• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • recyclates

Резултати за

Recyclates

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. PLASTIC INDUSTRIE UTRECHT BV

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието PLASTIC INDUSTRIE UTRECHT BV, e Производител, и работи в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - събиране и рециклиране, moulding of plastic materials, injection moulding, mouldings, injection moulds, moulds production, Mould design, manufacture of moulds for plastics, и Plastic injection. Седалището му е в/ъв Maarssen, Холандия.

  2. NANOPROFS HOLLAND

    Холандия

    Предприятието NANOPROFS HOLLAND, e Multi-Category, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на working of stone, woodworking, и recycled glass work. Седалището му е в/ъв Delft, Холандия.

  3. WASTESOLUTION

    Холандия

    Предприятието WASTESOLUTION, e Разпространител, и работи в сферата на Кофи за боклук, контейнери за отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на waste containers, waste recycling advice, Collection, recycling, elimination waste, и waste pails. Седалището му е в/ъв Ridderkerk, Холандия.

  4. OFTEX TEXTIEL

    Холандия

    Предприятието OFTEX TEXTIEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дрехи от оказион. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Внос-износ - текстил и облекло, Текстил - събиране и рециклиране, Текстил - внос-износ, Внос-износ - текстил и облекло, Текстил - събиране и рециклиране, и used clothing. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  5. SAGRO

    Холандия

    Предприятието SAGRO, e Производител, и работи в сферата на Разрушаване - изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Азбест - работи по премахването му, Строителни отпадъци - рециклиране, Възстановяване на почвите, Азбест - работи по премахването му, Строителни отпадъци - рециклиране, и Възстановяване на почвите. Седалището му е в/ъв 'S-Heerenhoek, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. VAN DIJK VERFZAKEN

    Холандия

    Предприятието VAN DIJK VERFZAKEN, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на curtains for interiors, process water treatment and recycling, pvc floors, и tapestry. Седалището му е в/ъв Leersum, Холандия.

  2. REBAIN INTERNATIONAL (NL) B.V.

    Холандия

    Предприятието REBAIN INTERNATIONAL (NL) B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на recycled glycols, и Isopropanol. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  3. BOUWAFVAL.NL

    Холандия

    Предприятието BOUWAFVAL.NL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни отпадъци - рециклиране, Refuse containers, и Строителни отпадъци - рециклиране. Седалището му е в/ъв Den Dolder, Холандия.

  4. BENTUM RECYCLING CENTRALE

    Холандия

    Предприятието BENTUM RECYCLING CENTRALE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и съхранение - услуги, Строителни отпадъци - рециклиране, Складиране и съхранение - услуги, Строителни отпадъци - рециклиране, и Aggregates. Седалището му е в/ъв Vondelingenplaat, Холандия.

  5. VAN HESSEN

    Холандия

    Предприятието VAN HESSEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тъкани за опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Отпадъци от кланниците - събиране и рециклиране, Отпадъци от кланниците - събиране и рециклиране, Packaging of food products, и Flexible packaging materials. Седалището му е в/ъв Nieuwerkerk Ad Ijssel, Холандия.

  1. GREEN TRASH BV

    Холандия

    Предприятието GREEN TRASH BV, e Разпространител, и работи в сферата на Уреди за пресоване и смилане на отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на waste recycling advice, и rejects. Седалището му е в/ъв Harmelen, Холандия.

  2. CONTAINERSERVICE.NL

    Холандия

    Предприятието CONTAINERSERVICE.NL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Контейнери. Освен това развива дейност и в сферата на waste recycling. Седалището му е в/ъв Noordwijkerhout, Холандия.

  1. SYMPANY

    Холандия

    Предприятието SYMPANY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - събиране и рециклиране. Освен това развива дейност и в сферата на Дрехи от оказион, и Дрехи от оказион. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  2. VAN VLIET AFVALINZAMELAARS B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN VLIET AFVALINZAMELAARS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  3. VAN SCHIP ALPHEN B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN SCHIP ALPHEN B.V., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Alphen Aan Den Rijn, Холандия.

  4. KLEIN RECYCLING B.V.

    Холандия

    Предприятието KLEIN RECYCLING B.V., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Zwartewaal, Холандия.

  5. KMR STAINLESS HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието KMR STAINLESS HOLDING B.V., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  6. WD TRADING B.V.

    Холандия

    Предприятието WD TRADING B.V., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Krimpen Aan Den Ijssel, Холандия.

  7. DELFLUENT SERVICES B.V.

    Холандия

    Предприятието DELFLUENT SERVICES B.V., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Den Hoorn Zh, Холандия.

  8. GEBR. OPDAM B.V.

    Холандия

    Предприятието GEBR. OPDAM B.V., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Valkenburg Zh, Холандия.

  1. ROBA METALS B.V.

    Холандия

    Предприятието ROBA METALS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Метали - събиране и рециклиране. Освен това развива дейност и в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали, Леене на мед, бронз и месинг, Ламарина и ивичест материал - цветни метали, и Леене на мед, бронз и месинг. Седалището му е в/ъв Ijsselstein Ut, Холандия.

  2. FRANCKEN & WAGENSVELD B.V.

    Холандия

    Предприятието FRANCKEN & WAGENSVELD B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Поправка на превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти, Околна среда - услуги, Събиране и рециклиране на различни продукти, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Nieuwerbrug, Холандия.

  3. E. KROON WILNIS B.V.

    Холандия

    Предприятието E. KROON WILNIS B.V., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Wilnis, Холандия.

  4. ERDOTEX BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието ERDOTEX BEHEER B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - събиране и рециклиране, и Текстил - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  5. BOER VASTGOED B.V.

    Холандия

    Предприятието BOER VASTGOED B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - събиране и рециклиране, и Текстил - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  6. REGIONAAL SORTEERCENTRUM WEST B.V.

    Холандия

    Предприятието REGIONAAL SORTEERCENTRUM WEST B.V., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв 'S-Gravenhage, Холандия.

  7. METAALHANDEL A.C. JANSEN B.V.

    Холандия

    Предприятието METAALHANDEL A.C. JANSEN B.V., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  8. KLUIVERS TOTAAL RECYCLING EN VERNIETIGING B.V.

    Холандия

    Предприятието KLUIVERS TOTAAL RECYCLING EN VERNIETIGING B.V., и работи в сферата на Околна среда - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти, и Събиране и рециклиране на различни продукти. Седалището му е в/ъв Leiden, Холандия.

  9. B.V. METAALMAATSCHAPPIJ V/H JOH.K. VAN HELVERT & ZN.

    Холандия

    Предприятието B.V. METAALMAATSCHAPPIJ V/H JOH.K. VAN HELVERT & ZN., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  10. QUARTEL ASBESTVERWIJDERING B.V.

    Холандия

    Предприятието QUARTEL ASBESTVERWIJDERING B.V., и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв 'S-Gravenzande, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Recyclates

Брой резултати

68 Фирми