• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • градинарство и лесовъдство

Резултати за

Градинарство и лесовъдство

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и ЛимбьоргПроизводител
  1. BOOMKWEKERIJ VERBRO

    Холандия

    Предприятието BOOMKWEKERIJ VERBRO, e Производител, и работи в сферата на Залесяване. Освен това развива дейност и в сферата на containerised plants, garden plants, hedging, и trees. Седалището му е в/ъв Rijsbergen, Холандия.

  2. SMART PLANTS POTCULTUUR

    Холандия

    Предприятието SMART PLANTS POTCULTUUR, e Производител, и работи в сферата на Зелени растения. Седалището му е в/ъв Venhorst, Холандия.

  3. A.R.T.S.

    Холандия

    Предприятието A.R.T.S., e Производител, и работи в сферата на Водни култури - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Made, Холандия.

  4. JIMMY AT WORK

    Холандия

    Предприятието JIMMY AT WORK, e Производител, и работи в сферата на Градински инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на bowers, garden, и carport. Седалището му е в/ъв Someren, Холандия.

  5. DAMSIGT B.V.

    Холандия

    Предприятието DAMSIGT B.V., e Производител, и работи в сферата на Парникови растения. Освен това развива дейност и в сферата на Цъфтящи растения, Зелени растения, Цъфтящи растения, и Зелени растения. Седалището му е в/ъв Roosendaal, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. STOFFELS INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието STOFFELS INTERNATIONAL B.V., e Производител, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Водни растения, и Водни растения. Седалището му е в/ъв Belfeld, Холандия.

  2. LODDERS BOOMKWEKERIJEN B.V.

    Холандия

    Предприятието LODDERS BOOMKWEKERIJEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Wernhout, Холандия.