• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • facility

Резултати за

Facility

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и ЛимбьоргДоставчик на услуги
  1. MTB BV

    Холандия

    Предприятието MTB BV, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Служби за социални грижи. Освен това развива дейност и в сферата на Facilities management services, electricity cabinets, и metal components for industrial use. Седалището му е в/ъв Maastricht, Холандия.

  2. DE OPERA DOMOTICA

    Холандия

    Предприятието DE OPERA DOMOTICA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управляващ софтуер за предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на domotics, и automation facilities. Седалището му е в/ъв Oisterwijk, Холандия.

  3. BASALE FACILITY SERVICES

    Холандия

    Предприятието BASALE FACILITY SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване - услуги. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  4. KETTLER V/H GEBIED V.D. BENELUX B.V.

    Холандия

    Предприятието KETTLER V/H GEBIED V.D. BENELUX B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фитнес - уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни инсталации, Физкултура и гимнастика - уреди и съоръжения, Спортни инсталации, и Физкултура и гимнастика - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Deurne, Холандия.

  5. RAADG. TECHN.BUR. HUISMAN & VAN MUIJEN B.V.

    Холандия

    Предприятието RAADG. TECHN.BUR. HUISMAN & VAN MUIJEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени инсталации - проектиране. Освен това развива дейност и в сферата на Автоматизация - консултантски услуги, и Автоматизация - консултантски услуги. Седалището му е в/ъв 'S-Hertogenbosch, Холандия.