B.V., и работи в сферата на Парфюми и козметични изделия. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  6. CAL TRADING B.V.

    Холандия

    Предприятието CAL TRADING B.V., и работи в сферата на Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Nieuwkoop, Холандия.

  7. MEXICO TRADING B.V.

    Холандия

    Предприятието MEXICO TRADING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  8. FRESCON FRUIT DIRECT BV

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието FRESCON FRUIT DIRECT BV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Fresh fruits and vegetables, Fruit and vegetable trade, fresh vegetables, fruit and vegetable wholesaler, Grapes import export, avocado, Avocado importer, и vegetables. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  9. YAKELOS

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието YAKELOS, e Разпространител, и работи в сферата на Зехтин. Освен това развива дейност и в сферата на Extra virgin organic olive oil, Export of olive oil, Organic olive oil, Tunisian olive oil, extra virgin olive oil, cold pressed olive oil, distributor of olive oil, Virgin Olive Oil, и Fair trade Olive oil. Седалището му е в/ъв Lisse, Холандия.

  10. PRIMEGREEN

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието PRIMEGREEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Биологични козметични продукти. Освен това развива дейност и в сферата на plant based ingredients for cosmetics, speciality oils for cosmetics, natural cosmetics, coconut oil, jojoba oils, Natural cosmetic products, Raw Material for Cosmetics, natural-based cosmetics, и organic cosmetics for body care. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно

Намерете оферта за

Филтри

Резултати за

It trading

Брой резултати

78 Фирми