• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • wine

Резултати за

Wine

ХоландияЙотрехт и областта, Хага, Южна Холандия, Миделбьорг и Зеланд
  1. WINE & SPIRITS

    Холандия

    Предприятието WINE & SPIRITS, e Разпространител, и работи в сферата на Вина - Франция. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Алкохолни и спиртни напитки, wines, champagne, и alcoholic aperitifs. Седалището му е в/ъв Wateringen, Холандия.

  2. SPIES TRADIN

    Холандия

    Предприятието SPIES TRADIN, e Multi-Category, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на non-alcoholic wines, и imported wine. Седалището му е в/ъв Lisse, Холандия.

  3. NOORDMAN WIJNIMPORT B.V.

    Холандия

    Предприятието NOORDMAN WIJNIMPORT B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - агенти, Внос-износ - агенти, direct sales, и Online shop. Седалището му е в/ъв Leiden, Холандия.

  4. BIODIVINO

    Холандия

    Предприятието BIODIVINO, e Разпространител, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на biodynamic agriculture, gastronomic product, и alcoholic beverages. Седалището му е в/ъв Utrecht, Холандия.

  5. MARIUS JOUW WIJNVRIEND BV

    Холандия

    Предприятието MARIUS JOUW WIJNVRIEND BV, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на red wines, white wines, rose wine, и sparkling wines. Седалището му е в/ъв Den Haag, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. WIJNHOEVE MATTON

    Холандия

    Предприятието WIJNHOEVE MATTON, e Търговец на едро, и работи в сферата на Вина. Освен това развива дейност и в сферата на Wines - Portugal. Седалището му е в/ъв Schalkwijk, Холандия.

  2. VILLAVINO

    Холандия

    Предприятието VILLAVINO, e Разпространител, и работи в сферата на Вина. Седалището му е в/ъв Amersfoort, Холандия.

  3. LA FRAICHEUR INTERNATIONAL

    Холандия

    Предприятието LA FRAICHEUR INTERNATIONAL, e Производител, и работи в сферата на Вина. Седалището му е в/ъв Amersfoort, Холандия.

  4. WIJNPAKKETHUIS

    Холандия

    Предприятието WIJNPAKKETHUIS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Вина. Седалището му е в/ъв S-Gravenzande, Холандия.

  5. OUD REUCHLIN & BOELEN B.V.

    Холандия

    Предприятието OUD REUCHLIN & BOELEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Вина. Седалището му е в/ъв Zoetermeer, Холандия.

  1. TRILUXE B.V.

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието TRILUXE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Фирмени подаръци. Освен това развива дейност и в сферата на Козметични средства, Алкохолни и спиртни напитки, Парфюми и козметични изделия, fine wines, Makeup products, fragrances, Козметични средства, Алкохолни и спиртни напитки, и perfumes. Седалището му е в/ъв Rijnsburg, Холандия.

  2. WIJNHANDEL GRAND CAVE

    Холандия

    Предприятието WIJNHANDEL GRAND CAVE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Напитки - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на french wine, sewer cleaning, и sparkling wines. Седалището му е в/ъв Yerseke, Холандия.

  1. SEBASTIAAN WIJNIMPORT

    Холандия

    Предприятието SEBASTIAAN WIJNIMPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Седалището му е в/ъв Houten, Холандия.

  2. VILLA FATTORIA

    Холандия

    Предприятието VILLA FATTORIA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Шампанско и пенливи вина. Седалището му е в/ъв De Meern, Холандия.

  3. BIJ HUN B.V.

    Холандия

    Предприятието BIJ HUN B.V., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Говеждо - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на foreign wines. Седалището му е в/ъв Barendrecht, Холандия.

  4. PROOST.ONLINE

    Холандия

    Предприятието PROOST.ONLINE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на non-alcoholic wines, и alcoholic beverages. Седалището му е в/ъв Vianen, Холандия.

  5. BIERTAP-SHOP.NL

    Холандия

    Предприятието BIERTAP-SHOP.NL, e Разпространител, и работи в сферата на Оборудване и установки за наливни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на draught beer systems, и bar equipment. Седалището му е в/ъв Achterveld, Холандия.

  6. BAZAAR SULTAN

    Холандия

    Предприятието BAZAAR SULTAN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мед. Освен това развива дейност и в сферата на Диетичнa - хранa, Зехтин, general markets for the food sector, wine waiter service, Диетичнa - хранa, и Зехтин. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

  7. BRUUT CHAMPAGNE

    Холандия

    Предприятието BRUUT CHAMPAGNE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Вина - ферментация в бутилкa, традиционен метод. Освен това развива дейност и в сферата на company gift items. Седалището му е в/ъв Voorburg, Холандия.

  8. DRANKENHANDEL MULCO B.V.

    Холандия

    Предприятието DRANKENHANDEL MULCO B.V., и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Вина - Франция, Алкохолни и спиртни напитки, и Вина - Франция. Седалището му е в/ъв Harmelen, Холандия.

  1. DRANKENGROOTHANDEL BOONEKAMP B.V.

    Холандия

    Предприятието DRANKENGROOTHANDEL BOONEKAMP B.V., и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Вина - Франция, Алкохолни и спиртни напитки, и Вина - Франция. Седалището му е в/ъв Leiden, Холандия.

  2. HORECACENTRUM ELMES B.V.

    Холандия

    Предприятието HORECACENTRUM ELMES B.V., и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Вина - Франция, Алкохолни и спиртни напитки, и Вина - Франция. Седалището му е в/ъв 'S-Gravenhage, Холандия.

  3. FLÜGEL NEDERLAND N.V.

    Холандия

    Предприятието FLÜGEL NEDERLAND N.V., и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Вина - Франция, Алкохолни и спиртни напитки, и Вина - Франция. Седалището му е в/ъв Capelle Aan Den Ijssel, Холандия.

  4. RESIDENCE WYNIMP B.V.

    Холандия

    Предприятието RESIDENCE WYNIMP B.V., и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Вина - Франция, Алкохолни и спиртни напитки, Вина - Франция, и Алкохолни и спиртни напитки. Седалището му е в/ъв Roelofarendsveen, Холандия.

  5. CLUB CHAMPAGNE

    Холандия

    Предприятието CLUB CHAMPAGNE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Шампанско и пенливи вина. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

  6. FRANCESCO CRISTOFOLI, ITALIAANSE WIJNEN EN DELICATESSEN B.V.

    Холандия

    Предприятието FRANCESCO CRISTOFOLI, ITALIAANSE WIJNEN EN DELICATESSEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Вина - Франция, Алкохолни и спиртни напитки, и Вина - Франция. Седалището му е в/ъв Zoetermeer, Холандия.

  7. DELIVERS & GASTROVINO B.V.

    Холандия

  8. MOET HENNESSY (NEDERLAND) B.V.

    Холандия