• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • raw

Резултати за

Raw

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. AZA GLOBAL IMPEX B.V

    Холандия

    Verified by europages badge

    AZA Global Impex BV specializes in the importation of a wide range of products sourced from across the globe. Whether you're looking to bring a unique concept to life or need assistance with manufacturing a specific product, our dedicated team is always at your service. The word 'no' is not in our vocabulary; we are committed to finding tailored solutions that precisely align with your requirements. Our capabilities extend to sourcing exclusive products solely for your benefit. Our diverse product portfolio includes commodities such as flowers, cosmetics, Christmas packages, and a broad spectrum of Fast-Moving Consumer Goods (FMCG) items. We are adept at negotiating deals that cater to the unique specifications of any company. In our commitment to sustainability, we also play a crucial role in recycling. We transform used clothing into new, innovative products like bags or customized apparel. For your medical and dental apparatus needs, you can rely on our dedicated department to fulfill all your requirements. In the realm of food products, our department is equipped to procure a wide array of items, both frozen and fresh, including vegetables and fish. We exclusively deal in products that are ethically produced, ensuring they are free from child labor, and guaranteeing fair wages for all workers involved. Beyond that, we actively strive to create employment opportunities for families and contribute to the economic growth of the regions in which we operate.

  2. PRIMEGREEN

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието PRIMEGREEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Биологични козметични продукти. Освен това развива дейност и в сферата на plant based ingredients for cosmetics, speciality oils for cosmetics, natural cosmetics, coconut oil, jojoba oils, Natural cosmetic products, Raw Material for Cosmetics, natural-based cosmetics, и organic cosmetics for body care. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  3. EQUILEX BV

    Холандия

    Предприятието EQUILEX BV, e Разпространител, и работи в сферата на Органична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Разтворители и разредители, Внос-износ - химия и фармация, Алкохоли, феноли и производни, Разтворители и разредители, Внос-износ - химия и фармация, Алкохоли, феноли и производни, и chemical additives. Седалището му е в/ъв Schiedam, Холандия.

  4. VAN NIEUWPOORT BEHEER BV

    Холандия

    Предприятието VAN NIEUWPOORT BEHEER BV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, renewable energy sources, logistics, и Пясъци и чакъли. Седалището му е в/ъв Gouda, Холандия.

  5. INTERNATIONAL DIRECT SOURCING

    Холандия

    Предприятието INTERNATIONAL DIRECT SOURCING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Изпичане на кафе - инсталации, raw coffee beans, и Изпичане на кафе - инсталации. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. VAN DER HOEVEN PLASTICS B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DER HOEVEN PLASTICS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Резервоари от пластмасова материя. Освен това развива дейност и в сферата на Цистерни от пластмасова материя, Пластмаси - изделия за строителството, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Цистерни от пластмасова материя, Пластмаси - изделия за строителството, и Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността. Седалището му е в/ъв Wateringen, Холандия.

  2. LUKOIL BENELUX B.V.

    Холандия

    Предприятието LUKOIL BENELUX B.V., и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Твърди горива, Железни и цветни руди, Суровини за строителството, Газ и нефт - добив, Твърди горива, Железни и цветни руди, Суровини за строителството, и Газ и нефт - добив. Седалището му е в/ъв Capelle Aan Den Ijssel, Холандия.

  3. QUEL BUSINESS INFORMATION B.V.

    Холандия

    Предприятието QUEL BUSINESS INFORMATION B.V., и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Твърди горива, Железни и цветни руди, Суровини за строителството, Газ и нефт - добив, Твърди горива, Железни и цветни руди, Суровини за строителството, и Газ и нефт - добив. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  4. INSTALLATIEBUREAU CAS DE VRIES B.V.

    Холандия

    Предприятието INSTALLATIEBUREAU CAS DE VRIES B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Valkenburg Zh, Холандия.

  5. BEVICO B.V.

    Холандия

    Предприятието BEVICO B.V., и работи в сферата на Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, и Газ и нефт - добив. Седалището му е в/ъв Barendrecht, Холандия.

  1. B.V. LOODGIETERS EN INSTALLATIEBEDRIJF CLB

    Холандия

    Предприятието B.V. LOODGIETERS EN INSTALLATIEBEDRIJF CLB, и работи в сферата на Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, и Газ и нефт - добив. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  2. THOONEN TOTAAL INSTALLATIES B.V.

    Холандия

    Предприятието THOONEN TOTAAL INSTALLATIES B.V., и работи в сферата на Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, и Газ и нефт - добив. Седалището му е в/ъв Barendrecht, Холандия.

  1. VISSER & VAN DER HELL LOODGIETERSBEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието VISSER & VAN DER HELL LOODGIETERSBEDRIJF B.V., и работи в сферата на Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, и Газ и нефт - добив. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  2. HUISMAN MONTAGE B.V.

    Холандия

    Предприятието HUISMAN MONTAGE B.V., и работи в сферата на Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, и Газ и нефт - добив. Седалището му е в/ъв Maasland, Холандия.

  3. ELNO INSTALLATIETECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието ELNO INSTALLATIETECHNIEK B.V., и работи в сферата на Вода - добив и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Енергия и суровини - услуги за промишлеността, Газ и нефт - добив, Енергия и суровини - услуги за промишлеността, и Газ и нефт - добив. Седалището му е в/ъв Nootdorp, Холандия.

  4. INSTALLATIEBEDRIJF J.G. VAN DIJK EN ZN. B.V.

    Холандия

    Предприятието INSTALLATIEBEDRIJF J.G. VAN DIJK EN ZN. B.V., и работи в сферата на Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, Газ и нефт - добив, и Вода - добив и снабдяване. Седалището му е в/ъв Maasland, Холандия.

  5. RUDON B.V.

    Холандия

    Предприятието RUDON B.V., и работи в сферата на Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, и Газ и нефт - добив. Седалището му е в/ъв Ijsselstein Ut, Холандия.

  6. HAM TECHNISCHE INSTALLATIE B.V.

    Холандия

    Предприятието HAM TECHNISCHE INSTALLATIE B.V., и работи в сферата на Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, и Газ и нефт - добив. Седалището му е в/ъв Lopik, Холандия.

  7. LOODGIETERSBEDRIJF J. VAN DER LELY B.V.

    Холандия

    Предприятието LOODGIETERSBEDRIJF J. VAN DER LELY B.V., и работи в сферата на Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, и Газ и нефт - добив. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  8. A. BARENDSE & ZN. B.V.

    Холандия

    Предприятието A. BARENDSE & ZN. B.V., и работи в сферата на Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, и Газ и нефт - добив. Седалището му е в/ъв Leiden, Холандия.

  1. TECHN. INST. EN ADV. BUR. VERKUYLEN B.V.

    Холандия

    Предприятието TECHN. INST. EN ADV. BUR. VERKUYLEN B.V., и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Енергия и суровини - услуги за промишлеността, Вода - добив и снабдяване, Енергия и суровини - услуги за промишлеността, и Вода - добив и снабдяване. Седалището му е в/ъв Leiden, Холандия.

  2. V.D. MEER INSTALLATIE EN DAKBEDEKKINGST. B.V.

    Холандия

    Предприятието V.D. MEER INSTALLATIE EN DAKBEDEKKINGST. B.V., и работи в сферата на Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, и Газ и нефт - добив. Седалището му е в/ъв Soest, Холандия.

  3. L. VAN GENT B.V.

    Холандия

    Предприятието L. VAN GENT B.V., и работи в сферата на Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, и Газ и нефт - добив. Седалището му е в/ъв Numansdorp, Холандия.

  4. LOODGIETERS- EN VERWARMINGSBEDRIJF REIJERSE B.V.

    Холандия

    Предприятието LOODGIETERS- EN VERWARMINGSBEDRIJF REIJERSE B.V., и работи в сферата на Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, Газ и нефт - добив, и Вода - добив и снабдяване. Седалището му е в/ъв Soest, Холандия.

  5. VAN HOFTEN INSTALLATIETECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN HOFTEN INSTALLATIETECHNIEK B.V., и работи в сферата на Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, и Газ и нефт - добив. Седалището му е в/ъв Hardinxveld Giessendam, Холандия.

  6. LIMA'S TECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието LIMA'S TECHNIEK B.V., и работи в сферата на Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, и Газ и нефт - добив. Седалището му е в/ъв Vlaardingen, Холандия.

  7. INSTALLATIEBEDRIJF VOSSEBELT B.V.

    Холандия

    Предприятието INSTALLATIEBEDRIJF VOSSEBELT B.V., и работи в сферата на Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, и Газ и нефт - добив. Седалището му е в/ъв Houten, Холандия.

  8. AA INSTALLATIETECHNIEK NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието AA INSTALLATIETECHNIEK NEDERLAND B.V., и работи в сферата на Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, и Газ и нефт - добив. Седалището му е в/ъв Numansdorp, Холандия.

  9. TECHNISCH BURO T.O.M. B.V.

    Холандия

    Предприятието TECHNISCH BURO T.O.M. B.V., и работи в сферата на Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, Газ и нефт - добив, и Вода - добив и снабдяване. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  10. LOODGIETERS- EN INSTALLATIEBEDRIJF D. V.D. LAAN B.V.

    Холандия

    Предприятието LOODGIETERS- EN INSTALLATIEBEDRIJF D. V.D. LAAN B.V., и работи в сферата на Енергия и суровини - услуги за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Газ и нефт - добив, Вода - добив и снабдяване, Газ и нефт - добив, и Вода - добив и снабдяване. Седалището му е в/ъв Barendrecht, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно