• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • lightweight

Резултати за

Lightweight

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. KORTPACK

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието KORTPACK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кабели - аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за строителството, Пластмаси - изделия за строителството, Connecting cables, Cable tie, Cable attachments, Reclosable connecting cables, Adhesive stay plates, Printed connecting cables, и UV resistant connecting cables. Седалището му е в/ъв Gorinchem, Холандия.

  2. SYVADO

    Холандия

    Предприятието SYVADO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Леки метални носещи конструкции. Освен това развива дейност и в сферата на stuccoes for metal, и façade coverings. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  3. ROVER V8 STORE

    Холандия

    Предприятието ROVER V8 STORE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Zeist, Холандия.

  4. KEMCON CONSTRUCTIEBEDRIJF

    Холандия

    Предприятието KEMCON CONSTRUCTIEBEDRIJF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Den Haag, Холандия.

  5. FELYON METAALTECHNIEK

    Холандия

    Предприятието FELYON METAALTECHNIEK, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на metal treatments, и light metal structural work. Седалището му е в/ъв Rhenen, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MAKON STAALBOUW

    Холандия

    Предприятието MAKON STAALBOUW, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Лека метална конструкция, steel constructions, и light and heavy framework. Седалището му е в/ъв Kamerik, Холандия.

  2. MANI BOUWMACHINES

    Холандия

    Предприятието MANI BOUWMACHINES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Леки метални скелета. Седалището му е в/ъв Den Haag, Холандия.

  3. CONSTRUCTIEBEDRIJF H. BAARS B.V.

    Холандия

    Предприятието CONSTRUCTIEBEDRIJF H. BAARS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Обществено строителство - предприемачи, Лека метална конструкция, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  4. HOEKSTAAL PRECOLA B.V.

    Холандия

    Предприятието HOEKSTAAL PRECOLA B.V., и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  5. HENDRIKS PRECON B.V.

    Холандия

    Предприятието HENDRIKS PRECON B.V., e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Veenendaal, Холандия.

  1. BRS BUILDING SYSTEMS B.V.

    Холандия

    Предприятието BRS BUILDING SYSTEMS B.V., e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Moerkapelle, Холандия.

  2. DIEPSTRATEN WAPENINGSTAAL B.V.

    Холандия

    Предприятието DIEPSTRATEN WAPENINGSTAAL B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Hardinxveld Giessendam, Холандия.

  1. DE WILDE METAAL B.V.

    Холандия

    Предприятието DE WILDE METAAL B.V., e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Maartensdijk, Холандия.

  2. ZSB CONSTRUCTIE B.V.

    Холандия

    Предприятието ZSB CONSTRUCTIE B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв 'S-Gravenpolder, Холандия.

  3. GEBR. VAN DER POEL B.V.

    Холандия

    Предприятието GEBR. VAN DER POEL B.V., e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Oud Ade, Холандия.

  4. VAN RUITENBEEK KONSTRUKTIE B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN RUITENBEEK KONSTRUKTIE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Amersfoort, Холандия.

  5. GEBR. BEIJE B.V.

    Холандия

    Предприятието GEBR. BEIJE B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Oosterland, Холандия.

  6. KONSTRUKTIEBEDRIJF W. VERWEIJ B.V.

    Холандия

    Предприятието KONSTRUKTIEBEDRIJF W. VERWEIJ B.V., и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Gouderak, Холандия.

  7. TECHNISCH BUREAU H.J. MERTENS B.V.

    Холандия

    Предприятието TECHNISCH BUREAU H.J. MERTENS B.V., и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  8. METAALINDUSTRIE QUMEY B.V.

    Холандия

    Предприятието METAALINDUSTRIE QUMEY B.V., e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Maarssen, Холандия.

  1. MACHINEFABRIEK VOS & ZONEN B.V.

    Холандия

    Предприятието MACHINEFABRIEK VOS & ZONEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Sliedrecht, Холандия.

  2. VAN OOSTRUM MATERIEEL B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN OOSTRUM MATERIEEL B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Westbroek, Холандия.

  3. G.C. DE JONG CONSTRUCTION B.V.

    Холандия

    Предприятието G.C. DE JONG CONSTRUCTION B.V., e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Zierikzee, Холандия.

  4. VAN ROOY & CO'S DRAADPRODUCTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN ROOY & CO'S DRAADPRODUCTEN B.V., и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  5. MEERDING METAAL B.V.

    Холандия

    Предприятието MEERDING METAAL B.V., e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Soesterberg, Холандия.

  6. CONSTRUCTIEBUREAU BOGAARDS B.V.

    Холандия

    Предприятието CONSTRUCTIEBUREAU BOGAARDS B.V., и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Katwijk Zh, Холандия.

  7. BANO-CONSTRUCTIEWERKEN B.V.

    Холандия

    Предприятието BANO-CONSTRUCTIEWERKEN B.V., и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Noordeloos, Холандия.

  8. METAL BOUWKONSORT B.V.

    Холандия

    Предприятието METAL BOUWKONSORT B.V., e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Lopik, Холандия.

  9. BLONK STAAL SCHOONHOVEN B.V.

    Холандия

    Предприятието BLONK STAAL SCHOONHOVEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Schoonhoven, Холандия.

  10. METAALBEWERKINGSBEDRIJF WEGGEMANS B.V.

    Холандия

    Предприятието METAALBEWERKINGSBEDRIJF WEGGEMANS B.V., e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Sint-Maartensdijk, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно