• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • plastics- products for industry

Резултати за

Plastics- products for industry

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. POLY4U

    Холандия

    Предприятието POLY4U, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Zoetermeer, Холандия.

  2. POWERFULL KUNSTSTOFFEN B.V.

    Холандия

    Предприятието POWERFULL KUNSTSTOFFEN B.V., и работи в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - подови настилки, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  3. KUNSTSTOFVERWERKENDE INDUSTRIE ALPOMAT B.V.

    Холандия

    Предприятието KUNSTSTOFVERWERKENDE INDUSTRIE ALPOMAT B.V., и работи в сферата на Пластмаси - подови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Ridderkerk, Холандия.

  4. KUNSTSTOFPLAATVERWERKENDE INDUSTRIE VAN SCHAGEN B.V.

    Холандия

    Предприятието KUNSTSTOFPLAATVERWERKENDE INDUSTRIE VAN SCHAGEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за мебелната промишленост, Пластмаси - изделия за електронната промишленост, Пластмаси - изделия за мебелната промишленост, и Пластмаси - изделия за електронната промишленост. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  5. CREMER MECHANICS B.V.

    Холандия

    Предприятието CREMER MECHANICS B.V., и работи в сферата на Пластмаси - подови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмасови материи - домашни артикули, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Lisse, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BATELAAN KUNSTSTOFFEN B.V.

    Холандия

    Предприятието BATELAAN KUNSTSTOFFEN B.V., и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Warmond, Холандия.

  2. EPUTAN KUNSTSTOFTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието EPUTAN KUNSTSTOFTECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаса - изделия за механиката, и Пластмаса - изделия за механиката. Седалището му е в/ъв Meerkerk, Холандия.

  3. BAKKER SLIEDRECHT ELECTRO INDUSTRIE B.V.

    Холандия

    Предприятието BAKKER SLIEDRECHT ELECTRO INDUSTRIE B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за електропромишлеността, и Пластмаси - изделия за електропромишлеността. Седалището му е в/ъв Sliedrecht, Холандия.

  4. KUNSTSTOFFENINDUSTRIE VAN BOVEN B.V.

    Холандия

    Предприятието KUNSTSTOFFENINDUSTRIE VAN BOVEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Материали за покривни конструкции, и Материали за покривни конструкции. Седалището му е в/ъв Gorinchem, Холандия.

  5. HOUWELING INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието HOUWELING INTERNATIONAL B.V., и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Berkel En Rodenrijs, Холандия.

  1. O.G. ROOSTERS B.V.

    Холандия

    Предприятието O.G. ROOSTERS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Schiedam, Холандия.

  2. H.A. PRINCE KUNSTSTOFBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието H.A. PRINCE KUNSTSTOFBOUW B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Tholen, Холандия.

  1. HACO LICHTRECLAME B.V.

    Холандия

    Предприятието HACO LICHTRECLAME B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Nieuwegein, Холандия.

  2. BLISTON PLASTICS B.V.

    Холандия

    Предприятието BLISTON PLASTICS B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Amersfoort, Холандия.

  3. MULTIFOIL B.V.

    Холандия

    Предприятието MULTIFOIL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Vianen Ut, Холандия.

  4. VOGES VERPAKKING B.V.

    Холандия

    Предприятието VOGES VERPAKKING B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Hillegom, Холандия.

  5. BLOK PLASTIC B.V.

    Холандия

  6. TUPPERWARE NEDERLAND B.V.

    Холандия

  7. GRAHAM PACKAGING ZOETERMEER B.V.

    Холандия

  8. SONOCO CRELLIN B.V.

    Холандия

  1. NOORDMAN KUNSTSTOFTECHNIEK B.V.

    Холандия

  2. DUTCH GLOBAL TRADING

    Холандия

    Предприятието DUTCH GLOBAL TRADING, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - медицински изделия. Освен това развива дейност и в сферата на disposable medical gloves. Седалището му е в/ъв Amersfoort, Холандия.