• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • publics

Резултати за

Publics

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. AQUABOUW BV

    Холандия

    Предприятието AQUABOUW BV, e Multi-Category, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на fountain, maintenance of fountains, и dancing fountains. Седалището му е в/ъв Numansdorp, Холандия.

  2. GINKEL GROEP

    Холандия

    Предприятието GINKEL GROEP, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на public space design, и design of hanging gardens. Седалището му е в/ъв Veenendaal, Холандия.

  3. HUTCHISON LOGISTICS BV

    Холандия

    Предприятието HUTCHISON LOGISTICS BV, e Разпространител, и работи в сферата на Химически абразиви. Освен това развива дейност и в сферата на chemical products for petroleum refining, и geographic publications. Седалището му е в/ъв Regio Rotterdam, Холандия.

  4. ARKELSTAD NOTARISSEN

    Холандия

    Предприятието ARKELSTAD NOTARISSEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Финансови анализи - консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на notary public services. Седалището му е в/ъв Gorinchem, Холандия.

  5. VAN HESSEN

    Холандия

    Предприятието VAN HESSEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Hotel management software, и application programs for public businesses. Седалището му е в/ъв Ridderkerk, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SCHOONMAAKBEDRIJF SUCCLEAN

    Холандия

    Предприятието SCHOONMAAKBEDRIJF SUCCLEAN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фирми по чистотата. Освен това развива дейност и в сферата на cleaning services for the public sector, и office cleaning services. Седалището му е в/ъв Leusden, Холандия.

  2. NOBUDGET MARKETING & PR

    Холандия

    Предприятието NOBUDGET MARKETING & PR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Агенции за връзки с обществеността (public relations). Освен това развива дейност и в сферата на e-commerce, и entertainment. Седалището му е в/ъв Lisse, Холандия.

  3. ATLAS SANITATION PRODUCTS B.V.

    Холандия

    Предприятието ATLAS SANITATION PRODUCTS B.V., e Производител, и работи в сферата на Обществени тоалетни. Освен това развива дейност и в сферата на urinals, Toilet products, portable chemical toilets, и portable toilets. Седалището му е в/ъв Zoetermeer, Холандия.

  4. SE AANNEMERSBEDRIJF

    Холандия

    Предприятието SE AANNEMERSBEDRIJF, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Гипсовлакнеста плоча и щук, и Гипсовлакнеста плоча и щук. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  5. LIL' STREAKY

    Холандия

    Предприятието LIL' STREAKY, e Производител, и работи в сферата на Музика - издатели. Освен това развива дейност и в сферата на music distribution, musical publications, и music publishing. Седалището му е в/ъв Lisse, Холандия.

  1. EXCESS BV

    Холандия

    Предприятието EXCESS BV, и работи в сферата на Кожени дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Озвучителни инсталации, Озвучаване - професионална техника, lighting for shows, Озвучителни инсталации, luminous system repairs, и Озвучаване - професионална техника. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  2. VAN NIEUWPOORT BEHEER BV

    Холандия

    Предприятието VAN NIEUWPOORT BEHEER BV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, renewable energy sources, logistics, и Пясъци и чакъли. Седалището му е в/ъв Gouda, Холандия.

  1. LUKOIL BENELUX B.V.

    Холандия

    Предприятието LUKOIL BENELUX B.V., и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Твърди горива, Железни и цветни руди, Суровини за строителството, Газ и нефт - добив, Твърди горива, Железни и цветни руди, Суровини за строителството, и Газ и нефт - добив. Седалището му е в/ъв Capelle Aan Den Ijssel, Холандия.

  2. QUEL BUSINESS INFORMATION B.V.

    Холандия

    Предприятието QUEL BUSINESS INFORMATION B.V., и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Твърди горива, Железни и цветни руди, Суровини за строителството, Газ и нефт - добив, Твърди горива, Железни и цветни руди, Суровини за строителството, и Газ и нефт - добив. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  3. MATTONE VILLABOUW

    Холандия

    Предприятието MATTONE VILLABOUW, e Производител, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на building contractors. Седалището му е в/ъв Capelle aan den IJssel, Холандия.

  4. FIBERCORE EUROPE

    Холандия

    Предприятието FIBERCORE EUROPE, e Производител, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове - строителство, bridges, и Мостове - строителство. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  5. VOLKER STEVIN KABELWERKEN RAILINFRA (VSKR)

    Холандия

    Предприятието VOLKER STEVIN KABELWERKEN RAILINFRA (VSKR), e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Железници - поставяне и поддръжка, и Железници - поставяне и поддръжка. Седалището му е в/ъв Papendrecht, Холандия.

  6. J.L. RIJSDIJK B.V.

    Холандия

    Предприятието J.L. RIJSDIJK B.V., и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Железници - поставяне и поддръжка, и Железници - поставяне и поддръжка. Седалището му е в/ъв Hendrik-Ido-Ambacht, Холандия.

  7. AANNEMINGSBEDRIJF STOUTJESDIJK B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMINGSBEDRIJF STOUTJESDIJK B.V., и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Железници - поставяне и поддръжка, и Железници - поставяне и поддръжка. Седалището му е в/ъв Klaaswaal, Холандия.

  8. ORANGE SIGN

    Холандия

    Предприятието ORANGE SIGN, e Производител, и работи в сферата на Разпространение на рекламен материал. Седалището му е в/ъв Maarsbergen, Холандия.

  1. CONSTRUCTIEBEDRIJF H. BAARS B.V.

    Холандия

    Предприятието CONSTRUCTIEBEDRIJF H. BAARS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Обществено строителство - предприемачи, Лека метална конструкция, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  2. CGI INFORMATION SYSTEMS AND MANAGEMENT CONSULTANTS (NEDERLAND) B.V.

    Холандия

    Предприятието CGI INFORMATION SYSTEMS AND MANAGEMENT CONSULTANTS (NEDERLAND) B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Агенции за връзки с обществеността (public relations). Освен това развива дейност и в сферата на Комуникация, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, Комуникация, и Консултантски услуги по вътрешна комуникация. Седалището му е в/ъв 'S-Gravenhage, Холандия.

  3. GEBR. HOGENBIRK WEGENBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието GEBR. HOGENBIRK WEGENBOUW B.V., e Производител, и работи в сферата на Пътища - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, Мостове - строителство, Обществено строителство - предприемачи, и Мостове - строителство. Седалището му е в/ъв Baarn, Холандия.

  4. WERKEN BIJ LAURENS

    Холандия

    Предприятието WERKEN BIJ LAURENS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  5. PAC POLDERDIJK ZONWERINGEN

    Холандия

    Предприятието PAC POLDERDIJK ZONWERINGEN, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Обществено строителство. Седалището му е в/ъв Vlissingen, Холандия.

  6. FLORIJN AANNEMINGSBEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието FLORIJN AANNEMINGSBEDRIJF B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове и шосета - предприемачи, и Мостове и шосета - предприемачи. Седалището му е в/ъв Woudenberg, Холандия.

  7. GNLD INTERNATIONAL

    Холандия

    Предприятието GNLD INTERNATIONAL, e Разпространител, и работи в сферата на Разпространение на рекламен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и vitamin supplements. Седалището му е в/ъв Polsbroek, Холандия.

  8. GEBR. KRAAIJEVELD B.V.

    Холандия

    Предприятието GEBR. KRAAIJEVELD B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, Градинарство и цветарство, Обществено строителство - предприемачи, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Barendrecht, Холандия.

  9. J. DE JAGER SLIEDRECHT B.V.

    Холандия

    Предприятието J. DE JAGER SLIEDRECHT B.V., и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Железници - поставяне и поддръжка, и Железници - поставяне и поддръжка. Седалището му е в/ъв Sliedrecht, Холандия.

  10. VAN SPLUNDER'S AANNEMINGSMAATSCHAPPIJ B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN SPLUNDER'S AANNEMINGSMAATSCHAPPIJ B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, Бетонни конструкции, Обществено строителство - предприемачи, и Бетонни конструкции. Седалището му е в/ъв Ridderkerk, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Publics

Брой резултати

91 Фирми