• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • retail

Резултати за

Retail

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. BANDALL

    Холандия

    Verified by europages badge

    Bandall is an internationally operating family business that focuses on sustainable bundling and banding solutions since 1990. This helps us to offer an infinite number of solutions for the entire packaging industry, with advantages in terms of reducing packaging material and eliminating plastics. With a worldwide network of distributors and its own international branches, Bandall is always locally presented.

  2. RETAIL COMMUNICATIONS BV

    Холандия

    Предприятието RETAIL COMMUNICATIONS BV, e Производител, и работи в сферата на Изложбени поставки за магазини. Освен това развива дейност и в сферата на Реклама по местопродажба, wood displays, Design and manufacture of presentoirs, Реклама по местопродажба, и metal display cases. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  3. RAFEMA TRADING

    Холандия

    Предприятието RAFEMA TRADING, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на retail sale, strategy consulting, e-commerce consulting, и International business development. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  4. HOKA DEN HAAG BV

    Холандия

    Предприятието HOKA DEN HAAG BV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Snack Foods, non-food products, Chilled, frozen and deep-frozen chips, и food / beverages - wholesale and retail. Седалището му е в/ъв Den Haag, Холандия.

  5. VALK SOFTWARE

    Холандия

    Предприятието VALK SOFTWARE, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Софтуер - стандарт, Информатика - софтуер за търговията, Софтуер - стандарт, application programs for the retail trade, Hosting service, и Информатика - софтуер за търговията. Седалището му е в/ъв Montfoort, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ALNABATAT

    Холандия

    Предприятието ALNABATAT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Разсад (за разсадници). Освен това развива дейност и в сферата на nursery gardening, garden plants and flowers, retail flower and plant markets, и wholesale flowers and plants. Седалището му е в/ъв Honselersdijk, Холандия.

  2. AKOMGO

    Холандия

    Предприятието AKOMGO, e Разпространител, и работи в сферата на Търговски франчайзинг. Седалището му е в/ъв Baarn, Холандия.

  3. RETIF HOLLAND BV

    Холандия

    Предприятието RETIF HOLLAND BV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хартиени торби. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни опаковки, clothes drying racks, retail sale, shopfitting and installation, и Хранителни опаковки. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  4. PHREEZE STORE

    Холандия

    Предприятието PHREEZE STORE, e Разпространител, и работи в сферата на Търговия на дребно. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  5. PARFUMERIE RHEDS

    Холандия

    Предприятието PARFUMERIE RHEDS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Парфюми. Освен това развива дейност и в сферата на french perfumes, articles for perfumeries, perfume and cosmetics retailer supplies, и perfumery. Седалището му е в/ъв Zoetermeer, Холандия.

  1. INTO FRANCHISE

    Холандия

    Предприятието INTO FRANCHISE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Франчайзинг - консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски франчайзинг, Търговски франчайзинг, franchising advice, и Franchise contract. Седалището му е в/ъв Zoetermeer, Холандия.

  2. KOOKHOF

    Холандия

    Предприятието KOOKHOF, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Търговия на дребно. Освен това развива дейност и в сферата на Blenders, electric, и professional cooks' saucepans. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  1. RPI COMPONENTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието RPI COMPONENTEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални магазини, и Универсални магазини. Седалището му е в/ъв Hendrik Ido Ambacht, Холандия.

  2. BETONBORINGS- EN HANDELSMAATSCHAPPIJ MIDSLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието BETONBORINGS- EN HANDELSMAATSCHAPPIJ MIDSLAND B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Свързващи блокове при зидария, Търговия в супер- и хипермаркетите, Свързващи блокове при зидария, и Търговия в супер- и хипермаркетите. Седалището му е в/ъв Maarssen, Холандия.

  3. ROSENTHAL RETAIL B.V.

    Холандия

    Предприятието ROSENTHAL RETAIL B.V., и работи в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Hendrik-Ido-Ambacht, Холандия.

  4. HOOGVLIET B.V.

    Холандия

    Предприятието HOOGVLIET B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Супермаркети, и Супермаркети. Седалището му е в/ъв Alphen Aan Den Rijn, Холандия.

  5. FOOD SERVICE ROTTERDAM

    Холандия

    Предприятието FOOD SERVICE ROTTERDAM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Супермаркети, и Супермаркети. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  6. TEN BRINK FOODRETAIL B.V.

    Холандия

    Предприятието TEN BRINK FOODRETAIL B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални магазини, и Универсални магазини. Седалището му е в/ъв Alphen Aan Den Rijn, Холандия.

  7. MCGREGOR RETAIL B.V.

    Холандия

    Предприятието MCGREGOR RETAIL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Driebergen-Rijsenburg, Холандия.

  8. MERISON RETAIL B.V.

    Холандия

    Предприятието MERISON RETAIL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Метални домакински принадлежности. Седалището му е в/ъв Bunschoten Spakenburg, Холандия.

  1. VASTNED RETAIL N.V.

    Холандия

    Предприятието VASTNED RETAIL N.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  2. NIJHOF ZELFBOUW BAARN B.V.

    Холандия

    Предприятието NIJHOF ZELFBOUW BAARN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Седалището му е в/ъв Baarn, Холандия.

  3. M.T.S. EURO PRODUCTS B.V.

    Холандия

    Предприятието M.T.S. EURO PRODUCTS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Седалището му е в/ъв Maassluis, Холандия.

  4. ZEGRO-CENTRUM ROTTERDAM B.V.

    Холандия

    Предприятието ZEGRO-CENTRUM ROTTERDAM B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  5. GRANFOOD B.V.

    Холандия

    Предприятието GRANFOOD B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Седалището му е в/ъв 'S-Gravenhage, Холандия.

  6. NECKERMANN B.V.

    Холандия

    Предприятието NECKERMANN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални магазини, и Универсални магазини. Седалището му е в/ъв Sint Jansteen, Холандия.

  7. DE ROODE ROOS B.V.

    Холандия

    Предприятието DE ROODE ROOS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Седалището му е в/ъв 'S-Gravenhage, Холандия.

  8. VAN SCHAICK VEENENDAAL B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN SCHAICK VEENENDAAL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Седалището му е в/ъв Maarn, Холандия.

  9. SMITHS FOOD GROUP B.V.

    Холандия

    Предприятието SMITHS FOOD GROUP B.V., и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  10. GLS NETHERLANDS HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието GLS NETHERLANDS HOLDING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно