• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • la freight

Резултати за

La freight

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. ACE COURIER & TRANSPORT

    Холандия

    Предприятието ACE COURIER & TRANSPORT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Извънредни превози. Освен това развива дейност и в сферата на Въздушен превоз на стоки, national and international couriers, и Въздушен превоз на стоки. Седалището му е в/ъв Ijsselstein, Холандия.

  2. E.W. TAILWIND B.V.

    Холандия

    Предприятието E.W. TAILWIND B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Експедитори и групировчици. Освен това развива дейност и в сферата на Фрахтоване, logistics advice-international project, air freight, Фрахтоване, и mixed road-rail freight. Седалището му е в/ъв Lisse, Холандия.

  3. TNT INNIGHT NEDERLAND

    Холандия

    Предприятието TNT INNIGHT NEDERLAND, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международни куриерски служби. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт, Пътен транспорт, express delivery, express international mail, и Express freight service. Седалището му е в/ъв Nieuwegein, Холандия.

  4. CLEVE & ZONEN B.V.

    Холандия

    Предприятието CLEVE & ZONEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Контейнери - морски транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Въздушни товари, Въздушни товари, goods transport by sea, и shipping addresses. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  5. TRANS.EU ROAD TRANSPORT PLATFORM

    Холандия

    Предприятието TRANS.EU ROAD TRANSPORT PLATFORM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътни превози с контейнери. Освен това развива дейност и в сферата на Freight exchange, и international road transport. Седалището му е в/ъв Zwijndrecht, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ROTTERDAM BULK TERMINAL (R.B.T.) B.V.

    Холандия

    Предприятието ROTTERDAM BULK TERMINAL (R.B.T.) B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пристанища и пристанищни услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка на морски товар, Складиране и съхранение - услуги, Житни растения и зърнени храни, Обработка на морски товар, Складиране и съхранение - услуги, и Житни растения и зърнени храни. Седалището му е в/ъв Vlaardingen, Холандия.

  2. GANS CARGO OPERATIONS

    Холандия

    Предприятието GANS CARGO OPERATIONS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка на речен товар. Освен това развива дейност и в сферата на logistics. Седалището му е в/ъв Rhoon, Холандия.

  3. VT MINERALS B.V.

    Холандия

    Предприятието VT MINERALS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка на речен товар, и Обработка на речен товар. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  4. VERTOM SCHEEPVAART- EN HANDELMAATSCHAPPIJ B.V.

    Холандия

    Предприятието VERTOM SCHEEPVAART- EN HANDELMAATSCHAPPIJ B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пристанища и пристанищни услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка на морски товар, и Обработка на морски товар. Седалището му е в/ъв Rhoon, Холандия.

  5. B.V. ZEEHAVENBEDRIJF DORDRECHT

    Холандия

    Предприятието B.V. ZEEHAVENBEDRIJF DORDRECHT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пристанища и пристанищни услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка на морски товар, и Обработка на морски товар. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  1. VAN DOORN CONTAINER DEPOT B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DOORN CONTAINER DEPOT B.V., и работи в сферата на Пристанища и пристанищни услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка на морски товар, и Обработка на морски товар. Седалището му е в/ъв Maasvlakte Rotterdam, Холандия.

  2. STENA LINE STEVEDORING HOLLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието STENA LINE STEVEDORING HOLLAND B.V., и работи в сферата на Пристанища и пристанищни услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка на морски товар, и Обработка на морски товар. Седалището му е в/ъв Hoek Van Holland, Холандия.

  1. SUPERMARITIME NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието SUPERMARITIME NEDERLAND B.V., и работи в сферата на Пристанища и пристанищни услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка на морски товар, и Обработка на морски товар. Седалището му е в/ъв Nieuwdorp Zld, Холандия.

  2. MAMPAEY OFFSHORE INDUSTRIES B.V.

    Холандия

    Предприятието MAMPAEY OFFSHORE INDUSTRIES B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка на речен товар, и Обработка на речен товар. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  3. INTERNATIONALE LUCHTVAART RADIOSERVICE B.V.

    Холандия

    Предприятието INTERNATIONALE LUCHTVAART RADIOSERVICE B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Авиационна и космическа индустрия - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Въздушен превоз на стоки, и Въздушен превоз на стоки. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  4. COSCO CONTAINER LINES (NETHERLANDS) B.V.

    Холандия

    Предприятието COSCO CONTAINER LINES (NETHERLANDS) B.V., и работи в сферата на Въздушен превоз на стоки. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  5. ALPHATRANS B.V.

    Холандия

    Предприятието ALPHATRANS B.V., и работи в сферата на Въздушен превоз на стоки. Седалището му е в/ъв Botlek Rotterdam, Холандия.

  6. STC B.V.

    Холандия

    Предприятието STC B.V., и работи в сферата на Въздушен превоз на стоки. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  7. SAMSKIP B.V.

    Холандия

    Предприятието SAMSKIP B.V., и работи в сферата на Въздушен превоз на стоки. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  8. ROTTERDAM SHORT SEA TERMINALS B.V.

    Холандия

    Предприятието ROTTERDAM SHORT SEA TERMINALS B.V., и работи в сферата на Пристанища и пристанищни услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка на морски товар, и Обработка на морски товар. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  1. RHINECONTAINER B.V.

    Холандия

    Предприятието RHINECONTAINER B.V., и работи в сферата на Въздушен превоз на стоки. Седалището му е в/ъв Zwijndrecht, Холандия.

  2. W.E.C. LINES B.V.

    Холандия

    Предприятието W.E.C. LINES B.V., и работи в сферата на Въздушен превоз на стоки. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  3. G. VAN DER HEIJDEN DISTRIBUTIE B.V.

    Холандия

  4. V.D. BROEK INTERNATIONAAL TRANSPORT B.V.

    Холандия

  5. NYK LOGISTICS (NEDERLAND) B.V.

    Холандия

  6. APM TERMINALS ROTTERDAM B.V.

    Холандия

  7. YAMATO TRANSPORT EUROPE B.V.

    Холандия

  8. CUSTOMS SUPPORT INTERNATIONAL B.V.

    Холандия